Lekker lang neuken jongens sex met jongens

lekker lang neuken jongens sex met jongens

Dat was afgelopen zomer op het strand, op een ander foto stond hun vader met hun buurman in een zwembroek. Vader lachte terwijl hij keek naar zijn tweeling jongens. Ze vonden een map die was beveiligd met een wachtwoord. Waarop hij het wachtwoord invoerde en het hun toegang gaf tot een beveiligde map in de laptop.

Het waren verschillende videobestanden. De jongens namen de laptop en zette de laptop op de grond en gingen er omheen zitten. Ze openden de bestanden. In een van de bestanden was een video van twee jonge tieners, ze liepen elkaar achterna op het grasveld, vervolgend liet één van de twee de andere tackelen. De ene jongen was blond en de andere had zwart haar. De blonde jongen werd op de grond gedrukt door de zwartharige jongen, hun gezichten kwamen dicht bij elkaar en hij kuste hem vol op de lippen van de andere jongen — de jongens hadden vader en moeder elkaar dit ook zien doen.

Maar na een paar zoenen, opende de jongen zijn mond en liet zijn tong naar binnen glijden, de andere jongen stak zijn tong ook bij hem in de mond en waren elkaar heerlijk aan het tongen. Je zag hun tong bewegen in elkaars mond. Stevan draaide het volume omhoog en hoorde de jongens elkaar heftig zoenen. We zijn toch broers van elkaar. Toen opende Lukas zijn mond en liet zijn tong bij zijn broer naar binnen gaan. Toen ze elkaar aan het tongen waren voelde ze een tinteling, en Stavan raakte er opgewonden van.

Hij had zoiets nog nooit gevoeld. Ze keken in elkaar diep in de ogen en gingen verder. Stevan zijn lul werd steeds stijver, en hij merkte dat Lukas ook een stijve begon te krijgen. De jongens bleven hier een aantal minuten mee door gaan. Ze gingen de video verder bekijken, en zagen dat de jongens elkaars shirts bij elkaar uit deden.

En zij begonnen over elkaars body te wrijven. Stevan ging met zijn hand op en neer over het slanke lichaam van Lukas. Hij Voelde elke centimeter van zijn mooie slanke body, en, net als op de video deed hij zijn hand op de tepel aan de linkerkant, en draaide er rondjes omheen, het zelfde deed hij aan de rechterkant. Ze kwamen weer dichter bij elkaar en gaf Stafan een zoen.

Stefan beantwoorde dit met een tongzoen. Lukas ging met zijn hand op en neer over de body van Stevan heen. Hij deed dit bij zijn broer net als op de video. Beide jongens raakte opgewonden van deze ervaring. Zonder geluid te maken gingen ze weer verder met zoenen van elkaar. Na enkele minuten van elkaar te hebben gezoend en gesteeld deed Stevan de video weer aan. Stevan deed hetzelfde met zijn broer. Zijn broer zijn tepel werd hard en hij leek er erg van te genieten.

Hij kreunde een beetje en haalde moeilijk adem. Hij kon de harde lul van Lukas in zijn zijn korte broek zien groeien, en glimlachte.

Van het bijten in de ene tepel ging hij over naar de andere tepel. Zijn broer, legde zijn handen op zijn schouders waardoor zijn broer achterover kon leunen. Hij was er zelf echt van aan het genieten. De jongens sloten hun ogen en begonnen elkaar weer te zoenen, dit met veel plezier. Lukas die zag in de video dat de jongen de andere jongen zijn lul in de mond genomen had er aan zoog, door zijn mond op en neer over de lul heen te bewegen.

Dus hij besloot om zijn broer zijn lul in zijn mond te nemen, het proefde een beetje zout, maar hij was heel hard en stijf, toen hij begon te zuigen met zijn mondje. Hij kon de hardheid van zijn broer zijn stijve lul voelen als hij zijn lippen er over heen bewoog. Op de video zag hij dat de jongen de lul uit zijn mond haalde en aan de lul en ballen begon te likken van zijn broer.

Dus Lukas ging dit ook doen. Stevan legde zijn hoofd terug en begon er echt van te genieten. Toen kusten de jongens elkaar weer, elkaar heerlijk aan het tongen. Ze wisten niet of ze het wel goed deden, maar het zuigen van elkaars lippen en tong vonden ze gewelding. Lukas draaide het geluid van de computer wat meer omhoog, zodat hij de jongens kon horen kreunen en zuigen.

