Dik lul gay sex afspreken

dik lul gay sex afspreken

Ik werd er mee gepest, ze probeerden mijn piemel aan te raken tijdens het douchen, soms werd ik vastgehouden door een paar en dan pakte er eentje mijn piemel vast of zo.

Als ik dan ook nog een stijve kreeg, wat wel eens gebeurde, tsja Het was ook niet kwaad bedoeld, meer nieuwsgierigheid denk ik achteraf. Ik had ook bijnamen, dat vond ik niet echt leuk dus. We zijn allebei naturist. Ik loop thuis ook meestal in mijn nakie en jij thuis ook. Hoe doe je het als er een vriend of vrienden bij je langs komen?

Voor het naturistenstrand is het nu een beetje koud haha, ik ga wel eens naar het zwembad, naaktzwemmen. Vind zwemmen sowieso al super lekker. Wat betreft sex heb ik vooral problemen met de dikte, nou ja de ander dus lol. Mazzel dat jij dat niet hebt, hoe dik is die van jou eigenlijk? Hoi M en anderen, Mijn vader en broers 17 en 18 hebben alledrie een kleinere.

Ik had als klein kind al geen superkleine piemel en ik kwam vroeg in de puberteit. Toen begon ie echt snel te groeien. Zo rond mn elfde of zo was ie al opvallend groot.

Ik ben trouwens in alles een beetje vroeg, want ik ben vrij lang nu 1,83 of zo en behaard voor mijn leeftijd. Puberteit is raar, haha. Ja ik herken wat je zegt met sporten. Dan gaat het echt zeer doen. Ja, mn piemel is ook vrij dik. Mijn vriendin schrok ook eerst wel van de lengte en de dikte.

Wat vervelend dat je met jouw piemel bent gepest. Hoe werd je gepest? Dat is bij niet echt het geval. Natuurlijk hoor ik wel eens wat en worden er grappen over gemaakt, maar eigenlijk altijd wel op een goeie manier.

Mijn broers hebben me wel eens getreiterd, vanwege mijn piemel en omdat ik vroeg in de puberteit was en eerder dan hun en een paar jaar terug vond ik dat wel eens irritant, maar ook dat was allemaal niet zo erg. Bovendien pest ik nu net zo hard terug op een leuke manier. Ik ben heel blij met mijn pik van 18 cm, want dat is best al groot.

Toch, lengte zegt voor het neuken niet heel veel, omvang is dan belangrijker. En ja, zelfs met mijn pik en best wel grote ballen is kleding soms best al lastig. Veel zwembroeken zijn gewoon te krap in het kruis, is letterlijk klote.

Bedankt voor je antwoord jongen 21,natuurlijk heb ik hier iets aan,weet je veel jongens ook ik hebben graag een grote penis,maar dat het ook nadelen heeft daar denk je dan niet aan.

Boven de 20 cm vind ook ik erg groot. Ik val nou eenmaal het meest op jongens en heb zoals je wel begrijpt vaker een andere penis gezien. Tot nu toe waren ze allemaal kleiner dan de mijne.

Denk nou niet dat ik er zo trots op ben dat ik zo'n grote heb, want het tegendeel is waar. Dus op jouw vraag of ik het anders zou willen is mijn antwoord ja. Je hebt gelijk, je kunt niet kiezen. Maar het had anders kunnen zijn. Ik heb er op mijn 15e met mijn ouders over gesproken, ben naar de huisarts geweest toen. Het resultaat is dus dat ik mijn penis wel mooi en stoer vindt, maar ik heb er echt dagelijks last van, al klinkt dat misschien raar.

Wat ik al zei, de combinatie van een erg grote penis en ook nog heel grote ballen maakt het lastig met kleding bijvoorbeeld. Ik ben al sinds ik klein was naturist, gewoon omdat ik het lekker vind om in m'n nakie te lopen. Maar ik val altijd zo op en ik ben niet iemand die in het middelpunt van de belangstelling wil staan en al helemaal niet om deze reden, snap je?!

Ik hoop dat je wat aan mijn antwoord hebt , ik hoor het wel van je. Jongen 21 ik ben wel fors gebouwd,breed enzo,niet zo lang cm, maar heb geen grote megapenis zoals sommigen op deze site,boven de 20 cm is toch wel groot,nog nooit gezien behalve in tijdschriften weleens,maar je kunt nu eenmaal niet kiezen,maar zou je wel een kleinere willen of ondanks dat het soms lastig is zoals je mailt toch niet anders willen.

Dan je verwacht dat alleen heel grote forse kerels een grote hebben maar dit is dus niet zo. Hoi Tdl en andere lezers, Ik vind het ook erg leuk om met jou te praten!

Snap dat je niet graag de afmetingen van je piemel noemt, ik doe dat ook niet graag omdat er inderdaad heel vaak gedacht wordt dat je overdrijft of liegt. Man, de jouwe is dus nog groter dan de mijne en ik vind de mijne al overdreven groot om eerlijk te zijn. Ik woon op mezelf en heb thuis bijna nooit kleding aan. Als er vrienden komen doe ik wel wat aan meestal.

Hoe doe jij dat thuis? Ik begrijp dat jullie allemaal naakt zijn thuis, jij het meeste dus? Hebben jouw broers ook zo'n grote of ben jij de enige. Ik heb 1 broer die ook naturist is en als we samen zijn bij hem of bij mij zijn we bijna altijd naakt. Ik heb een heel goeie, open relatie met hem, dus we spelen wel n's met mekaar. Is gewoon zo gegroeid eigenlijk. Ik ben een beetje nieuwsgierig hoe lang jouw piemel al zo groot is.

Bij mij op mijn 15e opeens ging hij erg hard groeien en wat ik al zei, met douchen en zo ben ik er vaak mee gepest. Maar ook ik heb me er nooit van laten weerhouden om naakt te zijn. Ik woon aan de kust dus we gaan in de zomer met een groepje vrienden vaak naar het naakstrand. Mijn vrienden kijken er niet meer van op, maar al die opmerkingen die je vaak achter je rug hoort dus, vind ik vervelend.

Ik ben ook niet zo lang, cm en daarom valt het denk ik nog meer op. We doen vaak voetballen op het strand en dan heb ik last dat mijn penis en ballen zo tegen mijn benen kletsen. Het doet soms echt pijn. Je vroeg over mijn negatieve ervaringen met sex, euhh ja het is bij mij vooral de dikte die het lastig maakt om goeie sex te hebben. Heb jij dezelfde dikte als ik? Ik ben op mijn 15e naar de huisarts gegaan. Hij zei dat het bij mij wel erg groot was. Zeker ook mijn ballen zei hij.

Daardoor ben ik, of voel ik me beperkt in mijn kledingkeuze. Eigenlijk draag ik het liefste strakke kleding, maar het gaat eerlijk gezegd niet. Krijg trouwens regelmatig schrikreacties als ik me uitkleed. Ik ben bi, maar sex met jongens vind ik het leukste. Hoop dat je weer schrijft en vraag gerust wat je wil weten, zal je eerlijk antwoord geven.

We lijken volgens mij echt op elkaar. Ik noemde de maten niet omdat iedereen dan denkt dat ik lieg, terwijl dat niet zo is. Mijne is even groot als die van jou. Misschien een halve of 1 cm meer slap en stijf , maar dat scheelt nikt. Mijn piemel begon al vroeg te groeien. Ik was best vroeg in de puberteit. Ik denk en hoop!! Ook ik ben graag naturist. Ik ben het echt in hart en nieren, want ik ben ook altijd naakt thuis. Mijn ouders en broers ook wel, maar veel minder dan ik.

Draag jij thuis kleren of niet? Ik vind het vervelend wanneer mensen staren, achter mijn rug om naar mijn piemel wijzen of denken dat ik steeds een stijve heb. Maar ik laat me er ook echt niet door weerhouden. Gelukkig zijn mijn familie en vrienden er aan gewend.

Wat vinden jouw familie en vrienden? Ziet iedereen jou naakt? Ja die van mij slingert ook, maar daar ben ik echt helemaal aan gewend. Mijn ballen zijn ook groot en hangen ook, dus het is niet te voorkomen.

Ook mn ballen maken het minder fijn om strakke kleren te dragen. Gelukkig hebben wij geen verplicht strak sportbroekje op school, haha. Wat vervelend dat je negatieve ervaringen met seks hebt. Wat zijn die ervaringen? Ik heb alleen seks gehad en nog steeds met mijn vriendin. Zij was eerst een beetje terughoudend, maar nou vindt ze het gelukkig heel fijn! Leuk om met je te praten. Ik dacht dat jij de jongen was die eerder reageerde en een lul heeft van 22cm lang en 6,5 dik, als tie slap is.

Anyway, ik ben eerlijk gezegd wel nieuwsgierig wat jou maten zijn, komt gelijk mijn vraag Toen ik ongeveer 14 was begon mijn penis opeens te groeien en was op mijn 15 net zo groot als hij nu is. Ik ben niet zo van afmetingen noemen, maar ik vroeg het jou ook, dus vind ik dat ik ze zelf ook moet geven. Slap 17 X 5 en stijf 23,5 bij 7. Lijkt geweldig, maar dat is het voor mij niet altijd.

Zeker op mijn 15e was het verschil met jongens in de klas of met sporten erg groot, tijdens het douchen viel het dus op. Mijn ouders zijn naturist, dus ging mee op vakantie en zo. Naakt zijn is voor mij natuurlijk, wat ik lastig vond en nog steeds vind is vooral dat ie zo slingert met lopen en zeker met sporten. Dat staren naar mijn piemel, je zou zeggen je went eraan maar ik vind het irritant. Moet ik dan stoppen met naturist te zijn vanwege mijn grote penis? Nee, doe ik niet. Wat betreft kleding, ik snap precies wat je bedoelt.

Ik kan eigenlijk niet alle kleding kopen die ik leuk vindt. Ik denk dat alleen jongens met een erg grote dit zullen begrijpen Op school moesten we een soort verplicht glimmend blauw sportbroekje aan. Regelmatig hing hij naar buiten, ja wat kan ik eraan doen. Met sex heb ik best ook negatieve ervaringen helaas.

De meesten vinden het stoer en mooi, maar als het niet past is de lol er wel een beetje af. Lang verhaal geworden, ik wou het graag even jou en anderen die dit lezen kwijt. Hoop dat je weer reageert! Hoi M, Ik ben wel 15 en wel naturist, maar ik heb de maten van mijn penis nooit genoemd. Die van mij is groter dan jij noemt hard een beetje en slap veel groter. Wat wil je vragen? Of haal ik nou wat door elkaar? Ik wil je wat vragen namelijk. Hoi jongen van 15, Ja ik ben ook 15 en naturist.

Vind je dat raar? Hallo T hier ik ben zelf zo'n cm Maar ik vind het wel goed ik ga er niet mee rommelen met die pillen enzo Maar als het goed is past het altijd wel bij een vrouw maar bij een man of jongen weet ik niet. Ook valt me op dat er best wel veel homoseksuelen hier berichten plaatsen. Ik heb altijd wel vriendinnen gehad maar ik zou niet weten of ik seks zou willen hebben met een jongen al denk ik er wel soms aan. Je bent dus 15 en een naturist??

Hoi allemaal, goed dat hier niet allemaal verhalen staan dat een grote penis helemaal geweldig is. Het is namelijk ook gewoon lastig. Ik moet er altijd voor zorgen dat mijn penis genoeg ruimte heeft in mijn kleding, want anders gaat het pijn doen en ik moet het ook nog zo doen dat je geen grote bobbel kunt zien. En dan heb ik het nog niet eens over een stijve krijgen met kleren aan.

Dat is helemaal irritant. Ook wordt er altijd gestaard naar mijn piemel. Ik ben al mijn hele leven naturist en ik kies er zelf voor om naakt te lopen, maar toch baal ik van mensen die maar blijven staren. Het heeft ook zijn voordelen hoor en sinds kort heb ik een vriendin die er gek op is en hij is nou eenmaal zo en ik ben er aan gewend.

Maar dat zijn toch mijn negatieve ervaringen met mijn penis. Laat maar weten of het helpt. Hoe breed is wat van mij? Het wordt een buttplug dus. Hoe dik is de jouwe als ik dat mag vragen aan je? Oh nee dat weet ik eigenlijk ook niet. Zit natuurlijk zo'n slangetje aan, hoewel..

Hoe een dildo in je kont kan schieten? Nou er zit geen breed stuk onderaan zoals bij een buttplug wel zit. En dan werkt het als een grote zetpil Ja ik snap het hoor. Bij mij hebben ze dat ook wel eens gezegt: Ik had nog nooit gehoord van een opblaasbare buttplug. Goed idee, ga ik zeker proberen. Vraagje, hoe kan een opblaasbare dildo nou in je kont schieten? Mijne is bovengemiddeld dik, zal ik maar zeggen, vandaar dat hij vaak niet past, snap je.

Als jouw lul het afgelopen jaar 4 cm langer is geworden en hij zou nog verder groeien dan wordt het wel een beetje lastig formaat als je mij vraagt. Of je moet het zelf niet erg vinden natuurlijk, maar uit ervaring kan ik je zeggen dat té groot niet echt heel leuk is. Ik heb zelf nou niet heel erg veel vertrouwen in de meeste huisartsen, maar groeiremmers bestaan. Hoe denk jij daarover? En slap is ie ook ongveer 15 cm ja. Hey R, T hier Ja mijne groeit nog steeds, een jaar geleden was ie zo'n 4 cm korter.

En bijna niemand ziet mij eigenlijk naakt alleen een goede vriend zag mij een keer naakt. Hij was erg verbaasd dat ik zo'n grote heb. Vergeleken met hem heb ik echt een gigantische. Maar ik ben er wel trots op: P niet dat ik er mee pronk ofzo. Ik heb een bijzonder probleem ben in april geboren ben 1,78 groot weeg ruim 50 kilo en dan komt mijn probleem ik heb een penis van 22x6,5 cm dik.

