Geile petra familie sex

geile petra familie sex

Ze droeg en strakke spijkerbroek waarin haar dikke kont weer zo mooi te zien was, daarboven droeg ze een dun zomerjack. Ik wilde zo lang mogelijk naar haar kijken en dus begroette ik Petra en zo begon ik een praatje over koetjes en kalfjes. Uiteindelijk vroeg ik of Sam thuis was en of ik bij hun zou kunnen zwemmen. Petra vertelde dat ze het hele weekend alleen thuis zou zijn aangezien Sam en zijn vader Alex naar kennissen zouden gaan om daar het WK te kijken.

Jammer zei ik, waarna ik haar meteen vroeg, zal ik je anders helpen in de tuin? Ja prima, ik ben net klaar met de voortuin maar kan wel wat hulp gebruiken in de achtertuin en daarna mag je hier wel even een duik nemen zei ze met een knipoog.

Ik sprak af dat ik over een uurtje bij haar zou zijn en sprintte naar huis om mijn zwembroek aan te doen, ik scheerde mijn oksels en borsthaar waardoor mijn sixpack mooi glad was. Daar aangekomen belde ik aan en Petra deed open, nu met een witte bikini aan, ik voelde mijn knots groeien terwijl ik haar tieten eindelijk is een keer goed kon bewonderen. Ze hingen al een beetje maar dat vond ik wel geil, dan waren ze lekker zacht wist ik. Ik volgde haar naar buiten terwijl mijn ogen op haar kont waren gericht.

Daar in de achtertuin mocht ik het gras maaien, Petra zette ondertussen haar zonnebril op en ging in een tuinstoel liggen zonnen. Na een tijdje besloot ik dat het tijd was om Petra mijn bezweette sixpack te showen in de hoop dat het haar aandacht zou trekken, en zei express: Wat een fel zonnetje zeg, en trok mijn shirt uit, en had nu alleen nog maar mijn zwembroek en slippers aan.

Ik pakte de zonnebrand die ik had meegenomen en smeerde mijn voorkant in. Nog steeds geil van Petra besloot ik het iniatief te nemen, en vroeg haar of ze mijn rug kon insmeren. Tuurlijk zei ze, ik gaf haar het flesje en voelde toen haar handen sensueel de olie over mijn rug uitsmeren, mijn pik was keihard en ik voelde er al een beetje voorvocht uit stromen.

Toen ze klaar was vroeg ze of ik haar rug ook even kon doen, ik stemde gretig in. Petra ging op haar buik liggen, zelf zette ik mijn knieën aan weerskanten van haar benen en ging toen voorzichtig op haar dikke kont zitten en leunde voorover, ik wist zeker dat ze mijn stijve voelde aangezien ze een beetje verschoof, maar ze zei er niks van, dit was voor mij het teken om door te zetten.

Ik was zo geil dat ik per ongeluk een veel te grote klodder zonnebrand op haar rug spoot, ze kreunde even toen ze het koude spul op haar rug voelde maar daarna begon ik haar lekker langzaam in te smeren, terwijl ik mijn pik lekker tegen haar kont aan drukte, wat wilde ik haar toch graag neuken!

Uiteindelijk was ik klaar en ging met tegenzin van haar af, en ging verder met de tuin. Nadat ik klaar was met het karwei en nog een frisse duik had genomen in het zwembad, stond Petra op en vroeg me of ik nog iets wilde drinken voordat ik weer naar huis ging.

Ik zei dat ik daar wel trek in had en liep haar achterna naar binnen met mijn ogen gericht op haar lekkere kont. Binnen begonnen we weer een praatje en uiteindelijk kwamen we bij het onderwerp WK.

Zo vroeg ik of ze die avond nog ergens de wedstrijd ging kijken, Petra zei dat ze hem gewoon thuis ging kijken. Ik greep mijn kans en vroeg of we hem misschien samen konden kijken bij haar thuis. Het leek alsof Petra eerst nee ging zeggen, maar uiteindelijk stemde ze toch in. Oke dan zie ik je vanavond zei ik, en ging weer huiswaarts.