Wat hij met zijn broer aan het doen was voelde erg goed. Hij bleef zuigen en bewoog zijn hoofd op en neer, hij liet zijn broer zijn lul tussen zijn lippen op en neer glijden. Hij proefde een zoute vloeistof uit zijn broer lul komen en vond het erg lekker. In de video begint de jongen stuiptrekkingen te maken en spuit een lading sperma diep in de mond van de andere jongen, wat hij snel door slikt. De twee jongens namen de zelfde positie in als op de video, Stevan begon op Lukas zijn lul te zuigen.

De lul gleed in en uit zijn mond, en wreef over zijn lippen. Hij kon de eikel van zijn broer zijn lul voelen, de warmte van de eikel, de zilte smaak van het vloeistof. Lukas probeerde naar te doen wat op de video gebeurde. De jongens wisten niet wat er zou gaan gebeuren.

Hij spreidde beide benen van zijn broer wijd open en Stevan trok zijn billen uit elkaar. Lukas deed glijmiddel aan zijn vingers en plaatste zijn vinger voor Stefan zijn anus en drukte hem naar binnen.

Hij ging met zijn andere hand over ghet slanke lichaam van zijn broer. Hij hield er van om het lichaam van zijn broer aan te raken, en uit het gekreun van Stevan kon hij opmerken dat hij het ook erg lekker vond. Lukas verplaatst zijn vinger in en uit zijn anus. Stevan kreunde en draaide zijn hoofd om toen zijn broer een bepaalde G-spot in hem aan raakte. Shit, ja, ga door, druk je vinger verder er in!

Dus Stevan kreunde en zei: Shit, ja, blijf er mee door gaan, ga verder met je vinger naar binnen. Ze hadden niet verwacht dat het zo lekker zou zijn. Ik schok hard naar achteren om zijn dikke hete paal die keer op keer mijn hele mannengrotje vult. Wat een lekker strak kutje heb je. Zijn schoot kletst tegen mijn billen. Zijn harde hete paal stoot diep in mijn hete natte grot en maakt me gek, doet me kronkelen en draaien en in zijn knijpende hand neuken.

Ooooh…, Gio-jongen, lekkere geile woesteling. Te lang ook was het geleden dat ik zo de mannenseks had beleefd en als een geile hond kronkelde en draaide en neukte en geneukt werd. Driekeer, vierkeer, vijfkeer… En daarna… Nog genietende lange en na-neukende halen van zijn hete lul die maar nauwelijks in mijn mannengrotje verslapt; en ook zijn warme en natte hand die mijn lul zo lekker natrekt.

Half struikelend achteruit lopend, ik met mijn slip nog om de enkels en hij met zijn broek ook ergens aan zijn onderbenen, vallen we achterover over mijn bed. Grinnikend ligt hij er naast me, met de voorkant van zijn T-shirt over zijn hoofd naar achteren getrokken. Zijn mooie borst deint zwaar, terwijl we lang liggen uit te hijgen. Lekkere geile harde mannentieten zijn het. En met die zelfverzekerde grimas op zijn gezicht, likt hij uitdagend zijn rechterhand schoon waar mijn laatste zaadshot overheen was gedropen.

Dan duikt hij met zijn hoofd in mijn schoot en begint mij lul schoon te likken en zuigen. Hikkend en huiverend en nog gewoon bloedgeil, schop ik mijn slipje van mijn enkels en open mijn dijen breeduit.

Hij grinnikt en gromt en blaast in mijn kruis achter mijn ballen. En als hij daar uiteindelijk mee klaar is, dan krom ik me geil naar hem toe en zie daar zijn heerlijke, nog bijna stijve grote mannenlul op zijn strakke buik liggen. Gretig neem ik zijn zware pik in mijn hand en knijp erin en zie zijn laatste dikke room uit zijn eikelmondje druipen.

Ik lik h’m helemaal schoon en zuig aan zijn eikel, en proef het heerlijke zilte van zijn rijpe mannenzaad. Zijn geile vette lul herken ik uit duizenden om het kleine moedervlekje vlak boven zijn linkerbal. Ik lik zijn grote geschoren mannenballen, zuig ze ombeurten op en laat ze in mond rollen. Ik pers mijn tong over zijn dikke pisbuis omhoog en over zijn toompje en zie nog een wit pareltje van zijn laatste room komen.

En terwijl hij geil ligt te kreunen en draaien, lik ik zijn eikelmondje nog e’s schoon. Zijn lekkere vette mannenpik wordt al weer stijf en schokt. Dan duwt hij me achterover, drukt mijn benen nog verder uit elkaar en komt op me liggen.