Wanneer ik een erectie krijg is hij bijna 23xruim 7, cm dik iets waar ik me voor schaam want ik durf nu geen zwembroek zo'n strakke die je in Frankrijk aan moet en zelfs een jogging broek is niet een optimaal zicht, of je moet voor lul willen lopen. Kom aub niet aan met je kan in porno films meedoen want daar ben ik niet mee bezig.

Bedoel je nou dat ie effe meer als 16 slap is? Ik snap niet helemaal wat je bedoelde vandaar mijn vraag. Groeit die van jou eigenlijk nog steeds? Ik vind het helemaal niet erg om met andere jongens samen te douchen alleen ben ik die opmerkingen enzo soms wel een beetje zat.

Weet niet of anderen jou wel eens naakt zien, hoe wordt er dan op gereageerd als ik vragen mag Gr R. Hoi R, T hier Ik zit niet op voetbal ofzo waar je met mensen samen douchet. Ik zit op Judo. Maar mijne is als ie slap is wel 5,6 cm kleiner dus daar ben ik wel blij mee.

Het kan nog komen dat ik met andere mensen ga douchen. Hoe ervaar jij dat. De omtrek bdl ik. Hallo, T hier Ik hoop het ook niet. Hij is 16 cm dik. Sorry voor de late reply. Hoi T, De jouwe is 22 zeg je, volgens mij mega lang voor als je 14 bent. Wel te hopen voor je dat hij niet nog groter wordt. Ikzelf heb wel eens problemen met de dikte, eigenlijk nooit met de lengte. Moeilijk te zeggen of je er problemen mee krijgt, hoe dik is de jouwe, als ik vragen mag.

Oke thx ik hoop het haha. T hier Ik ben 14 en ik mijne is 22 cm lang en erg dik denkt iemand dat het problemen gaat opleveren? Heb zelf het probleem dat de mijne zo erg dik is en dus meestal niet past bij andere jongens. Hoe vaak gebruik je die dildo en heb je er achteraf geen last van dat je gaatje te wijd blijft, als je snapt wat ik bedoel?

Doet het geen pijn als je jezelf oprekt? Hey allemaal wat leuk om dit te lezen. Zelf heb ik een vriend van 19 met een enorme dikke en lange lul 22x7 in het begin kreeg ik deze er ook egt niet in! We hebben toen een opblaasbare dildo gekocht die is klein als je hem er in stopt en kan je oppompen tot een grote die je zelf wilt. Sinds ik een beetje opgerekt ben gaat het nu prima! De lengte is meestal wel een probleem maar op een goeie dag is ook dit mogelijk.

Sinds een aantal maanden doen we het zonder condoom en gaat veel beter. Zelf heb ik maar een lul van 15cm Gr T. De mijne past er ook nooit in, ja een heel klein stukje soms. De meeste jongens vinden hem wel mooi, maar goeie sex heb ik eigenlijk nog nooit gehad, hoe zit dat bij jou?

Ik heb dezelfde lengte als jij, iets meer dan 23 cm en meer dan 7 dik. Vooral de dikte is het probleem, merk ik. Ook met gepijpt worden jammer genoeg. Hoe dik is de jouwe en heb jij ook diezelfde problemen. Mijne is ook slap nogal erg groot. Ik herken ook wel wat jongen 17 schrijft over zijn vriend met een slappe van 18 cm. Zal ook wel enorm zijn als ie een stijve heeft?

Erg lastig inderdaad met zwembroek en altijd zo'n grote bobbel lijkt wel stoer, maar echt prettig vind ik het ook niet, al kan je er wel goed mee showen, zoals jouw vriend dat doet op het strand enzo. Lijkt mij ook geil. In mijn mond krijg ik hem wel denk ik. Veel jongens zijn jaloers op een grote piemel,ik soms ook,maar degene die het hebben vinden het vaak weer niet zo leuk,ken een jongen met een enorme piemel,echt slap al 18 cm en dik,maar altijd moeite met onderbroeken of zwembroeken dat het bijna niet past,en altijd die grote bobbel maar soms lijkt hij er wel weer trots op te wezen vooral op vakantie in het buitenland aan het strand,het heeft dus voor en nadelen denk ik.

Ik snap best wel dat jongens hier jaloers zijn op grote piemels. Zelf vind ik het ook wel stoer, maar geloof me, het heeft ook nadelen. Ik ben gay en heb wel eens wisselende kontakten, afgelopen weekend een hartstikke leuke jongen ontmoet en we wilden allebei sex. Ik vind het echt zalig om gepijpt te worden, we baalden er allebei van dat het niet ging.

Nou heel even dan want hij kreeg mijn eikel met moeite in zijn mond en hij kreeg al heel snel pijn in z'n kaken. Hij wilde graag door mij geneukt worden, ondanks veel oprekken ging hij er maar een klein stukje in en ik wil niemand pijn doen. Het was evengoed wel leuk en lekker, maar ik voel me op zulke momenten zo beperkt. Eerljk gezegd ben ik door mijn afmetingen ook echt beperkt.

Dus jongens, een kleintje waarmee je alles kunt doen is denk ik nog beter dan zo'n enorm ding als ik heb. Misschien een steuntje voor de jongens die een kleintje hebben en graag een grote willen. Hebben meer jongens zo'n beperking door de grootte en vooral dikte van hun penis? Ik ben nogal dik en heb een korte maar wel dikke piemel,maar in volle lengte dus 14 cm,mijn vrienden moeten altijd lachen,zovan die piemel past precies bij je,echt een koddig gezicht,en wie wil dat nu horen,maar boven de 20 cm wel erg groot,maar wel beetje jaloers.

Hoe oud is jou vriend eigenlijk S? Toen ik 15 was ben ik op zeilvakantie geweest met een vriendje uit mijn klas. Midden in de zomer en bloedheet, dus super zwem weer. Als hij z'n zwembroek aan moest doen, deed hij een handdoek om en kleedde zich zo om. Ik moest ook altijd de ander kant opkijken. Moeilijk gedoe, vond ik. Hij probeerde altijd te voorkomen dat ik zijn voorkant zag. Beetje raar omschreven, maar ik weet niet hoe ik het beter kan zeggen. We kenden elkaar best goed, dus ik durfde na een tijdje samen op de boot wel aan hem te vragen waarom hij altijd zo euhhh Eerst zei hij niks, na een paar dagen zei hij dat hij zich vreselijk schaamde.

Ik had echt geen idee waarom. Toen zei hij dat hij het wel wilde vertellen als ik het niet verder vertelde. Hij vertelde me toen dat hij er iets mis was met zijn penis. Hij wilde niet zeggen wat , maar daarom probeerde hij op school met douchen ook altijd zich te verbergen.

Ik had medelijden met hem en heb toen niet verder gevraagd, durfde ik eigenlijk niet zo goed. Paar dagen later begon hij er zelf weer over, waarop ik reageerde door te vragen wat er dan mis was. Hij vroeg, kan ik je vertrouwen? Ergens voor anker op een meer in Friesland met weer heerlijk zwemweer, zei hij ok en kleedde zich uit. Wat ik toen zag had ik nog nooit gezien. Zijn penis was echt absurd groot voor een jongen van zijn leeftijd. Echt waar, absurd groot. Hij begon te huilen en hield niet meer op.

Ik heb geprobeerd om hem te troosten, uiteindelijk lukte dat. Een paar dagen later, s'nachts begon hij weer te huilen. Ik wist niet goed wat ik ermee moest. Hij zei toen als ik een stijve krijg, schaam ik me helemaal rot. Ik zo van laat maar zien dan. Misschien gemeen van me, maar ik was wel nieuwsgierig geworden.

Hij had gelijk, niet normaal groot. In de acht jaar tussen toen en nu zijn we bevriend gebleven, hebben veel gepraat. Ik wist toen al dat ik op jongens viel, hij is bi. We zien elkaar onregelmatig, maar als we elkaar zien is het leuk.

Hij zegt dat hij vaak wordt afgewezen vanwege zijn te grote lul. Soms hebben we sex en nou ben ik ook erg groot geschapen, maar met zijn ding kan ik ook niet veel. Moraal van dit lange verhaal: Denk niet hoe groter hoe beter.

Zo is het echt niet!! Leuk om te horen dat het tussen jullie goed gaat en dat de sex leuk is!! Dat oprekken helpt wel goed hè?! Hoi hoi iedereen S hier. Ik heb beloofd jullie een beetje op de hoogte te houden. Ik heb zondag condom free geneukt. Heb hem gerimd en hij mij ook. Heb bij mijn vriendje dildo gebruikt en mijn pik kon er daarna in 1x in zonder dat hij super veel pijn had.

Was super fijn Groetjes, S. Jongen van 19, Een penis van 20 cm is zeker niet alledaags. Heb zelf eentje van 24 cm en ook erg dik. Dat is nog het lastigste merk ik. Heb zelf wel eens sex gehad met een jongen die een grote had van 20 cm, dat ging goed, maar gelukkig was die van hem niet zo dik en het deed geen pijn. Heb jij echt een donkere jongen gezien met een lul van 30 cm? Zelf nog nooit gezien, zou ik wel n's willen. Hoe heb je hem gezien, en hoe vond je het? Ergens vind ik het wel heel mooi.

Eerst waste ik altijd goed tussen mijn kont. Maar toen ik verkering met hem kreeg en we sex wilde hebben gaf hij mij een bidon cadeau. Dus ik was me nu ook van binnen. Aan het begin was dat vreemd maar nu niet zo erg meer. Heb vandaag met hem gepraat over rimmen. Hij wist meteen wat het was.

Hij ging het de volgende keer met sex doen bij mij en dan als ik het lekker vond kon ik het ook bij hem proberen. Heb met hem ook gepraat over dat dildo idee van jou. Hij zei goed idee. De volgende keer gaan we dat ook proberen. Weetje wat zo grappig was. Ik vroeg heb jij een dildo? Ik zo waar wil je die gaan kopen dan? Hij loopt naar zijn vader en zegt pap wil je een dildo voor me kopen? Ik vind zelf van niet, je moet natuurlijk wel zorgen dat je allebei gedoucht hebt en schoon bent, maar dat geldt ook als je elkaar neukt toch?

Hoe zorgen jullie ervoor dat je anaal schoon bent? Ik vind het zelf super lekker, maar ook dat is persoonlijk. Wat ik al zei, ga niet te overhaast aan de gang, probeer er achter te komen wat jullie lekker vinden. Hoi E Ja ik snap het. Is dat niet vies iemands kont likken? Rimmen is iemands kont likken en met oprekken bedoelde ik dat je voordat je naar binnen gaat het neukgaatje wat wijder maken met je vingers of een dunne dildo.

Als je ontspannen bent heb je ook meer ruimte. Snap je het zo een beetje? Ik hoor het wel weer van je. Hoi E Wat is rimmen en oprekken? Ik zou het ook heel leuk vinden als meer jongens hier reageren. Als ik de verhalen hier lees, zijn er veel meer jongens die een grote hebben of dat meemaken bij een ander. Ikzelf vind het heel fijn om te lezen hoe andere jongens er mee omgaan. Neem er de tijd voor om aan mekaar te wennen. Ik zie het als een soort ontdekkingstocht van elkaar.

Veel glijmiddel gebruiken werkt bij mij altijd goed. Zo te lezen gaat het erg goed tussen jullie!! Verschillende standjes proberen is niet alleen maar leuk, maar zo kwam ik er zelf achter wat voor allebei het prettigste is.

Wat ik graag doe is dit: En voorspel kan eigenlijk van alles zijn, strelen, aaien, rimmen Heb je hier wat aan?? Jongen net 18 jaar geworden, zoekt een man die me gaatje open wil neuken met condoom in zijn auto. De leeftijd maakt niet uit! Hoop snel een leuke reactie te krijgen. Ik ben man van 60 jaar en zoekt top of 2 tops om mij in te wijden en wilt neuken voor deze vrijdagavond: Gehuwde man 53j zou zich graag willen verder discreet laten inwijden in biseks als bottom. Dit zowel oraal als anaal met eventueel spuiten in mij!

Zo wil ik steeds verder gaan in onderling overleg met ook kinky, enzovoort! Lul liefst vanaf 16cm of dik zodat ik direct wat gewoon ben! Zeker kunnen afspreken in de week overdag moet kunnen in regio Gent! Reactie met je looks foto mag en hoe je date ziet.

Bij klik is het de bedoeling om op regelmatige basis af te spreken!!!! Ik heb nu verscheidene keren een zeer dringend beroep gedaan om genadeloos afgericht te willen worden, maar niemand wilt of kan mij totaal africhten, schijnbaar. Als jij je aangesproken voelt, wees dan geen mietje maar kom bij me langs om me strak vast te binden en me dan genadeloos en perfect af te richten.

Ik verlang hier heel erg naar en wacht dringend op jou, als jij tenminste hard genoeg bent om totaal geen medelijden met me te hebben. Dus als je eenmaal begint, ga a. Ik zoek een leuke man voor geile momenten. Heb je zin om in soft, uitkleden, betasten, pijpen Wil je rimmen hoeft niet of neuken wel safe Als je wilt dat ik langskom Ik ben slank, gespierd door bodybuilding, groot geschapen, behaard verwent gespierde jongens en mannen tot 40 jaar.

Alleen serieuze afspraak via SMS! Ik ben 's avonds in de week beschikbaar. Kennismaking vooraf verplicht en bel me 's avonds met herkenbaar nummer Niet mailen dus!!! Ik kijk vaak films en maak me dan zo geil!! Ik ben op zoek naar een ladyboy - shemale, ook andere leeftijd maak niks uit! Ik heb voorlopig enkel ervaring met rukken en pijpen en krijg graag zaad over me heen. Graag een voorstel per mailtje. Ik ben een onderdanige homoslet uit Berchem en ik ben op zoek naar dominante mannen die me keihard onder handen nemen zonder grenzen, zonder taboes en zonder genade.

Slaaf zoekt meester s om gedomineerd te worden in sex en pijn soft tot extreme pijn waarin ik wordt opgeleid om aan alle wensen te voldoen zonder grenzen. Slaaf houdt van zwepen, cbt ,ball busting, electro, klemmen, gewichten, vernedring, bondage, totale gehoorzaamheid, pijpen, zaad pis slikken, gagging, enz. Ook dingen die niet genoemd zijn is bespreekbaar. Spreekt dit je allemaal aan stuur mij dan snel een berichtje, fantasieën die je hebt mag je mij altijd vertellen ik sta voor veel open.