Eenmaal binnengekomen zag ik dat de TV al aanstond en plofte neer op de bank, op de tafel stond al een fles soda en een bakje chips, ook zag ik dat Petra zelf een wijnglas had, en ik besloot dat ik haar zo dronken mogelijk moest zien te krijgen. Petra kwam naast me zitten en zo begonnen we een beetje naar de wedstrijd te kijken terwijl we ook gewoon gezellig met elkaar praten, langzaamaan schoof ik ongemerkt telkens wat dichter naar haar toe totdat ik uiteindelijk met mijn linkerknie tegen haar rechterknie aanzat.

Telkens als ik zelf nog wat drinken bijpakte schonk ik haar glas ook weer vol met haar wijn, en tegen de rust van de wedstrijd merkte ik dat ze al flink aangeschoten begon te worden. Ik besloot dat het nu of nooit was en legde mijn hand op haar knie om te kijken hoe ze zou reageren.

Ze schrok even en keek me aan, bewust bracht ik mijn gezicht dichterbij het hare, ze wende zich niet af. Ik raakte haar lippen met de mijne en ik zoende haar, mijn pik schoot omhoog, ik voelde haar handen om mijn nek slaan terwijl ik haar bij me op schoot trok, ons zoenen ging over in intens tongzoenen.

Ik streelde met mijn handen over haar rug terwijl ik langzaam naar onder ging naar haar kont, ik kneedde haar kont heerlijk met mijn handen en gaf er soms wat harde tikken op wat leidde tot een zacht gekreun van Petra die me nog steeds lekker tongde.

Met mijn linkerhand gleed ik haar broek in naar haar kut, ik had de clitoris vrij snel gevonden en begon haar lekker te vingeren, OH Casper kreunde ze hard terwijl we bleven tongen.

Na een tijdje tongen en vingeren tilde ik haar onverwachts op met mijn gespierde armen, ze slaakte een kreetje maar we bleven lekker tongen. Ik ging de gang door en liep de trap op en liep naar de slaapkamer van Petra en Alex.

We stonden nu beide in ons ondergoed en ik tilde Petra weer op en liep de douche in. Hier begonnen we weer heerlijk te tongen terwijl het warme water over onze lichamen stroomde. Ik maakte de sluiting van haar doorweekte BH los en begon hard in haar zachte C-cup tieten te kneedden, Petra kreunde van genot terwijl haar tepels keihard werden.

Ik stopte even en trok haar slipje uit terwijl zij mijn onderbroek uit trok. Ik hoorde haar weer een kreetje slaken toen ze mijn kneiterharde lul zag, oh Casper wat heb je toch een lekker grote lul!

Met haar rechterhand pakte ze mijn pik vast en begon me te rukken terwijl ze met haar linkerhand mijn ballen begon te kneedden, wat een geweldig gevoel! Zelf begon ik weer haar tieten te kneedden en haar te tongen.

Uiteindelijk voelde ik het sperma in mijn lul opborrelen en ik besloot dat het nu toch echt tijd was om me te laten ontmaagden door deze botergeile moeder. Ik duwde haar ruw tegen de wand van de douche.

En hield mijn pik tegen haar vagina aangedrukt, hij gleed moeiteloos in haar zeiknatte kut. HouseOfPain - Pijn is hier fijn! DokterKink - Deze dokter is zelf ziek!

EroCasting - Nederlandse ero modellen! Dit is haar kans! Ze piekert al maanden hoe ze het onderwerp ter sprake moet brengen, maar ze kwam er nooit uit. Want Petra weet al lange tijd héél goed wat ze van deze aantrekkelijke man wil, ook al is hij ruim 15 jaar ouder dan zij én een vriend van haar vader. Ze raapt al haar moed bij elkaar, en dan komt het eruit, schuchter maar vastberaden: Ik wil dat je een vrouw van me maakt Logisch, dit had hij natuurlijk niet verwacht.

Petra wacht vol spanning op wat komen gaat. Zou hij het willen? Of zou hij misschien boos op haar worden? Ze kijkt hem onderzoekend aan, maar kan totaal niet inschatten wat hij denkt. Dan verschijnt er een grijns op zijn gezicht, maar zijn antwoord is anders dan het jonge meisje had gehoopt: Nee lieverd, dat kan je beter met een jongen van jouw eigen leeftijd doen.