Tussen mijn benen ligt hij, terwijl onze harde lullen naast elkaar tussen onze buiken bekneld liggen. Zo was het vroeger ook. Maar als hij mijn hoofd vastpakt en me gaat zoenen en heel geil en langzaam zijn tong in mijn mond duwt, dan weet ik dat we die grens nu oversteken. Want vrijen hadden we vroeger nooit gedaan. En het gaat vanzelf dat zijn harde lul, zonder een hand te gebruiken, opnieuw mijn mannenkut vind en soepel in mijn zaadgladde hol naar binnen glijd.

Hard en heet is hij weer. Rutger is ook van de mannenseks. Het zijn niet alleen vrouwennagels geweest die zich in zijn heerlijke harde en neukende mannenbillen hebben vast gezet. Geil vrijend met onze blote lijven op elkaar, met zijn harde neukende lul opnieuw in me, trek ik zijn harde mannenbillen uit elkaar en pers er mijn beide middelvingers diep tussen. Ik voel zijn mannenkutje van schrik samentrekken en stoot mijn onderlijf zo hoog op dat ik hem draag en zijn hete lul tot het uiterste mijn mannenhol vult.

Gio,” gromt hij als ik na een paar stoten mijn onderlijf weer laat zakken en zijn hete harde mannenlul langzaam uit mijn zaadnatte mannenhol glijdt. Hij laat me los en staat op. Strak en gespierd is hij. Vroeger al was hij breder en sterker en altijd al met z’n lijf bezig om het in vorm te krijgen. Hij schopt de schoenen van zijn voeten en stapt uit zijn broek en onderbroek. Naakt staat hij er met alleen nog zijn shirt als leeg rukzakje aan zijn schouders, met zijn zelfverzekerd grimas en met die nat glanzende vette lul schuin omhoog, gewoon heerlijk bloedgeil te wezen.

Hij bukt zich en trekt me overeind. Dan duwt hij zich voor me uit naar het raam van mijn slaapkamer. Door de vitrage heen zie ik mijn grote en vooral brede achtertuin liggen, met het gazon in het midden en de borders met half uitgebloeide voorjaarsbloemen, het lichte groen van de hoge struiken en bomen er omheen; en daarachter er nu nog doorheen schijnend, de lage grijze daken van het eerste naoorlogse wijkje van de stad, waar Rutger een rijtjeshuis was gaan huren.

Ik voel zijn gretige handen over mijn blote billen glijden. Gebukt, met mijn handen in de venterbank steunend, duw ik mijn kont geil naar achteren. Draag je een maatje ‘S’ als slipje? Of is het een jongensmaatje? Jij hebt gewoon nog steeds dat geile en strakke jongenskontje van vroeger. Ik val op jong; op jong en snel en flitsend; zoals jij vroeger was. Ik val op dat sprankelende en temperamentvolle, en op onontgonnen maagdelijkheid. En dan moet ik bij jou zijn, toch Gio? Jij staat al heel lang droog, is het niet Gio?

Jij moet weer helemaal van quitte af aan beginnen, toch? Je hebt de nodige ervaring. Dat is te merken, jij geile. Gek maak je me.

Ik stoot mijn mannenkontje even hard naar achteren en vang zijn hete lul helemaal en diep tot het uiterste in me. We maken er voor de rest van de middag een lang en geil voorspel van. Want vannacht, Gio-jongen, dan gaan jij het beleven. Dat je een week niet kunt zitten. Hij duwt zijn lekkere hete vette pik tot het uiterste in me en begint er grommend mee in mijn mannengrotje te roeren en draaien. Dan knijp ik ongenadig hard mijn kringspier om zijn harde mannenpik.

En ik richt me op, zodat ik mijn billen maximaal kan samenknijpen om zijn lekkere harde lul. Ik masseer en kneed zijn geile hete lul, terwijl ik rechtop sta en hij hijgend steeds wilder gaat neuken.

Jij met geile knijpkut…, oooooh, shit… oooooh ik kom, dammed…” Schokkend staat hij achter me te trillen, mij bij de heupen vasthoudend, terwijl ik zijn lul leegmelk met mijn kringspier en billen, en hij me voor de tweede keer volspuit. Maar hij houdt me tegen. Geile rillingen trekken er door mijn opgewonden lijf als hij mijn billen open trekt en met zijn tong in mijn natte mannenkut glijdt. Zijn dubbele shot room lekt uit me en hij likt het op. Hij zuigt en sabbelt aan mijn kutje en maakte me gek.

En als hij intussen ook nog weer met mijn ballen en lul begint te spelen… Pas dan merk ik dat de vitrage is opengeschoven tijdens ons hete geile seksspel. Ik sta er open en bloot in mijn eigen voorjaarstuin te kijken. En dat zou nog niet zo erg zijn, want echt een heldere inkijk van buiten af heb ik niet.