Voor contact stuur me een berichtje met je stats en ik reageer zo snel mogelijk NIET bellen!! Ook vrouwen met voorbinddildo kunnen reageren of groepen die een mannengangbang organiseren. Dus alleen om geneukt te worden. Zijn mannenklit moet hij normaal gezien daar niet bij gebruiken. Liefst wordt hij voor een training toch afgetrokken tot klaarkomen zodat hij niet in een geile flow geneukt wordt zoals meestal met mannen is bij het neuken en hij met zijn volle verstand er bij, het allemaal goed aanvoelt.

Zijn kut moet wel niet uitgelebberd worden zodat hij spannend blijft als neukobject. Hij is van Vlaams Brabant, Leuven. Hij kan vb gemakkelijk afspreken bij jou of in Bekkevoort in de Boysclub. Ontvangen kan hij niet bij hem thuis. Alles kostenloos als compensatie van uw trainingstijd. Fotograaf gezocht die kan ontvangen en graag Kinky foto's van onderdanige slanke onbehaarde versa 49 jaar wil nemen.

Ik verwacht van jou hetzelfde! Geen fakers en geen blabla maar gewoon leuke actie! SMS met leuk voorstel of mail me! Slanke biseks man van 55 jaar, voorzien van mooi gereedschap, zoekt beslist rijpere man van goed niveau en die ook een mooie pik heeft.

Ben hetero 63, draag lingerie rokje en slip, zoek dominant, vasbinden, balk, boom, kruis, opsluiting, oprekken, spanking, zweepje, lat, riem, billen rood, in de hoek staan, pijpen, spuw in gezicht, kont proper likken, pis drinken, opsluiten, zoek man, boer, tv, cd , Aziaten, etc. Ik ben zowel actief als passief. Kinky en horny dingen doen hou ik zoveel van.

Ik, bi-man, zoekt man nen om elkaars lullen te verwennen. Ik ben geheel geschoren. Alléén voor genot en fun! Bel met herkenbaar nummer hierboven of mail mij: Ik ben een gehuwde en bi ontdekkende man uit Merelbeke van 53j.

Ik zou mij graag eens willen laten neuken door 2 bimannen tegelijk in trio of meer oraal en anaal tegelijk wel te verstaan. Als je safe bent mag je anaal in mij spuiten liefst meerdere keren na elkaar zodat het uit me loopt eventueel.

Enkel reageren als je veel ervaring hebt hoe een man anaal in te neuken tot het einde. Mannen met baarden, veel piercings hoeven zeker niet te reageren en ook liefst niet rokers.

Ik sta ook open voor sekscinema of gay sauna of gay club! Ik zoek enkel in regio Gent omdat ik dit bij klik op regelmatige basis zou willen doen! Dit alles zonder financiële bedoelingen en zonder te forceren wel te verstaan! Ook golden shower, plasseks en strap-on spreken me aan! Antwoord met je looks en senarioof hoe je te werk zou gaan!

Ik ben geil en zoek een leuke man,liefst een man die een vrouwelijk neuksletje wil. Hou jij van sex en zoek jij een vaste neukvriend in ,laat elkaar ontmoeten voor hete en heerlijke ongeremde sex. Ik wil een hete man die mijn kontje likt,me daarna heerlijk pijpt en anaal neukt! Waar is die geile man? Laat me jou eens een goeie pijpbeurt geven,die volle ballen likken en je leegzuigen. Geef mij een hete neukbeurt en laat mij kreunen van genot!

Ik ben een slanke man,ben 42 jaar jong. Ik heb lange benen en een ronde zachte kont,klein en meisjes-pietje 15cm. Ik doe het wel safe,zoek man tussen 38 en 48 jaar die zeer geil en lief is voor mij. Veel liefs en geile kusjes Ik ben op zoek een boy die houd van pijpen en vrijen en neuken.

Ik mag ook hem neuken als hij dat wilt. Hey beste Mannen , ik zoek mannen met veel sperma! Ik ben een geile gaybottom die houd van geile mannen, nationaliteit is niet belangrijk!! Ik kan prive ontvangen op zaterdagavond, zondagavond en woensdagavond. Je kan mij ook de nacht gebruiken. Graag hete harde spuit lullen!! Ik hou van discretie!! Fake gelieve zich te onthouden!! Ik hou van je te pijpen en te slikken en ben ook gek van geneukt te worden, etc..

Wel graag min 18 jaar! Sms me voor contact. Als een hoerige slet. Ik ben een pijp-en spermateef die graag pijpt maar er ook op geilt gekeelneukt te worden en mijn mondje laat volspuiten. Ik ben ook bdsm minded en geef mezelf dan ook graag aan strenge dominanten, meesters en sadisten die mij onder bondage en sm willen dwingen tot de meest perverse vernederingen en seksueel kinky willen misbruiken.

Ik hoop op eerlijke, betrouwbare en discrete reacties op dit gemeende zoekertje. Ouderdom of kleur is van geen belang Mail me voor meer info en foto's voor verdere kennismaking en afspraak Kris. Ben een jongejongen en zoek iemand de me voor het eerst wilt nemen, ik doe veel tot slikken of dat je me vastbinden en plassex.

Welke doener kan me ontvangen voor een leuke date. Je mag me safe neuken maar veel andere zaken zijn ook bespreekbaar Ben niet slank en verwacht dat ook niet van jou, wel eerlijk en proper zijn Ik ben in voor pijpen, slikken, rimmen en zich laten neuken.

Ik ben strikt bttm dus zelf neuk ik niet, laat me eventueel wel pijpen. Ik ben licht onderdanig en sta dus ook open voor soft sm en bondage. Ik ontvang of verplaats mij in de regio Belgisch Limburg op vraag eventueel elders. Leeftijd, godsdienst of afkomst heeft geen enkel belang.

Hygiene en discretie verzekerd. Heeft u nog vragen stel ze gerust. Kickt op harde neukactie, mega dildofucking, beginnend fistfucking, spermashowers, cumdump, goldenshower. Ik ben slank, en ik zoek slanke of forse man tussen 48 tot 65 jaar, voorzien van een mooi gereedschap, grijs haar, behaard, buikje vind ik geen probleem. Wel safe, discreet, proper!

Bel me herkenbaar nummer i. Horny vunzige vent, snor, slank, wil gesandwiched worden door idem vunzige skinkerels met sikje, geile kop, stevig, tattoos. Zoekt Gangbang, orgie, stellen, hot guys, voor vanavond of binnenkort! Bel me hierboven of vanuit Belgie: Geile man; 50 jaar, wenst met andere mannen geile sex.

Sperma, pijpen, kontlikken en ik wordt graag geneukt!. Ik kan me niet verplaatsen. Wel ontvangen in de regio Antwerpen. Turks, Arab, Aziaat, Afrikaan, etc.. Alles kan 7 dagen op 7. Ook ben ik in voor trio, enz. Ik hou van kontneuken, pijpen en kontlikken in een glad geschoren kont. Liefst gewijfde jongens of ladyboys. Ik woon in Waregem. Bel mij via met herkenbaar nummer! Dominante travestie uit Eindhoven zoekt onderdanige man die mij op afroep' s avonds wil dienen: Hoi , ik ben rijpe man van 54, 1m78 ,82kilo , 16x4 geschapen , kaalhoofdig , grijze ringbaard , borsthaar beartype Ik ben op zoek naar een rijpere man , bij voorkeur versa of top geen pure bottom uit de buurt tussen Aarschot en Hasselt , die kan ontvangen.

Enkel reacties met lichaamsfoto niet enkel je lul! Ik ben 37 jaar, cm, 88 kg, gewillig Ik hou van gerimd worden, bare geneukt worden, poppers, massage met olie Ik ben op zoek naar een bi-boy, gay, trav, ladyboy, shemale, die me verder op sleeptouw wil nemen in deze wondere wereld van gay seks.

Ik heb beperkte ervaring maar wil graag veeeeeeel meer ontdekken! Ik kan me makkelijk verplaatsen, niet ontvangen. Ik ben groot, mollig, normaal geschapen, geschoren en besneden, blond, groene ogen, respectvol, hygiënisch en discreet.

Ik houd me steeds aan de gemaakte afspraken! Hoi ik ben sissy van 31 jaar, 1m72 m, 58kg, en zoek date contact met dominante oudere man tot 70 jaar.

Ik ben 28 februari terug in België maar zoek nu al contact! Geile kinky onverzadigbare neuk-pijp-zaadslet, morgenavond beschikbaar als bottom-gangbang-cumdumpslet. Dit op bi-trav party in club Goesting.. Slettenneukers en veelspuiter gezocht. Kickt op harde neukactie, mega dildofucking, fistfucking, spermshowers, bukkakes, cumdump, goldenshower.

Ik zoek senioren gay's vanaf 65j tot.. Niet bellen wel sms'en of mms. Slanke biseks man , voorzien van mooi gereedschap, zoekt beslist rijpere man van goed niveau en die ook een mooie pik heeft. Ook niet mailen a. Hallo, ik ben Bi bottom man, 44jaar. Indien je meer wenst kan dat besproken worden! Zelf hoef je niets te doen als je dat wenst PS: Géén pay dates, géén sm en géén car dates. Ook geen fakers A. B dat ben ik ook niet! Ik ben 28 jaar, ik ben erg verlegen, want dit is mijn eerste keer en wil het dol graag eens doen!!

Ik zoek een leuke man om af en toe een uurtje of soms langer plezier mee te beleven In een ideale situatie woon je in Noord West-Vlaanderen.

Je hebt een plaats waar je kunt ontvangen, en je bent geïnteresseerd in een normale man, voor leuke momenten. Je houdt van pijpen, rimmen en safe neuken. Maar dit laatste is niet per se het belangrijkste. Een lang voorspel is veel leuker. Elkaar opgeilen, uitkleden, omkleden met de kleren die jij wil kan ook. Ik wil het wel eens proberen.

Samen douchen kan ook zo zijn we beiden lekker fris. Mail je voorstel zeker door, ik reageer op elk voorstel! Ik geil enorm op leer en seks enkel in vol leren outfit. Maar dan nog even dit, ik heb de ziekte MS. Daardoor stap loop ik erg slecht, dus als ik kom, kan ik dan met de auto voor de deur staan en is het gelijkvloers? Ik help ook bij computer problemen, helemaal gratis. Ik ontvang zwaargeschapen mannen nationaliteit óf leeftijd geen belang Ik pijp en slik graag of wordt graag geneukt bare,deeptroat,facefuck allemaal mogelijk behaard zeker welkom arabier of black geen probleem ik ,95,16,49j bottom,heel onderdanig zwaargeschapen senior zeker welkom geen fakers gewoon.

Man boven de 50jaar niet vrij met een heel jonge uitstaling en heel verzorgt zoek een maatje gebaseerd op ware vriendschap en hete sex leeftijd vanaf 40J tot 99jaar, mag gehuwd zijn het liefst wat ik heb is Klein geschapen mannen die zijn echt zo geil als boter maar iedereen mag reagaren; ik kijk ook niet op het uiterlijk; de moment dat je verzorgt bent en eerbied heb voor mijn prive leven en betrouwhaar zijn, ik ben ook zo eerbied voor iedereen b-en betrouwbaar.

Mijn speciale sexwensen zijn, ik heb graag dat mijn vaste vriend in het sexleven de teugels in handen neemt d. Ook heel verlegen manen mogen reagaren heb je speciale sexwensen, schrijf ze mee op in de eerste mail ik hou niet van fakers of dikken of mannen die denken dat zij de beste zijn van de wereld, ik hou meer van gewone simpele mannen.

Misschien heb je wel zin in een amateur-crossdresser enkel kleding met weinig ervaring, die nog veel wil leren. Kan ontvangen regio Geel. Mail je wensen maar, je krijgt altijd een antwoord. Beginnend slaaf 63 jaar, draag jartellen, rokje, slip, zoek dominant! Je bepaald de straf, werkstraf, Bondage, stoel oprekken; tafel, boom, enz.

Gewillige jongen zoekt mannen die weten wat ze willen. Welke mannen willen mij eens komen proberen laten afzien? Wie kan deze bottom jongen op zijn knieen krijgen en neukt me helemaal suf?? Wie durft deze uitdaging aan gaan?? Ik ben een Lieve toffe kerel. Als je nog vragen hebt of je wil iets weten mag je me altijd contacteren.

Gewillige Onderdanige Bottom is opzoek naar avontuur. En geile momenten met 1 of meerdere mannen. Ik kan vrij ontvangen liefst discreet. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Knappe gay boy 40 jaar zoekt oudere man voor relatie. Stuur een mailtje met leuk voorstel! Geile Onderdanige Gewillige Bottom. Zoekt TOP S voor regelmatige date's. Veel kan en alles is bespreekbaar. Sta voor veel open en ben into veel Hoi, Knappe slanke stud met stevige lul wordt graag gefist tijdens het pijpen.

Mail een geil voorstel naar mij!! Ben man verzorgd type en geef gratis massage! Blank of zwart iedereen mag reageren. Liefst verzorgd en weinig behaard! Hallo , ik ben Olga , een perverse en kinky cd-slet , zeer gewillig , volgzaam en onderdanig. Ik zoek naar dominante mannen koppels , sadisten , met een pervers kantje die mij kunnen ontvangen en als pijn-en lustslavin willen onderwerpen aan hun lusten Zonder veel beperkingen. Ik ben tegelijk een fervente pijp-en spermaslet die geilt op geleelneukt worden.

Ik ben zeer bdsm minded en geil er op om onder bondage en sm gedwongen te worden tot de meest perverse vernederingen en seksueel misbruik. Als prille zestiger, travohoer en slavin ben ik zeer verzorgd. Ik wil mij dan ook bij interesse graag verder voorstellen met meer info en foto's. Dit is geen fake maar een gemeend zoekertje. Voor een vaste en lange relatie moest het kunnen. Eerst wel foto's gewenst xxx. Ik gehuwde bi man zou graag eens een date hebben op hotelkamer te Gent of bij jou met 2, 3 of meer andere andere mannen, trav, cd of shemale.