Je hebt toch heus wel eens een vriendje? En ja, ze heeft al een paar vriendjes gehad, en ze heeft heus wel eens wat gedaan op seksgebied. Ze heeft een paar keer een jongen afgetrokken, en haar laatste vriendje heeft ze zelfs gepijpt. En ze heeft zich toen ook door hem laten vingeren en beffen, maar dat was geen succes. En daarom heeft ze geen zin meer in onhandig gekluns met een onervaren slungel van haar eigen leeftijd. Al haar ex-vriendjes waren wandelende hormonenbommen, maar van écht neuken hadden ze geen kaas gegeten.

En daarom wil ze haar eerste keer beleven met een ervaren man. Haar eerste keer moet bloedgeil zijn. Ze wil bij haar ontmaagding naar de zevende hemel worden geneukt, door een man die weet hoe hij haar moet verwennen.

En dat vertelt ze nu aan John, en ze besluit met: Maak een vrouw van me, John. Hij denkt er dus in elk geval over na. Petra kijkt naar hem, en weet meteen weer waarom ze hém uitkoos. John is een aantrekkelijke man, met een knap gezicht: Lang, gespierd, en niet té oud: En ze kent hem al járen, en ze vertrouwt hem als geen ander.

En nu hoopt ze dat hij haar niet teleur zal stellen. Terwijl hij nog altijd in tweestrijd staat, besluit Petra haar lichaam in de strijd te gooien. Ze steekt haar mooie cup C parmantig naar voren, en draait dan sierlijk een rondje, zodat John haar volle kont goed kan zien. Ze knipoogt geil naar hem, en lacht: Hij kijkt nu niet meer peinzend, maar begerig. Ze ziet de lust in zijn ogen - ze heeft beet! Toch geeft hij zich nog niet helemaal gewonnen.

Maar je bent nog zó jong, en ook nog eens de dochter van mijn beste vriend. Vind je het goed dat ik er nog even over nadenk? Maar ze hoopt vurig dat hij het doet; het zou 't allermooiste cadeau voor haar zeventiende verjaardag zijn. Petra viert haar zeventiende verjaardag, met een groot feest voor familie en vrienden. Het is inmiddels al wat later op de avond. Sommige familieleden zijn alweer vertrokken, maar al haar vrienden zijn er nog. John is er nog niet, en dat zit Petra niet lekker.

Want ze heeft sinds haar ‘brutale' voorstel niets meer van hem gehoord. Zou hij niet komen? Hij heeft weliswaar gezegd dat hij kwam, maar dat was vóórdat ze hem vroeg of hij haar wilde ontmaagden. En nu is ze er niet gerust op. Ze heeft haar ouders al zo neutraal mogelijk gevraagd of ze iets van John hebben gehoord, maar ook zij konden haar niet vertellen waarom hun vriend er nog niet is. En terwijl iedereen uitbundig haar verjaardag viert, wordt Petra steeds stiller. Ik heb het verknald!

Geen ontmaagding, én een vriendschap naar de kloten! Op een moment dat Petra het allang niet meer had verwacht, maar het schelle geluid klinkt haar als muziek in de oren. Dit moet ‘m zijn! Ze sprint zó snel naar de voordeur dat het haar vrienden opvalt: Aan de andere kant rekent ze nergens op. Misschien komt hij expres laat, om straks zo snel mogelijk weer te vertrekken, nadat hij haar heeft verteld dat het ‘m niet gaat worden.

En zo schieten Petra's gedachten in enkele luttele seconden alle kanten op. En als ze de deur opent en eindelijk tegenover John staat, probeert ze meteen zijn gezichtsuitdrukking te peilen: Heeft hij goed nieuws?

Heeft hij slecht nieuws? Ze ziet niks aan ‘m. Hij is dezelfde John als altijd: Hij feliciteert Petra met haar verjaardag, met drie warme zoenen en een stevige omhelzing. En als hij haar loslaat, meent Petra zelfs een geile twinkeling in zijn ogen te zien. Zou hij het dan toch doen? Maar de hoop die ze op dit ene moment koestert, slaat om in een enorme teleurstelling als John een envelop uit zijn binnenzak haalt: Ze wil geen cadeautje dat in een envelop zit.