Maar beneden me op het terras ligt een jongen in één van mijn houten deckchairs. Hij ligt met gesloten ogen dwars onder me van de voorjaarszon te genieten. Zijn haar is het zelfde als dat van Rutger. Ook de sportieve versleten outdoorkleren zijn nagenoeg hetzelfde. Zelfs het postuur van de jongen lijkt hetzelfde als dat van Rutger. Het is alsof ik Rutger zie zoals hij vroeger was. Ontspannen ligt er zijn brede jongenshand op de jongensgulp te liggen. Op de tuintafel liggen een rugzak en een kettingzaag.

Rutger komt overeind en kromt zich warm over me heen en kijkt over mijn schouder mee naar beneden. Dan begint hij te lachen. Jaimy is de zoon van mijn broer Symen. Je kent Symen toch nog wel? Ik knik en recht mijn rug weer nu Rutger niet langer achter me staat.

Want oh, zeer zeker kan ik me Rutgers broer Symen herinneren. Nu ik toch in het verleden en Rutger in mijn hol lag te wroeten… “Zou hij ons gezien hebben? Erg preuts waren ze daar toen nooit geweest in dat heerlijke rommelige gezin met vier opgeschoten jongens. Die nodigt zichzelf wel e’s uit. En aangezien wij de tijd zijn vergeten, en mijn kettingzaag bij mijn broer Symen ter reparatie lag,” grinnikte Rutger, “Jaimy zal zich wel door één van de hoveniers hebben laten brengen, die slimmerik.

En hij weet dat ik bij jou aan het werk zou. Rutger schiet in de lach. De vrouw van Symen is roomser dan de paus. Symen is er echt aan blijven hangen…” Intussen heeft Rutger de voorkant van zijn vale T-shirt weer over zijn hoofd getrokken, en de rimpels glad gestreken.

Zijn onderbroek is een brutaal zalmkleurig boxertje dat strak om slanke mannenheupen sluit, en vol hangt met zijn dikke kloten en zijn forse slappe mannenlul. Rutger-jongen, jij geile bink, denk ik als hij zijn oude outdoorbroek aantrekt en dichtritst en de brutale bobbel me tegemoet lacht, net als die heerlijke sterke slanke mannenkont: Maar Rutger is ook nog lang niet klaar met mij.

Want als ik m’n slipje heb aangetrokken en moeizaam mijn stijve lul er in heb geborgen, dan komt hij met die geile smoel voor me staan.

Masserend streelt hij over de voorkant van mijn slip en knijpt in mijn lul. Wat voel ik me toch verschrikkelijk geil. De wellust zindert door mijn lijf. De geile Rutger van nu, maar ook de geile herinneringen aan vroeger om die jongen die er op mijn terras ligt.

En terwijl Rutger oude werkkleren voor mij uit mijn klerenkast uitzoekt, grijp ik met mijn beide handen over zijn heerlijke slanke harde mannenkont in de strakke outdoorbroek. En als hij zich bukt, dan graai ik tussen zijn sterke dijen door en grijp hem in het puberale spel van vroeger in zijn gulp. Die heerlijke dikke slappe vette lul van hem, waar ik plagend in knijp en hij begint kreunend en wulps met zijn lekkere mannenkont te draaien.

Vannacht neuk ik jou. Dat hoort bij het voorspel. Rutger wil genieten van mijn mannenkont. Ik loop voor gek. En ook nog een oud sweatertje over mijn strakke hemd. Dat stoffige seksloze imago van jou,” grijnst Rutger, “we gaan weer een stoere vent van je maken. Zoals je vroeger was. Verder was ik eigenlijk nooit zo. Nu moet het er nog uitkomen. En dat lijkt aardig te gaan lukken. En ik grijp opnieuw zijn heerlijke harde mannenkont vast, zijn slanke en sterke neukende billen.

Onze lullen in de ietwat te strakke broeken, schuren geil en opwindend tegen elkaar. Het was zoals vroeger toen er ook nooit een einde aan wilde komen, maar toen zonder te vrijen. Merda, wat is dit nu lekker geil. Jaimy wacht op ons. Lekkere seks ontneemt je het besef van tijd.

Dat was vroeger ook al. Want de allerlaatste keer, de keer dat ik als zestienjarige in Rutgers jongenskutje neukte en me voor het eerst een man voelde, toen waren we de ook tijd vergeten. Toen stond daar ineens één van Rutgers broers in de slaapkamer terwijl wij verhit bezig waren ons aan te kleden. Het was Symen die ons betrapte. Symen was twee jaar ouder dan ons, en stoer en sterk en in mijn ogen toen zeer volwassen.