Dit om mij als bottom te neuken en te vullen! Ik heb deze droom la heel lang en zou deze graag werkelijkheid laten worden! Ik zou zo mijn kontje willen verder laten inneuken! Foto's kunnen eventueel genomen worden met mijn toestel maar wel onherkenbaar! Wie interesse heeft of een voorstel mail met je looks en hoe je date ziet! Indien interesse en klik zou ik dit geregeld willen doen!!!!

Telefoonnummer krijg je na mail en als ik je uitnodig! Ik ben 57 jaar; heel verzorgde man niet vrij, zoek levensvriend boven de 50 jaar voor een vaste vriendschap en sexrelatie uit te bouwen. Slaaf zoekt meester s die hem domineren in sex pijn. Slaaf houdt van pijn zoals: Meester s mag doen wat hij wilt ook wat hij niet genoemd heeft, ik zal alles ondergaan. Kan zowel ontvangen als verplaatsen. Ben gebonden dus kan niet ontvangen, wel in een steeg Ik Lingerie drager zoek eveneens lingerie drager om samen foto's uit te wisselen en live te cammen via whatsapp.

Graag reactie met foto's. En wie weet volgt er een date. Eventueel mag je hier foto's van nemen met mijn toestel! Alles gebeurd in samenspraak en met onderlinge toestemming!

Afspreken kan ook geregeld in de week overdag vanavond zou ik misschien uitzonderlijk kunnen ontvangen tussen Reageren met looks foto mag , maten pik en hoe je mij zou verwennen! Als je telefoonnummer toevoegt kan er ook eerst telefonisch contact! Liefst een echte man die een hoerig sissy meisje eens goed wil gebruiken als onderdanig neuksletje, paal mij maar eens goed. Ben nog maar 1 keer anaal gepaald en heb nog niet veel ervaring in pijpen, leer mij om een goed en onderdanig sissy hoertje te worden van jou, mijnheer en meester.

Wie is die echte man die mij als zijn sletje wil? Liefs en geile likjes Girly X. Heb nog een strak spleetje, kan ontvangen en doe het gratis! Iemand intresse sms of mail mij. Man zoekt het liefst magere slaaf die doet wat ik zeg, ik ben zeer streng. Ik ben 44, wat mollig en op zoek naar een leuke man die leuke sexspelletjes wil spelen. Ik ben eerder bottom en "soft", zeker geen SM of dergelijke. Zin om elkaar uit te kleden, om te kleden heb wel eens zin om luier of panty's uit te proberen.

Kinky kan wel, als we maar overeenkomen. Ik kom soms overdag en soms 's avonds langs, vooral Noord West-Vlaanderen, maar kan soms ook wel verder Mijn wens voor zoek beetje dominante man of koppel? Ik heb géén behoefte aan onzin-reakties! Dus eerst bellen hierboven als je begrijpt. Ik zoek een mollig iemand die geen lichaamsbeharing heeft om elkaars lichaam te betasten en te masseren. Ben je besneden erg groot of klein geschapen?

Wie heeft er volgespoten condooms liggen en wil die aan mij geven? Stuur een SMS voor de locatie om te dumpen. Man zoekt lekkere homovriend voor leuke ontmoetingen voor alles.

Ik kan vrij ontvangen. Géén SMS en géén mailtjes a. Wel met herkenbaar nummer bellen! Ik zoek een leuke en toffe man die mij kan ontvangen en eens lekker wil aftrekken. Liefst in de omgeving van Kontich.

Ik kan enkel overdag. Niets hoeft, alles kan. Gehuwde bi-man van 53 jaar zoekt sex met andere bi tot 55 jaar. Ik kan niet ontvangen, wel verplaatsen naar Antwerpen. Ik ben voor veel in, maar wel safe en discreet. Beetje ziek of gestoord?? Graag kontakt voor indrukken uitwisselen, ervaringen delen , er meer over leren kortom want ben er onervaren mee "blasphemy" zeker? Gehuwde man, niet vrij, zoek vaste levensvriend, ben klein geschapen wel verzorgt voorkomen, de groote van een lul is niet belangrijk, ik klein geschapen mannen heel leuk en speels, ik kijk ook niet op het uiterlijke waar ik op kijk is eerbied hebben voor elkaar, een echte vriend zijn voor het leven, alles tesamen ontdekken echt genieten van het leven, ik vind bij een vaste vriendschap dat sex een heel groot deel speelt, ik hou van veel soorten sex en bij mij is alles bespreekbaar, ik gaat hier niet mijn sexkeuze vertellen, dat hou ik liever nog wat vast en de dag dat wij vrienden zijn voor het leven, zal je versteld zijn van mijn sex, ik hou van leuke mensen, geen zuurpruimen of dikkenekken, weet je wat uw intresse in mijn advertentie begint al te zwellen, is simpel stuur mij een e- mail en u krijgt eentje terug.

Hoi allemaal ik een een gozer uit Groningen, ik woon op mezelf en ben 41 jaar. Ik mis een lieve arm om me heen. Daarom ben ik op zoek een getinte marokkaanse of Turkse vaste vriend, ongeveer tussen 29 a 40 jaar. Alleen de leeftijd boys! Als je dit het zelfde vind, SMS me dan hierboven. Ik ben lichtjes bi ingesteld en heb vriendin, maar ben op zoek naar iemand die weet wat edging en cumcontrol is.

Ik wil het graag eens ondergaan bij iemand die het zorgvuldig kan uitvoeren. Ik hoeft niet gepijpt te worden,daar heb ik mijn vriendin voor. Wie kan dit doen. Ik ben slank,licht behaard en XL in de broek. Ik doe ook graag medical roleplay , graag ben ik je patient voor een geil onderzoek ook. Ik zoek iemand die wel eens graag word verwend en ik sta ook voor alles open, ben zelf nog maagd , 18 jaar, en als je me wit vastbinden geen probleem, zelfs tot op me plassen, ik wil wel alles eens proberen zelfs tot slikken toe, of als je zelf nog iets weet laat het me vooral weten!

Gebonden bi-man zoekt een vaste homo of bi vriend uit de regio Sneek. Dit voor overdag en niet in de avond. Stel tot 70 jaar mag ook. Ik ben 47 jaar, 1. Alléén SMS of bel na 20 uur met herkenbaar nummer. Ik kan niet ontvangen!! Ik zoek een man in Vlaanderen of Nederland die deze foto zelf spannend vindt en een discreet en regelmatig contact wenst 's avonds. Liefst wat rijpere man, proper, met mooi gereedschap.

Bel me hierboven Géén SMS a. Hey iedereen, ik ben 41 jaar, en ben op zoek naar geile TOP kerels om me stevig te verwennen. Kan me vlot verplaatsen en zoek geile dominante stevig geschapen mannen, nationaliteit van geen belang. Ben jij die gast die graag zijn zaad wil dumpen of ik pijp je deeptrouth of laat me bare neuken, alles is mogelijk , behaard, arabier of blacks allemaal welkom.

Mocht je intresse hebben stuur dan zeker een whatsapp berichtje voor verdere afspraak met deze hoerige slet. Ben 23 jaar, bi top, van regio vlaams brabant, hoeilaart, zoekt vaste date partner, liefst 50 plus.

Stuur me sms met stats Onderdanige hoer zoek meester es die mij regelmatig met auto komt ophalen voor regematig soft SM sessies. Dat doe ik graag. Streel en lik mijn tepels, daar word ik geil van!! Ik woon regio Leuven. Bottom, 50 jaar, zoekt verzorgde top. Reageer NIET s nachts pak niet op dan!! Reageer ook niet op mensen die hun niet voorstellen en verlangen zeggen Ik ben niet hopeloos op zoek, dus zoek deftige top! Ik kan ontvangen te Borgerhout.

Niet vrije man wil een eerste bi ervaring beleven! Als je veel spuit is dit een pluspunt net zoals je niet roker bent, geen baard of snor hebt! Eventueel ook bijzetten of foto's nemen mag onherkenbaar. Afspreken kan niet in het weekend 's avonds maar vooral in de week overdag. Hygiëne, respect en discretie zijn een must en ik heb GFB! Eerst sms alvorens te bellen a.

Hallo ik ben een leuke jongen die je graag eens verwent, volgend uw normen Ik kan Pijpen, Neuken top-Botton, Erotische massages, voet seks, Cardate, Diner date, reizen, enz… Alles is mogelijk in samenspraak met de klant. Wij werken in alle discretie zowel voor de klant als van onze zijde.

Wij kunnen oof in trio werken, met een collega escort. Een Meester die van me Eist dat ik steeds spontaan mijn tepeltjes in Zijn richting moet vooruitduwen, om ze langdurig en meermaals Hard te laten benijpen met Zijn Sterke Vingers geen klemmen. Een Meester die wel steeds mijn pikje in de gaten houdt, zolang die stijf staat mag ik niet om genade vragen. Wat zijn Uw stats aub? Liefst bij mij thuis, tenzij je vlak in de nabije omgeving woont. Welke strenge kerel voegt de daad bij het woord en wil me nu eindelijk écht en volledig africhten, gelijk een hond?

Woon heel discreet,ontvang verplaatst niet, zoek gewoon dominante grootgeschapen mannen, nationaliteit of leeftijd geen belang, díe dringend hun zaad kwijt wíllen ik pijp en slik graag of laat me neuken,bare, deeptroat, facefuck, allemaal mogelijk, behaard zeker welkom, arabier of black ook gewoon! Zelf heb ik nog geen ervaring met een man en daar wil ik snel verandering in maken. Ik kan altijd ontvangen dus wanneer maakt voor mij niet uit heb altijd tijd!

Stuur me zo snel mogelijk je stats en zeker je foto's want ik reageer niet zonder, en wie weet nodig ik jou hier bij mij uit voor lekkere seks ;-. Hallo ik ben heel lieve jongen zoek vriendschap mss langer vaste relaties alleen tussen 27 tot 39 jaar ik ben homo xxx. Hallo, leeftijd zegt me niets, maar wie wil er graag eens een lekkere jongen van 35 rukken in het toilet van de bib ofzo, ook ik ruk jou als je wilt, maar dit alles wel met rubberen dunne handschoentjes zoals in klinieken, ik ruk tot je spuit, of jij rukt mij tot ik spuit, sms me als je het ziet zitten, of vragen hebt x tot zo x.

Heb poppers in huis Bel of Mail me. Slanke onderdanige jongen zoekt contacten met dominante gasten voor vriendschap en fun. Ik kan af en toe ontvangen, maar kan ook outdoor,op spannende plekken,bij jou,.. Hey ben 38j man vrijgezel en woon alleen al jaren zoek ik om een speld in de hooiberg, en leef ik al die tijd onzeker door mannen die hmje gewoon eens willen neuken om het kwijt te kunnen zijn Maar bij mij gaat dat niet ben een lieve, rustige man en mijn zoektocht eindigt pas als ik een chubby of volslankere man ontmoeten en leer kennen die net als ik homo gevoelens heeft en er van droomt om eens met de ware echte man to man sex kan hebben met elkaar.

Dikke knuf Pieter Xxx. Hallo ik ben Mark 56 jaar,ik ben een zeer onderdanig,ik bied mij aan als slaaf die voor alles gebruikt kan worden,zoals huishoudelijk werk, voor sex, sm,gewillig voor uw gasten, enz. Gezocht eveneens lingerieman die graag samen wil live chatten terwijl we aan het rukken zijn en wie weet wat volgt. Misschien bij klik een date. Graag reactie via mail of whats app met fotos. Ik laat mij daarbij graag gebruiken en neuken door jou.

Ik ben erg exhibitionistisch en hoerig en kick op geil gedrag. Van mij mag het van zachte seks tot kinky en soft-sm gaan, echter geen pijntoestanden. Bij mooi weer mag dat ook buiten bij jou in tuin of op een geschikte locatie. Hiervoor zoek ik een man van ongeveer mijn leeftijd of ouder tot veel ouder zonder bovengrens en hoe ouder hoe liever ik het heb.

Uw uiterlijk is niet van belang maar hygiëne wel. U moet mij bij u thuis kunnen ontvangen en bij klik graag voor vaker. Graag uit omgeving grensstreek Belgie Nederland. Ben voor de rest vrij rustig van karakter, verlegen, en eerder meegaand, zeker geen moeilijke mens! Je houd ervan een wandeling samen te doen, ier Mrs gaan drinken of gewoon thuis een fijne babbel.

En in het begin wat genieten van de softsex, elkaar wederzijds betasten, strelen, kussen, elkaars tepeltjes likken, tongzoenen, elkaar aftrekken en pijpen en 69 vrijen, rimmen wil ik ook proberen als het klikt en elkaar beter leren kennen en wederzijds zacht en diep anaal neuken in jouw of mijn nestje samen zonder condoom!

Bi, Hetero, top of bottom zich te weerhouden!!! Je bent lief en een respectvol rustig pers. Goedemorgen iedereen, hoe is met u met mij is ok, ik ben een heel verzorgde man,en ik heb de volgende vragen aan jullie is de grote van een lul echt zo belangrijk tegenwoordig? Ik ben ook graag naakt, vooral s'avonds. Bisexuele gehuwde man; niet vrij; wat aan de verlegen kant; niet groot geschapen, heel verzorgt ,prima werk aan de staat, zoek gelijkaardige vriend, ook liefst klein geschapen, ook heel verzorgt voor onze vriendschap, rustig opbouwen, ben genieter: Ben 21jaar weinig ervaring.

Wil graag behandeld worden als je slaafje. Laat me graag volspuiten en onderplassen, vuile kontjes schoon likken. Hou ervan hard geneukt te worden in mn kontje. Met meerdere tegelijk mij gebruiken heb ik nog geen ervaring mee ma wil het wel graag eens proberen.