Petra wil een cadeautje dat in zijn broek zit, en dan niet in één van z'n zakken. Ze wil zijn harde lul in zich voelen. In haar fantasieën heeft John een kolossale pik, en Petra heeft zichzelf al talloze keren klaar gevingerd op de gedachte dat hij haar genadeloos neukte - hard, wild, geil, eindeloos.

Nu lijkt haar geile luchtkasteel als een kaartenhuis in elkaar te donderen. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Maar in de envelop zit alleen een briefje, zorgvuldig dubbelgevouwen. Petra opent het briefje, en leest: Omdat jouw ouders mij zo hebben geholpen tijdens mijn verbouwing, heb ik hen een geheel verzorgd weekend in een mooi hotel aangeboden. Dit betekent dat zij volgend weekend samen weg zijn.

Kom jij dan bij mij logeren? Dan krijg je ook meteen jouw verjaardagscadeautje. Ze weet niet meer wie ze is, waar ze is, hoe laat het is, en waarom. Ze denkt alleen maar: Maar ze moet zich beheersen, en dat lukt, zij het met moeite.

Stralend drukt ze John een zachte kus op zijn linkerwang: Dit is nu al het mooiste cadeau dat ik ooit heb gehad Petra danst, drinkt en praat, maar ze is er met haar gedachten niet bij.

Ze kan alleen maar denken aan haar komende ontmaagding, volgend weekend. En als alle gasten zijn vertrokken en de rotzooi is opgeruimd, valt ze in een onrustige slaap, dronken van de alcohol én geilheid. En als ze de volgende ochtend wakker wordt, kan ze alleen maar denken: Petra's ouders zijn vertrokken, en Petra is nu op de fiets onderweg naar John.

Met een volle weekendtas, veel te veel zenuwen en een tintelend kutje. O, en een kaal kutje, voor het eerst sinds jaren. Want vóórdat ze vertrok, heeft Petra zichzelf eerst geschoren. En een ander unicum: Dat draagt ze nu onder haar korte jurkje, dat lekker veel van haar borsten laat zien. Petra voelt zich sexy, geil, gewild. Ze weet dat John haar wil, anders had hij ‘nee' gezegd. En straks zal ze een vrouw zijn. Alles wat vanavond en vannacht gaat gebeuren, heeft ze in de afgelopen dagen al tientallen keren als een geile pornofilm voor zich gezien.

En in deze film speelt zij de hoofdrol - alleen al die gedachte laat haar kutje druipen van geilheid. John is niet alleen heel aantrekkelijk, maar ook lief. En doordat hij vanavond vanaf het eerste moment zo lief voor haar was, is Petra allang van de ergste spanning af.

Toen ze binnenkwam, zag ze meteen aan zijn ogen dat hij genoot van haar verschijning. En hij zei het ook: Hij gaat straks een vrouw van haar maken, maar zover is het nu nog niet.

. LEKKER GRATIS ADVERTEREN GANGBANG BELGIE

3 lullen in 1 kut diensten in natura betalen

Bruce een vieze oude stud graag te dringen tiener meisjes als Petra. Oudere lesbische Oude pervert vuistneuken geile tieners gulzige kut. Twee Op Een . Oude Opa taboe familie sex met de dochter van zijn Zoon. . 2 april Petra zei; ik ben blij dat jij het bent en niet zo'n bitcherige vrouw die zegt; Ze had ook geen familie meer, haar ouders waren beide al jaren dood gepraat over sex ben ik . best wel een beetje geil geworden het is ook al. 28 juli Petra denkt even na, en krijgt dan opeens een heel geil plan. Petra viert haar zeventiende verjaardag, met een groot feest voor familie en. Read newest geil petra zus anita gelderland erotic sex stories for free on hookersball.org Get access to geil petra zus Perverse familie (4) · AnaalGroep sex. Incest, familie sex. Lees ook de vorige 3 delen 'Geile zoon geile familie'. nog vertellen over het inlossen van mijn belofte aan mijn geile buurvrouw Petra. 23 mei Ellen was 16 toen, Petra was Familiesex ervaringen Dat kwam mij erg goed uit, ik was de hele avond al geil, en de keren dat ik Ellen.

Geile petra familie sex