... neuken. Meiden, (jongens ook natuurlijk!) Is het lekker om (met) n grote te neuken . Met een jongen heb ik sex zonder condooms, omdat we elkaar al heel lang. gewoon zeggen dat je een x hebt gelezen op internet dat jongens samen rukken en en tot mijn grote verbazing fantaseerde hij ook al heel lang over mij,maar Hij zij dat hij nog wel een leuk spelletje wist, sex. . ik hem te pijpen en zo wisselde we dat steeds weer af het was echt lekker probeert het ook. Ik ben zelf homo maar ben wel nieuwsgierig naar hoe veel jongens hier homo of bi zijn, hoe ik ben 16 ben vanaf mijn 12 gay heb al sex gehad. nu heb ik zelf n vriend hij is 15 . ik ben ook homo en al lang uit de kast. Het was toen nog lekker ook en af en toe zou ik wel weer eens iemand willen pijpen maar ik heb nu .

Lekker lang neuken jongens sex met jongens

SEX ESCORT LIMBURG SEX MET VREEMDE VOORWERPEN

Lekker lang neuken jongens sex met jongens

Het verschoten grijziggroene T-shirt spant om zijn behoorlijke schouders en borst, zoals die oude versleten outdoorbroek om zijn dijen en in zijn kruis spant. Maar dat kan ik in deze situatie maar beter niet doen. Want als er iemand een lekkere slanke gespierde mannenkont heeft, dan is het Rutger wel. Sinds hij achter me is komen wonen, is hij meer dan eens het dromende onderwerp van mijn rukkende zelfseks geweest.

Als ik de badkamer wil verlaten, doet hij grijnzend een stap opzij en knijpt daarbij openlijk in zijn eigen gulp. En met de handdoek om de middel loop ik voor hem uit naar de slaapkamer. Zelfverzekerd staat hij daarna met die grimas in de opening van de slaapkamerdeur toe te kijken hoe ik de handdoek laat vallen en mijn te strakke kleine slipje aantrek. Mijn nog half gespannen mannenlul duw ik er in naar binnen. Ik voel me belachelijk en draai hem de rug toe.

Nou, da’s goed om te weten. Zwaar hangen mijn ballen in het katoenen slipje als ik merk hoe hij plotseling dicht achter me is komen staan. Ik schrik er van. Maar d’r kwam geen eind aan. Ik huiver en sta als versteend voor mijn klerenkast. Zijn lul is weldegelijk hard. We waren al vijftien, zestien en zeer grote volwassen pubers. Ik tril van pure geilheid.

Gio-jongen, ik neukte toen allang mijn ene geile buurvrouw omdat haar vent een droogkloot was. En ken je de oudere zus van Hein nog? Nou die wilde mij ook wel. En toen hij mijn huid naar achteren trok, voelde ik de kleverigheid van mijn voorvocht alweer. Dit had ik willen voorkomen. En toch, in die driekwart jaar dat hij nu achter me woont, had dit altijd in de lucht gehangen, toch?

Weet je dat nog? Nog voor we begonnen hadden we al kletsnatte, vette pikken. Zo geil waren we. En we gingen verder, weet je nog? Niet alleen lekker met elkaars stijve pikken spelen en langzaam trekken. We deden de kleren uit en gingen op bed liggen. Lekker bloot op elkaar, met ombeurten de stijve lul tussen elkaars benen. Het moest op echt neuken lijken. Maar ik neukte allang met wijven en chicks, Gio. Ik was de fase van het experimenteren allang voorbij. Dat wist jij toch ook?

Jij stond er als een als een hongerige, hoerige teef met je lekkere kontje naar achteren gestoken. En met je hele hand in je geile mannenkut. Mijn mannenkont schokt als vanzelf naar achteren. Rutgers vinger glijdt makkelijk en soepel, na mijn eigen lange voorbereiding onder de douche, mijn natte mannenholletje binnen. Hij lacht achter me. Hij laat me los en ik hoor hoe hij de rits van zijn broek openmaakt. Ik wil me omdraaien, maar hij grijpt me weer vast. En in die zelfde beweging duwt hij plotseling mijn slip omlaag.

Zijn handen komen opnieuw op mijn billen en trekken die wijd uit elkaar. Ik voel hoe zijn hete harde lul er in de volle lengte tussen wordt gedrukt en hoe zijn handen zich daarna weer om mijn ballen en stijve lul komen sluiten, en zijn warme lijf achter tegen mijn blote rug drukt. Zo’n hete worst tussen twee kadetjes? Langzaam begint hij me af te trekken terwijl zijn lul op en neer tussen mijn billen begint te glijden.