Wie wil me, stuur me maar. Niet mis te verstaan dat je mij ook mag pijpen en ik jou ook kan neuken. Liefst mannen 18 tot 26 jaar. Bare bottom op zoek naar x-snoepjes, betrouwbaar en discreet aub! Enkel serieuze reacties en geen fakers! Vrijwillige seks is niks voor mij: Liefst vastgebonden, zodat je mij kunt dwingen tot alles! Wie wil mij stevig dwingen tot volledige overgave, om uitvoerige seks te hebben met jou, of ik het nu prettig vind of niet.

Zet dóór en ga je gang. Een van de voorwaarden is dat ik nadien altijd gelijktijdig een paal in mijn kont safef, en mond heb. Ik ben een 52jarige, getrouwde man met opkomende bi-gevoelens. Welke man van ongeveer zelfde leeftijd wil mij op een rustige en tedere manier inwijden?

Lichaamsbouw is onbelangrijk, wel hygiëne. Stuur mij een berichtje met voorstel en wie weet ben jij mijn eerste ervaring! Nette man homo uit het Groningen Nederland zoekt een mooie knappe lekkere man voor heerlijke mannen liefde en lekkere sex.

Ik zie er goed uit normaal slank, geen baard en ook geen snor,normaal kort haar geen tattoos etc. Ik hou van lekker vrijen, tongzoenen, strelen, masseren, pijpen, zuigen, sabbelen, likken en zuigen aan de balzak en plassex, en kont neuken. Wie heeft er zin met mij lekkere spannende sex met mij te beleven?

Who wants this virgin ass! I'm looking for someone to take my ass virginity, I'm a married man living outside antwerpt looking to lose my ass virginity I can't accomidate so it has to be your place! I'm free most afternoons send me a message if interested. Ben je al opgegeild, stuur mij dan een berichtje met een verhaal hoe jij onze sexleven ziet verder opbouwen, je mag me zelf vragen om verkleed te gaan als ladyboy met panty s en jartelen, dan doet ik dat wel alles binnenhuis nooit buitenhuis, en dan kan je feitelijk iedere keer een soort toneelstuk maken bv de strenge priester en ik de onderdanige non of een ander toneelstuk dokter en verpleegster, u ben niet verplicht om mij als ladyboy te gebruiken je kan gemakelijk die toneelstukjes doen priester en leerling priester helper of dokter en student er bestaan zoveel zaken die je maar kan bedenken ook ben ik voorstander van binnen een hondhalsband te dragen zo kan u mij trekken, waar u maar wilt nooit niet op mijn rug zitten of mijn rug gebruiken als voetbankje ik heb een heel slechte rug Hi I'm Sean a47 years old Irish married man living outside antwerpt.

I have had a massage with a happy ending from a man and now I'm looking for more! I am very open minded and willing to try anything, I want to rim and be rimed i also Want to 69 a guy and if the guy is right then I will let him take my ass virginity! Ik ben op zoek naar een rijpe man 50 a 60 jaar , forse penis die zin heeft om een gewillige jonge man te gebruiken. Ik ben 29 Jaar, 1m84 m, 73 kg, Ik wacht op een leuk voorstel.

Je bent lief, eerlijk, wederzijds respect je bent onervaren of weinig ervaring en zie een eerste softdate samen zitten? Ben je ook volslank en verlegen net als ik en wil samen met mij uit de kast komen en ontdekken stuur mailtje met foto event. Meester of dominante man nen gezocht.

Ik ben een onderdanige man met weinig ervaring maar sta voor veel open. Wil gedomineerd, ge mis bruikt worden voor u of jullie plezier. Sta wel op hygiëne en discretie. In lingerie voel ik me vrouw dewelke verlangt om als slet of hoer aanzien te worden. Wie wenst mij te gebruiken voor zijn genot. Ik heb een lekker kutje, harde tepels, gulzige mond XXL en blacks welkom. Hey, ik ben een alleenstaande volslankere homo van 37j ben vrijgezel en ik zoek een vaste volslankere vriend, leeftijd maakt niet uit!

Voor een vaste vriendschap op te bouwen, je moet wel vrijgezel zijn en het liefs homo gevoelens voor man ik als het al goed klikt en gaat gaan we voor een vaste relatie samen, ik heb niet veel ervsring heb jij ook niet veel ervaring niet erg, dan zullen we de mannensex in de liefde samen ontdekken het mooiste wat ik wil is beide wederzijds zijn Versa sex is een grote rol in onze relatie dan omdat we beide volslank zijn en ik vind dat aangenamer, bent u klein of groot geschapen behaard of niet daar kijk ik niet om uiterlijkn moet wel goed liggen maar niet belangerijk belangerijk is ons hart en je staat open om nieuwe dingen te leren zoals oa.

Ben je volslank en vrijgezel en ook het alleen zijn beu? Voel me een zeer onderdanige slet. Zou graag door oudere Dominanten als slet afgericht willen worden. Tussendoor moet je ook bereidt zijn foto's te nemen of ook trio kan. Samen naar gay sauna of gay club of sexcinema gaan kan ook.

Alleen reageren als je ervaring hebt, geen baard of snor hebt en liefst niet roker bent. Hygiëne, respect en discretie zijn belangrijker dan looks of afkomst. Geile pijp en neukslet steeds op zoek naar potente mannen met volle zak. Ik pijp je hard en je spuit waar je het wenst, ook in mond klaarkomen mag, ik slik nadien alles door. Ook mijn kutje mag vrij bespeeld en gebruikt worden Ook voor sauna of cinema afspraken Hallo, Ik ben Nick, 34 jaar, uit Minderhout Belgie Ik zou graag een leuke lieve trouwe partner leren kennen voor vaste relatie mee op te bouwen.

Ik ben geen uitgaan type, maar ik kan wel genieten van lekker te gaan eten, iets te drinken, weekendje weg, reisje, cinema te doen, en veel meer! Ik ben zelf een lieve begripvolle gezellige man, die zeker ook van de kleine dingen van het dagelijks leven kan genieten. Spreek je dit aan? Reageer dan snel via bovenstaand telefoonnummer. Graag met herkenbaar nummer.

Geile man van 50 jaar zoekt mannen voor geile sex! Ik ben voor veel te vinden! Neuken,, kontlikken, pijpen, masturberen, maar géén SM! I Ik kan meermaals veel sperma spuiten en pijp heel goed!

Leeftijd vanaf 18 jaar tot 40 jaar. Niet ernstig niet reageren en geen sex! Neem contact op GSM! Hou ervan gedomineerd en vernederd te worden, ben passief ingesteld en zeer gewillig, doe en laat doen wat gewenst werd.

Weinig taboes zolang respect, vertrouwen, hygiene en discretie. Ben een oudere lingerieslet voor mannen die weten hoe een slet te gebruiken. Ben reeds 69, maar verslaafd aan sperma, groot voor 73 Kg.. Wie wenst er een pijp en neukslet te gebruiken Van alle nationale landen zijn. Ik ben 23 jaar en zoek mannen die graag gepijpt worden en hun zaad lossen in mijn mond of facial. Meer kan evt ook. Liefst niet te slank, beetje voller mag wel. Liefst niet bellen aub.

Graag SMS of mail! Zoek dominante 70ers, Ik draag nylons en met kort rokje en string, moet tongen, Mijn voeten likken, ballen likken, me vastbinden, wasknijpers op tepels, mij spanken met riem hand. Diverse zweepjes op mijn billen tot rood is.

Zoek een man, tv,sissy, schipper, priester, etc. Mijn GSM nummer is: Ik ben Albert, 22 jaar, gay uit Antwerpen. Ik zoek gratis seks met mannen en jongens! Contact me op email aub en laat je telefoonnummer achter en vanneer je een afspraak wilt! Geile man 68kg 18x3 gaat Zondagmiddag naar Eros sauna in Oostende. Die ik kan lekker rijden en,afzuigen. Overdag heb ik familiale verplichtingen, maar s avonds en s nachts kan ik zeer discreet ontvangen.

Ik sta open voor veel, neuken wel safe. Uiterlijk onbelangrijk, hygiëne wel. Ben een "normale" man van 44, wat overgewicht, brilletje. Ik zoek een man die graag pijpt, of me gewoon lekker graag traag uitkleedt en gezellig streelt.

Je mag me rimmen, maar neuken alleen safe. Andere bottoms mogen ook reageren als ze graag pijpen bvb. Maar veel is hier mogelijk Niet op zoek naar snelle date, maar eerder naar een leuke morgen of middag waarbij je me mag ontvangen zoals jij wilt Geen foto, beschrijf jezelf, maakt het spannender.

Een Meester es die wel steeds mijn pikje in de gaten houdt, zolang die stijf staat mag ik niet om genade vragen. Ik ben een man van 60 jaar, zoekt vaste top die kan ontvangen. Ik ben een 58 jarige gehuwde dominante bi, en zoek onderdanige senioren gay's vanaf 65 jaar tot Wel sms'en of mms. Mooie man 52 jaar, slank en onbehaard, Geen bbs, zoekt dokter of pseudo- arts voor intiem spel. Géén bbs, en géén witte kousen. Lieve Meester mag ook reageren. Leeftijd onbelangrijk, Hygiene wel! Niveau gevraagd en geboden Enkel contact via GSM!!!

Ik ben op zoek een harde Meester met SM kamer en waar de slaaf geil kunnen martelen. Als het kan mag ik daar overnachten. De Meester mag ook de naakte slaaf uitlenen andere Meester. Stuur een GSM berichtje en voorstel met herkenbaar i. Ik woon Sint-Truiden, Ik kan je op hotel ontvangen. Ik zal je meer vertellen als we eens afspreken bel me eens xxx. Ik ben op zoek voor een triootje of orgie met geile gozers, skin etc.

Bel me s avonds met herkenbaar nummer of spreek je telefoon in op mijn voicemail. Ik woon regio Amsterdam. Bel mij met herkenbaar nummer: Om mijn fantasie waar te maken zoek ik enkele dominante tops , meesters of travesties die me in alle discretie ontvangen en me gebruiken als hun seks speeltje waarbij ze me niet alleen laten voelen wat ze in hun slip hebben maar me ook alles laten proeven wat er onderaan uitkomt.

Ook mond en kont mogen met zaad gevuld worden indien je safe bent! Wel alles pijnloos en met hygiëne, discretie en respect voor elkaar! Daten kan vooral in de week overdag in Gent of regio Gent. Ik ben bottom en heel geil eenmaal op dreef! Indien mogelijk had ik graag foto's hoe ik ingeneukt en gevuld wordt! Antwoorden met looks, maten lul en hoe je date ziet verlopen. Ik ben 57 jaar, slank, en zoekt io zoek slanke of forse man tussen 48 tot 65 jaar, voorzien van een mooi gereedschap, grijs haar, behaard, buikje vind ik geen probleem.

Ik ben een beginnende slaafslet 63 jaar, zoek dominante! Ik draag nylons, kort rokje, string, Hou van o. Bel tussen 6 uur 's morgens en Ik wil graag als een volgzame mannelijke travohoer beschikbaar zijn voor perverse en kinky man nen die mij als pijp-en spermaslet willen misbruiken.

Ik sta voor veel open, zonder veel beperkingen en alles is op zijn minst bespreekbaar. Dit is een eerlijk, betrouwbaar en discreet zoekertje , hete groetjes en Ik woon in de regio. Aalst, Ninove, Denderleew, Asse, etc. Als het klik met elkaar kan voor regelmatig. Wil met mij gay gevoelens delen? Ik heb behaard lijf, ben mollig - dik.

Spreek in, ik bel terug. Ik ben op zoek voor een leuke date! Ik wil graag een oudere man af te zuigen. Ik woon in de regio Gent. Mike, onderdanige perverse gayslet, veel kan,wenst rijpe dominante gay, leather masters te dienen, Ik heb interesse in fistfuck, alles bare, love chems, wel moet master dit kunnen leveren, Ik kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Hallo, ik ben Tania , een prille zestiger, crossdresser ,zeer verzorgd en gezond. Ik zoek naar dominante mensen die mij kunnen ontvangen om mij te onderwerpen aan hun perverse en kinky lusten.

Mannen , sadisten die mij onder bondage en sm kunnen dwingen tot de meest perverse vernederingen en seksueel misbruik. Bij interesse stuur ik graag meer info en foto's. Ik sta voor alles open , ik heb weinig beperkingen. Ik geil hevig op pijpen als de pijp-en spermaslet die ik ben en wil graag getraind en afgericht worden tot een perfecte keelneukster.

Ik wil mij dus ook graag aanbieden aan meerdere mannen tegelijk of een seksclubje of vrienden kring. Bij dit alles ben ik ook te vinden voor een erotische correspondentie waarbij ik tegelijk graag mijn zelf geschreven perverse en kinky seksverhalen wil delen Tot spoedig?

Onderdanige , geile groeten xxxx tania. Welke ongebonden bi of gay man uit Turnhout of omgeving wil mijn vaste sexpartner worden. Leeftijd is niet van belang Ik zelf ben 57, bi en alleenstaand en kan dus zonder problemen ontvangen. Het is de bedoeling om toch minstens één keer per week elkaar te verwennen. Ik ben een man van bouwjaar , En op zoek losse sexcontacten met boy's en man nen vanaf 18 jaar tot 55 jaar. Lekker vrijen, strelen, likken, tongen, pijpen, zoenen, kussen en neuken.

Alles safe, discreet en hygiënisch. Stuur foto en voorstel naar bovenstaand mailadres. Ik ben verslaafd aan sperma! Ben een oudere lingerieslet voor mannen die weten hoe een slet te gebruiken en op te voeden. Ben groot voor 73 Kg. Hallo ik zoek een leuke vriendschap met een leuke man voor vriendschap en meer. Ik ben intiem kaal geschoren, verzorgd, gewassen, versa , alles kan niets moet, enkel fijne sex.

Gezocht iemand om vaak mij vaak te pijpen en wie weet te neuken. Neem contact op indien geïnteresseerd. Gebonde Biseks man verlangt naar regelmatig contact met sympathiek man of biseks koppel.

Of je hetero, bi of gay bent? Je zei dat je een vriend hebt waarmee je soms praat. Daar heb je denk ik al meer aan dan gaysites al vind ik het zelf best geil om n's een video te zien. Je hoeft toch geen keuze te maken wat je bent? Ik zou sowieso rustig an doen. Ik wist zelf op mijn 15e al dat ik op jongens val, maar de homoscene, daar heb ik me nooit zo in thuis gevoeld. Heb het ook nooit gemist eigenlijk.