Hij gromt in mijn hals. Jij wilde genaaid worden. Maar er is een groot verschil tussen naaien en neuken. En hebt jij toen een half uur lang mijn jongenskutje helemaal rauw hebt geneukt, Gio! Ik voelde de druk van zijn hete eikel tegen mijn nat gevingerde mannenkut. Ik hap naar adem en duw me gretig om zijn staalharde hete lul heen. Ik tril op mijn benen als hij me weer begint af te trekken en gelijk ook met langzame lange halen zijn harde hete mannenlul in me begint te neuken.

Rutger-jongen,” grom ik hijgend. Wat een heerlijke harde hete lul voel ik, en wat neukt hij me lekker diep. Geile hitte verblindt me. Ik begin woest in zijn hand te neuken. Ik schok hard naar achteren om zijn dikke hete paal die keer op keer mijn hele mannengrotje vult. Wat een lekker strak kutje heb je. Zijn schoot kletst tegen mijn billen. Zijn harde hete paal stoot diep in mijn hete natte grot en maakt me gek, doet me kronkelen en draaien en in zijn knijpende hand neuken.

Ooooh…, Gio-jongen, lekkere geile woesteling. Te lang ook was het geleden dat ik zo de mannenseks had beleefd en als een geile hond kronkelde en draaide en neukte en geneukt werd.

Driekeer, vierkeer, vijfkeer… En daarna… Nog genietende lange en na-neukende halen van zijn hete lul die maar nauwelijks in mijn mannengrotje verslapt; en ook zijn warme en natte hand die mijn lul zo lekker natrekt.

Half struikelend achteruit lopend, ik met mijn slip nog om de enkels en hij met zijn broek ook ergens aan zijn onderbenen, vallen we achterover over mijn bed.

Grinnikend ligt hij er naast me, met de voorkant van zijn T-shirt over zijn hoofd naar achteren getrokken. Zijn mooie borst deint zwaar, terwijl we lang liggen uit te hijgen. Lekkere geile harde mannentieten zijn het. En met die zelfverzekerde grimas op zijn gezicht, likt hij uitdagend zijn rechterhand schoon waar mijn laatste zaadshot overheen was gedropen. Dan duikt hij met zijn hoofd in mijn schoot en begint mij lul schoon te likken en zuigen.

Hikkend en huiverend en nog gewoon bloedgeil, schop ik mijn slipje van mijn enkels en open mijn dijen breeduit. Hij grinnikt en gromt en blaast in mijn kruis achter mijn ballen. En als hij daar uiteindelijk mee klaar is, dan krom ik me geil naar hem toe en zie daar zijn heerlijke, nog bijna stijve grote mannenlul op zijn strakke buik liggen. Gretig neem ik zijn zware pik in mijn hand en knijp erin en zie zijn laatste dikke room uit zijn eikelmondje druipen.

Ik lik h’m helemaal schoon en zuig aan zijn eikel, en proef het heerlijke zilte van zijn rijpe mannenzaad. Zijn geile vette lul herken ik uit duizenden om het kleine moedervlekje vlak boven zijn linkerbal. Ik lik zijn grote geschoren mannenballen, zuig ze ombeurten op en laat ze in mond rollen. Ik pers mijn tong over zijn dikke pisbuis omhoog en over zijn toompje en zie nog een wit pareltje van zijn laatste room komen. En terwijl hij geil ligt te kreunen en draaien, lik ik zijn eikelmondje nog e’s schoon.

Zijn lekkere vette mannenpik wordt al weer stijf en schokt. Dan duwt hij me achterover, drukt mijn benen nog verder uit elkaar en komt op me liggen.

Tussen mijn benen ligt hij, terwijl onze harde lullen naast elkaar tussen onze buiken bekneld liggen. Zo was het vroeger ook. Maar als hij mijn hoofd vastpakt en me gaat zoenen en heel geil en langzaam zijn tong in mijn mond duwt, dan weet ik dat we die grens nu oversteken.

Want vrijen hadden we vroeger nooit gedaan. En het gaat vanzelf dat zijn harde lul, zonder een hand te gebruiken, opnieuw mijn mannenkut vind en soepel in mijn zaadgladde hol naar binnen glijd. Hard en heet is hij weer. Rutger is ook van de mannenseks. Het zijn niet alleen vrouwennagels geweest die zich in zijn heerlijke harde en neukende mannenbillen hebben vast gezet. Geil vrijend met onze blote lijven op elkaar, met zijn harde neukende lul opnieuw in me, trek ik zijn harde mannenbillen uit elkaar en pers er mijn beide middelvingers diep tussen.