Als ik het goed van je begrijp, ben je op zoek naar jezelf. Omschrijf ik het zo goed? Schrijf als je er zin in hebt. Ik reageer zeker weer. Ik heb al van alles geprobeerd, draag bijvoorbeeld bij zwemmen het liefst zwemslips omdat ik die gewoon het lekkerste vind zitten. Het gaat wel, zolang ik geen half stijve krijg. Maar heb wel altijd een grote bobbel. Tanga's en strings gaan wel, maar die draag je onder je kleding dus dat is wat anders. Het lastige is dat ik problemen heb om alles erin te krijgen.

Komt bij mij ook omdat mijn ballen erg groot zijn. Strak vind ik wat makkelijker omdat alles dan een beetje op zijn plaats blijft, maar comfortabel vind ik het niet. Zonder ondergoed probeer ik ook wel eens, maar dan moet ik geen strakke jeans dragen haha Hoe doe jij het?

Ik ben net al Tdl, ook naturist. Vind het echt een bevrijding om naakt te kunnen zijn. TdL, héé, hoe is het met jou? Laat weer n's wat van je horen als je zin hebt! JONGEN 21, neen echt sex heb ik niet gehad,heb wel vrienden,hetero, en met een ietwat oudere jongen heb ik weleens een gesprek,hij is wel gay,maar we hebben geen relatie of sex,kijk weleens op internet maar niet vaak,weet ook niet waar ik moet zoeken.

Mijn pik is 21 cm stijf en 14 slap en omtrek Maar er zijn er maar weinig die daar aan voldoen. Trouwens de echte schoonheid zit van binnen, voor mij dan. Neem de tijd die je nodig hebt om te ontdekken wie je bent en hoe je in elkaar zit. Heb zelf trouwens helemaal niks met die hokjesgeest, in de zin van dat je ergens in moet passen, snap je? Het is ook net hoe je zelf bent, ongeacht wat je bent, toch?! Heb jij al eens sex gahad eigenlijk?

In mijn geval dus met jongens, zoals je zegt rustig opbouwen. Maar als hij gewoon niet past, wat ik vaak heb dan kun je eigenlijk niet zoveel meer, behalve dan rukken of elkaar rukken. Dat bedoelde ik te zeggen met me soms beperkt voelen, begrijp je? Rare vraag misschien, maar wat zijn jouw afmetingen? Ik heb ook een grote pik maar als je genoeg tijd neemt dan lukt alles mijn vriendin geniet altijd zolang je maar rustig opbouwt.

Goed om te horen jongen 21 dat je dik eigenlijk wel aantrekkelijk vind,hoor dit wel meer al zeggen ze vaak dat in de homo wereld slank een vereiste is voor om aantrekkelijk te zijn,maar die oudere vriend zegt dat het onzin is,misschien ben ik wel bi.

Sommige jongens staan alleen en anderen hebben weer veel vrienden. Wou zeggen dat ik het het wel mooi vind, maar vooral erg lastig, gewoon omdat ik er altijd aan herinnerd wordt, je anapt wel wat ik daarmee bedoel denk ik. Jouwe en mijne zijn inderdaad te groot om er echt lol van te hebben. Vind dik zelf best aantrekkelijk trouwens. Fijn dat je een vriend hebt waarmee je over alles kunt praten. Best belangrijk, vind ik. Ja, ik heb een speciale vriend, waarmee ik ook sex heb.

We kennen elkaar al lang en goed. Wat ik al eerder zei, vanwege de afmetingen van mijn piemel moet ik altijd uitkijken met sex. Dat voelt als een beperking voor mij, Geweldig dat je ouders niet zo bekrompen zijn en je de vrijheid hebt. Misschien ben je wel bi of zo. Wat maakt het uit, als je maar kan zijn wie je bent. Of dat nou ho - bi - of gay is. Fijn als je weer reageert! Gek genoeg hoor ik dat wel heel vaak. Wat ik al schreef, onder de douche bijvoorbeeld werd er al toen ik 15 of zo was gezegd.

Hééé jij bent zeker homo met zo'n grote lul. Slaat nergens op al hadden ze in mijn geval gelijk haha , geen idee waarom ze die link leggen. Moet er wel bij zeggen dat de mijne slap meestal veel groter is dan bij anderen als ie stijf is.

Weet niet of dat er wat mee te maken heeft. Middelmaat is makkelijker, ben ik helemaal met je eens. Een grote penis heeft niets met homo of hetero te maken,het komt gewoon soms voor dat jongens een mega hebben of juist een kleintje,gelukkig heb ik een middelmaat zoals bijna iedereen.

Fijn dat je terug reageert jongen 21, je hebt gelijk als je stevig gebouwd bent pas een dunnen piemel niet,maar zei al hij is niet zo lang,maar wel fors gelukkig,ik ben 97 kilo en lang. Jij hebt die onzekerheid ook mee gemaakt en bent er sterker door geworden,heb wel een oudere jongen leren kennen,geen vriend dus,maar kan goed met hem praten over alles,al is hij wel een beetje dominant soms,je hebt het over vrienden,heb je ook een speciale vriend,twijfel dus enigzins aan mijn geaardheid,mijn ouders weten dit en hun maakt het niet uit,ze vinden dat ik het gewoon moet uitzoeken.

Je lijkt me wel een stoere jongen en daar hou ik wel van. Ben je erg dik, hoeveel weeg je als ik je dat vragen mag? Het klopt dat heel veel jongens jaloers zijn op mij en dan alleen volgens mij omdat ik een grote penis en ook grote ballen heb.

Klinkt misschien raar maar het beinvloedt toch wel m'n leven. Ik zei al dat ik sport en dus douche en ook naturist ben. Ik laat me niet weerhouden om de dingen te doe die ik leuk vind, daar hoort sex ook bij, in mijn geval met jongens. Als je meer wilt weten, vraag me gerust. Maar het komt er op neer dat heel vaak niet past.

Over dat onzeker voelen, ik snap wat je bedoelt omdat het mij ook is overkomen. Ik praatte ook maar een beetje mee over meiden om er bij te horen of niet op te vallen. Het was niet echt en dat merken ze toch blijkbaar.

Omdat de mijne slap ook zo groot is en al zo is sinds ik 15 was, was dit blijkbaar aanleiding om te zeegen "héé je bent zeker homo". Ik kots van dat domme vooroordeel, net zoals het gebruik van ḧomo" als scheldwoord trouwens. Aan de andere kant denk ik dat het me ook sterker heeft gemaakt. Leuk als je weer reageert! Zal proberen je vraag te beantwoorden jongen 19,heb dus geen grote piemel ,wel dik, en daar ben ik wel blij om,want laten we eerlijk zijn een klein dun piemeltje bij een dikke jongen staat zo koddig,mag dan grappig lijken,zo ervaart zo'n jongen dit niet,net als sommige opmerkingen die een jongen met een hele grote soms krijgt,al zijn er best veel jongens jaloers op.

Wat onzekerheid betreft,vooral begin pubertijd,uiterlijk,alles speelt mee,en dan je gevoelens die soms anders zijn ,zoals je vrienden hebben het over meisjes,je praat mee,niet echt,wordt gemerkt,en is het,of ben je homo dikke. Wat me dan nog onzekerder maakt. Ik voelde me vaak alleen met mijn probleem omdat ik nog nooit contact had met andere jongens die een erg grote hebben.

Nu ik mijn ervaringen en problemen ermee kan delen met andere gasten die hetzelfde meemaken, voelt dit een soort bevrijdend. Zoals je misschien hebt gelezen ben ik net als TdL ook naturist. Ging vanaf heel jong al met mijn ouders mee op vakantie, toen was alles nog normaal, vanaf het moment dat de mijne opeens enorm begon te groeien begon het op te vallen. Ondanks dat heb ik geprobeerd om me er niks van aan te trekken. Op school werd ik er mee gepest vooral met douchen.

Kreeg gelijk het stempel homo, wat trouwens klopt haha. Heeft niks te maken met een grote penis maar ok. Ja, het veroorzaakt hindernis zoals je het omschrijft en vooral bij mij dan met sex en kleding, zwemkleding als ik dat al aan moet hebben en het in de weg zitten met lopen en zitten. Het is niet dat ik me schaam om naakt te zijn, maar ik ben niet iemand die op wil vallen en ongewild gebeurt dat toch dus.

Wat heeft dat voor jou te maken met stevig gebouwd zijn? Begrijp dus dat een grote piemel ook niet alles is,en hindernis veoorzaakt ondanks jaloerse blikken van anderen, de mijne is niet zo lang maar wel dik,gelukkig wel want ben ook stevig gebouwd,dan jongen 21 met 8 vrienden had je wel vergelijking dus,maar fijn dat je door mailen hier je wat zekerder voelt,maar onzeker voelt iedereen zich wel eens,ook ik.

Zou wel graag eens ongeremde sex hebben, maar dat gaat gewoon niet. Ik wil de ander geen pijn doen, dus ben ik altijd maar voorzichtig. Met 8 vrienden hebben we oud- en nieuw gevierd bij mij thuis. We hadden van te voren niks afgesproken over hoe het zou gaan maar het werd een naakt-party, zomaar opeens gingen we allemaal uit de kleren.

Een paar hadden mij nog niet naakt gezien dus keken ze een beetje raar op. En stelden ma allemaal vragen. Niks mis mee op zich. Ben je al naar de arts geweest? Leuk om hier onze ervaringen te delen, hoop dat je weer schrijft, geldt natuurlijk ook voor de anderen! Ja, ik zag het ook, hij staat nu weer goed. Je broer en J hebben gelijk, insmeren met vochtinbrengende crème kan je eikel weer gevoeliger maken.

Is trouwens een tip die ik hier heb gelezen en ook toe pas. Maarrrr het helpt bij mij wel een klein beetje, maar echt het gevoel dat ik had mèt voorhuid, komt jammer genoeg nog niet terug.

Hoe is dat bij jouw broer? Ja ik vond het ook heel fijn om hier te praten met jou en de anderen, simpel vanwege het feit dat ik me altijd een soort buitenbeentje voelde en dacht dat ik de enige ben met zo'n grote penis en ballen ook trouwens. Mijn grote piemel maakt me soms ook onzeker. Zoals je weet ben ik ook naturist en ik laat me niet weerhouden om dat te doen wat ik fijn vind doordat ik zo'n groot ding heb.

Al vind ik het soms wel vervelend dat er zo gestaard wordt. Wel grappig soms vind ik de opmerkingen die erover gemaakt worden.

Heb al van alles gehoord, jij ook? Vertel ik nog wel een keertje. Wat zijn jouw ervaringen met opmerkingen enzo? Goed dat jij erover gepraat hebt met je ouders, maar die zien je toch sowieso naakt dus dan moet ze dat toch al opgevallen zijn? Ik zou het zeker goed in de gaten houden want als ie groeit dan wordt het wel erg lastig toch?

Ik ben op zich ook wel trots, maar ik vind het ook soms erg lastig. Soms met sex zelfs een soort schrikreacties. Goed topic, ben blij dat ik met anderen en met jou kan praten hierover. Tot een volgende mensen!! Hoi M, je bent een jaar jonger geworden! Eerst 21, nu Wat J zegt klopt. Een van mn broers is besneden en doet dat ook. Nu het antwoord op je vraag: Ja, ik ben wel een beetje bang dat ie nog groter wordt. Ik heb het er ook met mn ouders over gehad. We houden het in de gaten en wachten af wat de schoolarts zegt.

Maar ja, veel zal er niet aan te doen zijn. Misschien is een voordeel dat ik vroeg in de puberteit kwam en gezien de rest van mn lichaam ben ik wel al heel ver en denken mn ouders dat ik er al bijna doorheen ben. Maar ik ben nog maar sinds begin november 15, dus ja we wachten maar even af. Wel grappig dat sinds ik er hier met jou en anderen over praat, ik me zekerder voel over mn grote piemel. Zo zeker dat ik er ook met mn ouders over heb gepraat.

Zoals je weet ben ik naturist en heb ik nooit problemen om mezelf naakt te laten zien, maar mn piemel is wel iets wat me een beetje onzeker maakt. Maar nu dus minder. Het is mijn piemel en ik kan niks aan het formaat doen en ik ben er blij mee. Misschien zelfs wel een beetje meer trots of zo. Dus dankjewel topicstarter, M en anderen hier! Door je eikel elke dag met vochtinbrengende creme in te smeren wordt ie weer gevoeliger.

Hangt er voor mij wel vanaf wie of er bij zijn. Bij mijn ouders ben ik meestal niet naakt, soms wel. Ik ben besneden omdat mijn voorhuid te nauw was en eerlijk gezegd ben ik er helemaal niet blij mee. Omdat ik geen gevoel meer heb in mijn eikel. Er wordt bij mij ook heel vaak gedacht dat ik een stijve heb terwijl dat dan niet zo is.

Het gebeurt wel eens dat ik opeens een paal krijg, als ik dan naakt ben wordt er wel verbaasd gekeken. Door gasten die hem nog niet gezin hebben dan. Zal jij ook wel hebben denk ik.

Ik heb geen vaste vriend, maar wel een paar jongens met wie ik het bed in kruip. Ik weet daarom dat de dikte vaak een probleem is helaas. Normaal gesproken groeit ie nog wel ff door toch?! Ben ook wel benieuwd wat de schoolarts zegt Ik vind het mooi dat jij je gevoel volgt en naakt bent, ook als er vrienden bij zijn, zoals je vertelt. Wel een geluk zeg dat jullie een zwembad hebben trouwens. Je vrienden zijn er aan gewend dat je thuis bijna altijd naakt bent, geeft het geen raar gevoel dat jij naakt bent en zij kleren aan hebben, of begrijp ik je verkeerd?

Ik woon op mezelf, als ik weet wie er komt en diegene belt aan, dan doe ik niks aan. Anders een boxer of zo. Ik heb een paar vrienden die ook naturist zijn en voor hen is naakt zijn geen probleem, dus die zijn ook naakt bij mij thuis of ik bij hen. De diameter bij mij is 5 slap en 7 stijf, verschilt niet zoveel van de jouwe volgens mij.

En je hebt goed gemeten hoor. En ja, dat is erg dik volgens mij. Ik kan mijn vingers er niet omheen krijgen, heb jij ook denk ik. Die dikte maakt het zo opvallend, ook als hij slap is ziet hij er daardoor erg groot uit en ook door de lengte natuurlijk. Mijn lul vastpakken deden ze vroeger op school vaak ongevraagd, nu vragen ze het wel en van mij mogen ze voelen hoe zwaar hij is. Soms willen ze voelen hoe het nou aanvoelt als je zo'n grote hebt. Ik zit er niet mee als andere jongens dat willen.

Haha ze krijgen soms een paal, maar ik dus ook. Levert wel leuke situaties op! Ik heb het me niet erg aangetrokken dat ik ermee gepest werd, al ging het me soms wel vervelen.

Maar dat heb ik nog als ik al die domme opmerkingen hoor, bijvoorbeeld op het strand. Ik had nog niet gezegd dat ik besneden ben, daaraan zou het ook kunnen liggen dat er gedacht wordt dat ik een stijve heb, als ie gewoon slap is. Het meest lastige vind ik het met sex dikte vooral en met zwem kleding als ik die aanmoet. Ook omdat mijn ballen zo groot zijn zit het in de weg, snap je. Ben benieuwd naar je reactie Ik vind de reacties hier ook erg leuk om te lezen.

Hoi M, Mijn vrienden en vriendinnen zijn het van me gewend dat ik thuis naakt ben. Het is heel gewoon en echt nooit een probleem. Als er iemand voor het eerst bij me thuis komt zijn we altijd gekleed. En ik kleed me bij volgende bezoeken alleen niet aan als ik zeker weet dat die vriend of vriendin er echt geen problemen mee heeft dat ik naakt ben. Voordeel is dat we een zwembad hebben. Veel vrienden en vriendinnen vinden het leuk om bij ons te zwemmen en de meesten gaan dan ook gewoon naakt.

Sommigen blijven daarna naakt en anderen kleden zich weer aan. Bij bezoek voor mijn ouders of voor mijn broers spreken we altijd van te voren af of ik kleren aan moet of niet. Ook heb ik altijd iets liggen om aan te doen als er plotseling iemand voor de deur staat. Gelukkig wonen we een stukje van de staat en bellen mensen al bij het hek aan. Hoe gaat dat bij jou met vrienden en familie en onverwacht bezoek?

Ik had de dikte van mn piemel nog nooit eerder gemeten, maar net allemaal even gedaan. De omtrek is slap iets meer dan 14 cm en stijf precies 16 cm.

Ik heb het gemeten aan de bovenkant iets onder de basis is dat de goeie manier? Is dit dik of dun of gewoon? Ik heb eigenlijk geen idee, haha. Nog even over dat pesten: Op school zijn er elk jaar wel een paar jongens die na het sporten onder de douche grappen maken en dan even willen voelen hoeveel mn piemel weegt. Dat laat ik dan één keer toe en meestal durven ze het wel.

Het mooiste is dan dat zij met een stijve staan en ik niet. Ik hoop dat je je niet al te veel hebt aangetrokken van de bijnamen. Shit man, ik haat het wanneer mensen gepest worden! Moeilijk uit elkaar te houden soms,maar leuke reacties. Of je je ervoor moet schamen als je bi of gay bent. Had ergens gehoopt dat die shit nou wel voorbij zou zijn, maar nee dus.

En dat ik nou zelf een grote heb, wil niet automatisch zeggen dat ik alleen op jongens met ook een grote val. Jij bent nogal dik zeg je, hoe zwaar ben je als ik vragen mag. En dat je geen grote hebt betekent voor mij echt niet dat je daardoor mijn type niet zou zijn hoor!!

Innerlijk is voor mij véél belangrijker dan uiterlijk. Zoals ik al schreef ging het bij mij ook erg snel. Ik had tot mijn 14e wel een beetje een grotere penis als de anderen, maar toen opeens ging ie groeien. Echt raar om mee te maken vond ik. Vooral met douchen dus, viel het de anderen natuurlijk ook op dat die van mij zo snel groot werd.

Ik werd er mee gepest, ze probeerden mijn piemel aan te raken tijdens het douchen, soms werd ik vastgehouden door een paar en dan pakte er eentje mijn piemel vast of zo. Als ik dan ook nog een stijve kreeg, wat wel eens gebeurde, tsja Het was ook niet kwaad bedoeld, meer nieuwsgierigheid denk ik achteraf. Ik had ook bijnamen, dat vond ik niet echt leuk dus. We zijn allebei naturist. Ik loop thuis ook meestal in mijn nakie en jij thuis ook.

Hoe doe je het als er een vriend of vrienden bij je langs komen? Voor het naturistenstrand is het nu een beetje koud haha, ik ga wel eens naar het zwembad, naaktzwemmen. Vind zwemmen sowieso al super lekker. Wat betreft sex heb ik vooral problemen met de dikte, nou ja de ander dus lol.

Mazzel dat jij dat niet hebt, hoe dik is die van jou eigenlijk? Hoi M en anderen, Mijn vader en broers 17 en 18 hebben alledrie een kleinere.

Ik had als klein kind al geen superkleine piemel en ik kwam vroeg in de puberteit. Toen begon ie echt snel te groeien. Zo rond mn elfde of zo was ie al opvallend groot. Ik ben trouwens in alles een beetje vroeg, want ik ben vrij lang nu 1,83 of zo en behaard voor mijn leeftijd. Puberteit is raar, haha. Ja ik herken wat je zegt met sporten.

Dan gaat het echt zeer doen. Ja, mn piemel is ook vrij dik. Mijn vriendin schrok ook eerst wel van de lengte en de dikte. Wat vervelend dat je met jouw piemel bent gepest. Hoe werd je gepest? Dat is bij niet echt het geval. Natuurlijk hoor ik wel eens wat en worden er grappen over gemaakt, maar eigenlijk altijd wel op een goeie manier. Mijn broers hebben me wel eens getreiterd, vanwege mijn piemel en omdat ik vroeg in de puberteit was en eerder dan hun en een paar jaar terug vond ik dat wel eens irritant, maar ook dat was allemaal niet zo erg.

Bovendien pest ik nu net zo hard terug op een leuke manier. Ik ben heel blij met mijn pik van 18 cm, want dat is best al groot. Toch, lengte zegt voor het neuken niet heel veel, omvang is dan belangrijker. En ja, zelfs met mijn pik en best wel grote ballen is kleding soms best al lastig.

Veel zwembroeken zijn gewoon te krap in het kruis, is letterlijk klote. Bedankt voor je antwoord jongen 21,natuurlijk heb ik hier iets aan,weet je veel jongens ook ik hebben graag een grote penis,maar dat het ook nadelen heeft daar denk je dan niet aan. Boven de 20 cm vind ook ik erg groot.

Ik val nou eenmaal het meest op jongens en heb zoals je wel begrijpt vaker een andere penis gezien. Tot nu toe waren ze allemaal kleiner dan de mijne. Denk nou niet dat ik er zo trots op ben dat ik zo'n grote heb, want het tegendeel is waar. Dus op jouw vraag of ik het anders zou willen is mijn antwoord ja. Je hebt gelijk, je kunt niet kiezen. Maar het had anders kunnen zijn. Ik heb er op mijn 15e met mijn ouders over gesproken, ben naar de huisarts geweest toen.

Het resultaat is dus dat ik mijn penis wel mooi en stoer vindt, maar ik heb er echt dagelijks last van, al klinkt dat misschien raar. Wat ik al zei, de combinatie van een erg grote penis en ook nog heel grote ballen maakt het lastig met kleding bijvoorbeeld.

Ik ben al sinds ik klein was naturist, gewoon omdat ik het lekker vind om in m'n nakie te lopen. Maar ik val altijd zo op en ik ben niet iemand die in het middelpunt van de belangstelling wil staan en al helemaal niet om deze reden, snap je?! Ik hoop dat je wat aan mijn antwoord hebt , ik hoor het wel van je.

Jongen 21 ik ben wel fors gebouwd,breed enzo,niet zo lang cm, maar heb geen grote megapenis zoals sommigen op deze site,boven de 20 cm is toch wel groot,nog nooit gezien behalve in tijdschriften weleens,maar je kunt nu eenmaal niet kiezen,maar zou je wel een kleinere willen of ondanks dat het soms lastig is zoals je mailt toch niet anders willen. Dan je verwacht dat alleen heel grote forse kerels een grote hebben maar dit is dus niet zo. Hoi Tdl en andere lezers, Ik vind het ook erg leuk om met jou te praten!

Snap dat je niet graag de afmetingen van je piemel noemt, ik doe dat ook niet graag omdat er inderdaad heel vaak gedacht wordt dat je overdrijft of liegt. Man, de jouwe is dus nog groter dan de mijne en ik vind de mijne al overdreven groot om eerlijk te zijn.

Ik woon op mezelf en heb thuis bijna nooit kleding aan. Als er vrienden komen doe ik wel wat aan meestal. Hoe doe jij dat thuis? Ik begrijp dat jullie allemaal naakt zijn thuis, jij het meeste dus? Hebben jouw broers ook zo'n grote of ben jij de enige. Ik heb 1 broer die ook naturist is en als we samen zijn bij hem of bij mij zijn we bijna altijd naakt. Ik heb een heel goeie, open relatie met hem, dus we spelen wel n's met mekaar. Is gewoon zo gegroeid eigenlijk. Ik ben een beetje nieuwsgierig hoe lang jouw piemel al zo groot is.

Bij mij op mijn 15e opeens ging hij erg hard groeien en wat ik al zei, met douchen en zo ben ik er vaak mee gepest. Maar ook ik heb me er nooit van laten weerhouden om naakt te zijn. Ik woon aan de kust dus we gaan in de zomer met een groepje vrienden vaak naar het naakstrand. Mijn vrienden kijken er niet meer van op, maar al die opmerkingen die je vaak achter je rug hoort dus, vind ik vervelend. Ik ben ook niet zo lang, cm en daarom valt het denk ik nog meer op.

We doen vaak voetballen op het strand en dan heb ik last dat mijn penis en ballen zo tegen mijn benen kletsen. Het doet soms echt pijn. Je vroeg over mijn negatieve ervaringen met sex, euhh ja het is bij mij vooral de dikte die het lastig maakt om goeie sex te hebben. Heb jij dezelfde dikte als ik? Ik ben op mijn 15e naar de huisarts gegaan. Hij zei dat het bij mij wel erg groot was. Zeker ook mijn ballen zei hij. Daardoor ben ik, of voel ik me beperkt in mijn kledingkeuze.

Eigenlijk draag ik het liefste strakke kleding, maar het gaat eerlijk gezegd niet. Krijg trouwens regelmatig schrikreacties als ik me uitkleed. Ik ben bi, maar sex met jongens vind ik het leukste. Hoop dat je weer schrijft en vraag gerust wat je wil weten, zal je eerlijk antwoord geven.

We lijken volgens mij echt op elkaar. Ik noemde de maten niet omdat iedereen dan denkt dat ik lieg, terwijl dat niet zo is. Mijne is even groot als die van jou. Misschien een halve of 1 cm meer slap en stijf , maar dat scheelt nikt.

Mijn piemel begon al vroeg te groeien. Ik was best vroeg in de puberteit. Ik denk en hoop!! Ook ik ben graag naturist. Ik ben het echt in hart en nieren, want ik ben ook altijd naakt thuis. Mijn ouders en broers ook wel, maar veel minder dan ik. Draag jij thuis kleren of niet? Ik vind het vervelend wanneer mensen staren, achter mijn rug om naar mijn piemel wijzen of denken dat ik steeds een stijve heb.

Maar ik laat me er ook echt niet door weerhouden. Gelukkig zijn mijn familie en vrienden er aan gewend. Wat vinden jouw familie en vrienden? Ziet iedereen jou naakt? Ja die van mij slingert ook, maar daar ben ik echt helemaal aan gewend.

Mijn ballen zijn ook groot en hangen ook, dus het is niet te voorkomen. Ook mn ballen maken het minder fijn om strakke kleren te dragen. Gelukkig hebben wij geen verplicht strak sportbroekje op school, haha.

Wat vervelend dat je negatieve ervaringen met seks hebt. Wat zijn die ervaringen? Ik heb alleen seks gehad en nog steeds met mijn vriendin. Zij was eerst een beetje terughoudend, maar nou vindt ze het gelukkig heel fijn! Leuk om met je te praten. Ik dacht dat jij de jongen was die eerder reageerde en een lul heeft van 22cm lang en 6,5 dik, als tie slap is.

Anyway, ik ben eerlijk gezegd wel nieuwsgierig wat jou maten zijn, komt gelijk mijn vraag Toen ik ongeveer 14 was begon mijn penis opeens te groeien en was op mijn 15 net zo groot als hij nu is.

Ik ben niet zo van afmetingen noemen, maar ik vroeg het jou ook, dus vind ik dat ik ze zelf ook moet geven. Slap 17 X 5 en stijf 23,5 bij 7. Lijkt geweldig, maar dat is het voor mij niet altijd. Zeker op mijn 15e was het verschil met jongens in de klas of met sporten erg groot, tijdens het douchen viel het dus op.

Mijn ouders zijn naturist, dus ging mee op vakantie en zo. Rustig aan want het is allemaal nieuw, wel volledig intiem kaal geschoren en safe.

Ik ben voor veel te vinden behalve plas en poep seks. Lieve zachtaardige mannen zonder snor i of baard en zonder okselhaar. Ik ben op zoek naar volledig intiem geschoren w mannen en lekkere oliemassage te geven met happy end. Ik pijp ook een mij mag je ook aanraken geen probleem want ik sta ook naakt nat je.