Ik voel zijn mannenkutje van schrik samentrekken en stoot mijn onderlijf zo hoog op dat ik hem draag en zijn hete lul tot het uiterste mijn mannenhol vult. Gio,” gromt hij als ik na een paar stoten mijn onderlijf weer laat zakken en zijn hete harde mannenlul langzaam uit mijn zaadnatte mannenhol glijdt. Hij laat me los en staat op. Strak en gespierd is hij. Vroeger al was hij breder en sterker en altijd al met z’n lijf bezig om het in vorm te krijgen.

Hij schopt de schoenen van zijn voeten en stapt uit zijn broek en onderbroek. Naakt staat hij er met alleen nog zijn shirt als leeg rukzakje aan zijn schouders, met zijn zelfverzekerd grimas en met die nat glanzende vette lul schuin omhoog, gewoon heerlijk bloedgeil te wezen.

Hij bukt zich en trekt me overeind. Dan duwt hij zich voor me uit naar het raam van mijn slaapkamer. Door de vitrage heen zie ik mijn grote en vooral brede achtertuin liggen, met het gazon in het midden en de borders met half uitgebloeide voorjaarsbloemen, het lichte groen van de hoge struiken en bomen er omheen; en daarachter er nu nog doorheen schijnend, de lage grijze daken van het eerste naoorlogse wijkje van de stad, waar Rutger een rijtjeshuis was gaan huren.

Ik voel zijn gretige handen over mijn blote billen glijden. Gebukt, met mijn handen in de venterbank steunend, duw ik mijn kont geil naar achteren. Draag je een maatje ‘S’ als slipje? Of is het een jongensmaatje? Jij hebt gewoon nog steeds dat geile en strakke jongenskontje van vroeger. Ik val op jong; op jong en snel en flitsend; zoals jij vroeger was.

Ik val op dat sprankelende en temperamentvolle, en op onontgonnen maagdelijkheid. En dan moet ik bij jou zijn, toch Gio? Jij staat al heel lang droog, is het niet Gio? Jij moet weer helemaal van quitte af aan beginnen, toch?

Je hebt de nodige ervaring. Dat is te merken, jij geile. Gek maak je me. Ik stoot mijn mannenkontje even hard naar achteren en vang zijn hete lul helemaal en diep tot het uiterste in me. We maken er voor de rest van de middag een lang en geil voorspel van. Want vannacht, Gio-jongen, dan gaan jij het beleven. Dat je een week niet kunt zitten. Hij duwt zijn lekkere hete vette pik tot het uiterste in me en begint er grommend mee in mijn mannengrotje te roeren en draaien.

Dan knijp ik ongenadig hard mijn kringspier om zijn harde mannenpik. En ik richt me op, zodat ik mijn billen maximaal kan samenknijpen om zijn lekkere harde lul.

Ik masseer en kneed zijn geile hete lul, terwijl ik rechtop sta en hij hijgend steeds wilder gaat neuken. Jij met geile knijpkut…, oooooh, shit… oooooh ik kom, dammed…” Schokkend staat hij achter me te trillen, mij bij de heupen vasthoudend, terwijl ik zijn lul leegmelk met mijn kringspier en billen, en hij me voor de tweede keer volspuit.

Maar hij houdt me tegen. Geile rillingen trekken er door mijn opgewonden lijf als hij mijn billen open trekt en met zijn tong in mijn natte mannenkut glijdt. Zijn dubbele shot room lekt uit me en hij likt het op. Hij zuigt en sabbelt aan mijn kutje en maakte me gek.

Toen ze elkaar aan het tongen waren voelde ze een tinteling, en Stavan raakte er opgewonden van. Hij had zoiets nog nooit gevoeld.

Ze keken in elkaar diep in de ogen en gingen verder. Stevan zijn lul werd steeds stijver, en hij merkte dat Lukas ook een stijve begon te krijgen. De jongens bleven hier een aantal minuten mee door gaan. Ze gingen de video verder bekijken, en zagen dat de jongens elkaars shirts bij elkaar uit deden.

En zij begonnen over elkaars body te wrijven. Stevan ging met zijn hand op en neer over het slanke lichaam van Lukas. Hij Voelde elke centimeter van zijn mooie slanke body, en, net als op de video deed hij zijn hand op de tepel aan de linkerkant, en draaide er rondjes omheen, het zelfde deed hij aan de rechterkant. Ze kwamen weer dichter bij elkaar en gaf Stafan een zoen.

Stefan beantwoorde dit met een tongzoen. Lukas ging met zijn hand op en neer over de body van Stevan heen. Hij deed dit bij zijn broer net als op de video. Beide jongens raakte opgewonden van deze ervaring. Zonder geluid te maken gingen ze weer verder met zoenen van elkaar.

Na enkele minuten van elkaar te hebben gezoend en gesteeld deed Stevan de video weer aan. Stevan deed hetzelfde met zijn broer. Zijn broer zijn tepel werd hard en hij leek er erg van te genieten. Hij kreunde een beetje en haalde moeilijk adem. Hij kon de harde lul van Lukas in zijn zijn korte broek zien groeien, en glimlachte. Van het bijten in de ene tepel ging hij over naar de andere tepel.

Zijn broer, legde zijn handen op zijn schouders waardoor zijn broer achterover kon leunen. Hij was er zelf echt van aan het genieten. De jongens sloten hun ogen en begonnen elkaar weer te zoenen, dit met veel plezier.

Lukas die zag in de video dat de jongen de andere jongen zijn lul in de mond genomen had er aan zoog, door zijn mond op en neer over de lul heen te bewegen. Dus hij besloot om zijn broer zijn lul in zijn mond te nemen, het proefde een beetje zout, maar hij was heel hard en stijf, toen hij begon te zuigen met zijn mondje.

Hij kon de hardheid van zijn broer zijn stijve lul voelen als hij zijn lippen er over heen bewoog. Op de video zag hij dat de jongen de lul uit zijn mond haalde en aan de lul en ballen begon te likken van zijn broer.

Dus Lukas ging dit ook doen. Stevan legde zijn hoofd terug en begon er echt van te genieten. Toen kusten de jongens elkaar weer, elkaar heerlijk aan het tongen.

Ze wisten niet of ze het wel goed deden, maar het zuigen van elkaars lippen en tong vonden ze gewelding. Lukas draaide het geluid van de computer wat meer omhoog, zodat hij de jongens kon horen kreunen en zuigen. Wat hij met zijn broer aan het doen was voelde erg goed.

Hij bleef zuigen en bewoog zijn hoofd op en neer, hij liet zijn broer zijn lul tussen zijn lippen op en neer glijden. Hij proefde een zoute vloeistof uit zijn broer lul komen en vond het erg lekker. In de video begint de jongen stuiptrekkingen te maken en spuit een lading sperma diep in de mond van de andere jongen, wat hij snel door slikt.

De twee jongens namen de zelfde positie in als op de video, Stevan begon op Lukas zijn lul te zuigen. De lul gleed in en uit zijn mond, en wreef over zijn lippen.

Hij kon de eikel van zijn broer zijn lul voelen, de warmte van de eikel, de zilte smaak van het vloeistof. Lukas probeerde naar te doen wat op de video gebeurde.

De jongens wisten niet wat er zou gaan gebeuren. Hij spreidde beide benen van zijn broer wijd open en Stevan trok zijn billen uit elkaar. Lukas deed glijmiddel aan zijn vingers en plaatste zijn vinger voor Stefan zijn anus en drukte hem naar binnen.

Hij ging met zijn andere hand over ghet slanke lichaam van zijn broer. Hij hield er van om het lichaam van zijn broer aan te raken, en uit het gekreun van Stevan kon hij opmerken dat hij het ook erg lekker vond. Lukas verplaatst zijn vinger in en uit zijn anus.

Stevan kreunde en draaide zijn hoofd om toen zijn broer een bepaalde G-spot in hem aan raakte. Shit, ja, ga door, druk je vinger verder er in!

Dus Stevan kreunde en zei: Shit, ja, blijf er mee door gaan, ga verder met je vinger naar binnen. Ze hadden niet verwacht dat het zo lekker zou zijn. Toen vroeg Stevan om er een 2e vinger bij te doen.

Oh verdomme mijn God, YES! Fuck, ga door en druk al je 2 vingers bij me naar binnen. Shit man, dit voelt goed! Op de video nam de jongen een tube glijmiddel wat erg veel leek op de tube van vader. Lukas reikte de Tube aan die op het bureau stond en deed hetzelfde. De andere jongen ging op zijn knieën zitten en stak zijn kont omhoog, Stevan deed hetzelfde wat de jongen ook deed op de video. Ze keken nauwkeurig toen de jongen zijn lul in de anus van de andere jongen drukte.

Op de video van de jongens zag je de lul tekens een beetje verder naar binnen gaan door heen en weer te stoten. Stevan deed wat hem werd verteld en hij voelde zijn lul bij zijn broer naar binnen gaan.

Het deed op het eerste moment wel een beetje pijn, maar zoals je dat bij de jongen op de video zag duurde dat maar even.. Hij beet op zijn onderlip om de pijn wat te onderdrukken, en liet zijn broer langzaam zijn lul naar binnen gaan. Op laatst zat de lul van zijn broer helemaal in hem. Zoals in de video, die nog liep, begon Stefan zijn lul langzaam in zijn broer zijn strak anus heen en weer te bewegen. Stevan raakte hier erg opgewonden van, dat voelt lekker.