H hygiëne is belangrijk. Kan niet ontvangen maar kan wel komen. Uiterlijk ook onbelangrijk wel liefst regio Antwerpen-noord. Ik ben zelf ook volledig kaal intiem geschoren. Leeftijd 29 jaar tot 57 jaar, je kan mij mailen of sms naar of je kan mij ook sms op whatsap om af te spreken??

Alles kan, niets moet, welke geile man hou ook van mannen sex? Ik heb er lang over gedaan, om voor mezelf toe te geven dat ik op mannen val. Heb geprobeerd om met vrouwen gelukkig te worden. Maar ze weten niet echt mijn hart te raken. Durfde er ook niet echt voor uit te komen in mijn omgeving, maar achteraf reageren ze allemaal heel positief gelukkig.

Omdat ik het best lastig vind om iemand zo te vinden, probeer ik het eens via deze manier. Dus zoek jij een leuke lieve vrolijke gekke man om je leven mee te delen. Waag dan eens een gokje bij mij. Ik ben op zoek naar een rijpe man 50 a 60 jaar die zin heeft om een gewillige jonge man zijn strak gaatje te gebruiken. Heb graag een grote lul in mijn kontje. Ik ben 32 Jaar, 1m84 m, 73 kg, Ik wacht op een leuk voorstel! Ik zoek een dominant.

Ik loop in lingerierokje, zie graag een man, student, opa of Aziaat. Wie komt mijn kut neuken en zijn zaad erin dumpen. Ik ben 35 jaar, 1m78 m, 85kg, en poppers in huis. Ik zal dan zéker terug bellen. Of bel voor belgie: Ik wil als zomer er is leuke dingen doen als het klikt. Ook een lieve man alleen is ook prima. Ik hou van pijpen, en jou neuken! Ik kan niet verplaatsen. Ik hou ook klein kontje en grotere pik om zo te geil pijpen.

Alléén Whatsapp,; 06 - NL. Ik woon in de Regio Nijmegen. Ex-gedetineerde 53 jaar, 1. Dit voor sex en vriendschap. Ik ben voor alles in: Ervaren slanke top, intiem geschoren, ben van alles te vinden, draag soms lingerie, lieslaarzen, en neuk en spuit bare in kontje. Ik heb zelf een rond kontje; Ik neuk en zuig, je mag rimmen, tepels zuigen; Draag soms een BH, gordel. Heb wel kleding en atributen.

Bel me herkenbaar nummer. Géén SMS en Niet mailen!! Gehuwde man heeft éénmaal biseks meegemaakt en verlangt nu naar meer! De man van het koppeltje had net als mij een kleine lul 13cm en heeft mij er voor de eerste keer mee geneukt! Ik heb daar zo enorm dat ik mij graag door groter willen laten neuken of door vrouw met strapon kan ook! Ik ben bottom en laat me dus enkel neuken maar iemand pijpen kan zeker! Afspreken zal vooral overdag in de week zijn en soms op kamer te Gent bv.

Antwoord graag met looks of foto en wat meer uitleg over jezelf en hoe je mij verder zou inwijden ook triosex of meer kan. Ouder kan tegen betaling. Ik kan vrij en discreet ontvangen. Bi, hetero, trav, gay, all nation. Ook in als gangbangbottomslet voor groep. Ik kan je op hotel ontvangen hier in Sint-Truiden. Ik ben voor veel in! Maar geen sm of kinky!! Ik zal je meer vertellen als we eens afspreken bel of SMS me eens xxx. Ik ben een geile bi pijpsletje van cm en 69kg met normaal postuur.

Ik heb een gewillig kontje en mondje. Ik ben een echte zaadslet. Ik zoek lekkere pikken om te verwennen. Hoe meer mannen hoe liever. Ben voor heel veel in. Ik wil graag contact met shekimmie. Ik hou van magere slanke boy met lange pik, strak kontje. Wie komt zijn paal in mijn zaadbek leeg schieten en geeft me het wittte goud. Ik heb poppers in huis. Ik ben een beertje uit bouwjaar met sexervaring en zoek losse safesexdates met lekker intiem vrijen, strelen, likken, zoenen, tongen, pijpen, kussen, neuken.

Mail met foto en voorstel. Jongen net 18 jaar geworden, zoekt een man die me gaatje open wil neuken met condoom in zijn auto. De leeftijd maakt niet uit! Hoop snel een leuke reactie te krijgen.

Ik ben man van 60 jaar en zoekt top of 2 tops om mij in te wijden en wilt neuken voor deze vrijdagavond: Gehuwde man 53j zou zich graag willen verder discreet laten inwijden in biseks als bottom. Dit zowel oraal als anaal met eventueel spuiten in mij!

Zo wil ik steeds verder gaan in onderling overleg met ook kinky, enzovoort! Lul liefst vanaf 16cm of dik zodat ik direct wat gewoon ben! Zeker kunnen afspreken in de week overdag moet kunnen in regio Gent!

Reactie met je looks foto mag en hoe je date ziet. Bij klik is het de bedoeling om op regelmatige basis af te spreken!!!! Ik heb nu verscheidene keren een zeer dringend beroep gedaan om genadeloos afgericht te willen worden, maar niemand wilt of kan mij totaal africhten, schijnbaar. Als jij je aangesproken voelt, wees dan geen mietje maar kom bij me langs om me strak vast te binden en me dan genadeloos en perfect af te richten. Ik verlang hier heel erg naar en wacht dringend op jou, als jij tenminste hard genoeg bent om totaal geen medelijden met me te hebben.

Dus als je eenmaal begint, ga a. Ik zoek een leuke man voor geile momenten. Heb je zin om in soft, uitkleden, betasten, pijpen Wil je rimmen hoeft niet of neuken wel safe Als je wilt dat ik langskom Ik ben slank, gespierd door bodybuilding, groot geschapen, behaard verwent gespierde jongens en mannen tot 40 jaar. Alleen serieuze afspraak via SMS! Ik ben 's avonds in de week beschikbaar. Kennismaking vooraf verplicht en bel me 's avonds met herkenbaar nummer Niet mailen dus!!!

Ik kijk vaak films en maak me dan zo geil!! Ik ben op zoek naar een ladyboy - shemale, ook andere leeftijd maak niks uit! Ik heb voorlopig enkel ervaring met rukken en pijpen en krijg graag zaad over me heen. Graag een voorstel per mailtje.

Ik ben een onderdanige homoslet uit Berchem en ik ben op zoek naar dominante mannen die me keihard onder handen nemen zonder grenzen, zonder taboes en zonder genade. Slaaf zoekt meester s om gedomineerd te worden in sex en pijn soft tot extreme pijn waarin ik wordt opgeleid om aan alle wensen te voldoen zonder grenzen. Slaaf houdt van zwepen, cbt ,ball busting, electro, klemmen, gewichten, vernedring, bondage, totale gehoorzaamheid, pijpen, zaad pis slikken, gagging, enz.

Ook dingen die niet genoemd zijn is bespreekbaar. Spreekt dit je allemaal aan stuur mij dan snel een berichtje, fantasieën die je hebt mag je mij altijd vertellen ik sta voor veel open. Voor contact stuur me een berichtje met je stats en ik reageer zo snel mogelijk NIET bellen!!

Ook vrouwen met voorbinddildo kunnen reageren of groepen die een mannengangbang organiseren. Dus alleen om geneukt te worden. Zijn mannenklit moet hij normaal gezien daar niet bij gebruiken. Liefst wordt hij voor een training toch afgetrokken tot klaarkomen zodat hij niet in een geile flow geneukt wordt zoals meestal met mannen is bij het neuken en hij met zijn volle verstand er bij, het allemaal goed aanvoelt.

Zijn kut moet wel niet uitgelebberd worden zodat hij spannend blijft als neukobject. Hij is van Vlaams Brabant, Leuven. Hij kan vb gemakkelijk afspreken bij jou of in Bekkevoort in de Boysclub. Ontvangen kan hij niet bij hem thuis. Alles kostenloos als compensatie van uw trainingstijd. Fotograaf gezocht die kan ontvangen en graag Kinky foto's van onderdanige slanke onbehaarde versa 49 jaar wil nemen.

Ik verwacht van jou hetzelfde! Geen fakers en geen blabla maar gewoon leuke actie! SMS met leuk voorstel of mail me! Slanke biseks man van 55 jaar, voorzien van mooi gereedschap, zoekt beslist rijpere man van goed niveau en die ook een mooie pik heeft. Ben hetero 63, draag lingerie rokje en slip, zoek dominant, vasbinden, balk, boom, kruis, opsluiting, oprekken, spanking, zweepje, lat, riem, billen rood, in de hoek staan, pijpen, spuw in gezicht, kont proper likken, pis drinken, opsluiten, zoek man, boer, tv, cd , Aziaten, etc.

Ik ben zowel actief als passief. Kinky en horny dingen doen hou ik zoveel van. Ik, bi-man, zoekt man nen om elkaars lullen te verwennen. Ik ben geheel geschoren. Alléén voor genot en fun! Bel met herkenbaar nummer hierboven of mail mij: Ik ben een gehuwde en bi ontdekkende man uit Merelbeke van 53j. Ik zou mij graag eens willen laten neuken door 2 bimannen tegelijk in trio of meer oraal en anaal tegelijk wel te verstaan.

Als je safe bent mag je anaal in mij spuiten liefst meerdere keren na elkaar zodat het uit me loopt eventueel. Enkel reageren als je veel ervaring hebt hoe een man anaal in te neuken tot het einde. Mannen met baarden, veel piercings hoeven zeker niet te reageren en ook liefst niet rokers. Ik sta ook open voor sekscinema of gay sauna of gay club! Ik zoek enkel in regio Gent omdat ik dit bij klik op regelmatige basis zou willen doen!

Dit alles zonder financiële bedoelingen en zonder te forceren wel te verstaan! Ook golden shower, plasseks en strap-on spreken me aan! Antwoord met je looks en senarioof hoe je te werk zou gaan!

Ik ben geil en zoek een leuke man,liefst een man die een vrouwelijk neuksletje wil. Hou jij van sex en zoek jij een vaste neukvriend in ,laat elkaar ontmoeten voor hete en heerlijke ongeremde sex. Ik wil een hete man die mijn kontje likt,me daarna heerlijk pijpt en anaal neukt! Waar is die geile man? Laat me jou eens een goeie pijpbeurt geven,die volle ballen likken en je leegzuigen. Geef mij een hete neukbeurt en laat mij kreunen van genot! Ik ben een slanke man,ben 42 jaar jong.

Ik heb lange benen en een ronde zachte kont,klein en meisjes-pietje 15cm. Ik doe het wel safe,zoek man tussen 38 en 48 jaar die zeer geil en lief is voor mij. Veel liefs en geile kusjes Ik ben op zoek een boy die houd van pijpen en vrijen en neuken. Ik mag ook hem neuken als hij dat wilt. Hey beste Mannen , ik zoek mannen met veel sperma! Ik ben een geile gaybottom die houd van geile mannen, nationaliteit is niet belangrijk!! Ik kan prive ontvangen op zaterdagavond, zondagavond en woensdagavond.

Je kan mij ook de nacht gebruiken. Graag hete harde spuit lullen!! Ik hou van discretie!! Fake gelieve zich te onthouden!! Ik hou van je te pijpen en te slikken en ben ook gek van geneukt te worden, etc.. Wel graag min 18 jaar! Sms me voor contact.

Als een hoerige slet. Ik ben een pijp-en spermateef die graag pijpt maar er ook op geilt gekeelneukt te worden en mijn mondje laat volspuiten. Ik ben ook bdsm minded en geef mezelf dan ook graag aan strenge dominanten, meesters en sadisten die mij onder bondage en sm willen dwingen tot de meest perverse vernederingen en seksueel kinky willen misbruiken. Ik hoop op eerlijke, betrouwbare en discrete reacties op dit gemeende zoekertje.

Ouderdom of kleur is van geen belang Mail me voor meer info en foto's voor verdere kennismaking en afspraak Kris. Ben een jongejongen en zoek iemand de me voor het eerst wilt nemen, ik doe veel tot slikken of dat je me vastbinden en plassex. Welke doener kan me ontvangen voor een leuke date. Je mag me safe neuken maar veel andere zaken zijn ook bespreekbaar Ben niet slank en verwacht dat ook niet van jou, wel eerlijk en proper zijn Ik ben in voor pijpen, slikken, rimmen en zich laten neuken.

Ik ben strikt bttm dus zelf neuk ik niet, laat me eventueel wel pijpen. Ik ben licht onderdanig en sta dus ook open voor soft sm en bondage. Ik ontvang of verplaats mij in de regio Belgisch Limburg op vraag eventueel elders.

Leeftijd, godsdienst of afkomst heeft geen enkel belang. Hygiene en discretie verzekerd. Heeft u nog vragen stel ze gerust. Kickt op harde neukactie, mega dildofucking, beginnend fistfucking, spermashowers, cumdump, goldenshower.

Ik ben slank, en ik zoek slanke of forse man tussen 48 tot 65 jaar, voorzien van een mooi gereedschap, grijs haar, behaard, buikje vind ik geen probleem.

Wel safe, discreet, proper! Bel me herkenbaar nummer i. Horny vunzige vent, snor, slank, wil gesandwiched worden door idem vunzige skinkerels met sikje, geile kop, stevig, tattoos. Zoekt Gangbang, orgie, stellen, hot guys, voor vanavond of binnenkort! Bel me hierboven of vanuit Belgie: Geile man; 50 jaar, wenst met andere mannen geile sex. Sperma, pijpen, kontlikken en ik wordt graag geneukt!.

Ik kan me niet verplaatsen. Wel ontvangen in de regio Antwerpen. Turks, Arab, Aziaat, Afrikaan, etc.. Alles kan 7 dagen op 7.

Ook ben ik in voor trio, enz. Ik hou van kontneuken, pijpen en kontlikken in een glad geschoren kont. Liefst gewijfde jongens of ladyboys. Ik woon in Waregem. Bel mij via met herkenbaar nummer! Dominante travestie uit Eindhoven zoekt onderdanige man die mij op afroep' s avonds wil dienen: Hoi , ik ben rijpe man van 54, 1m78 ,82kilo , 16x4 geschapen , kaalhoofdig , grijze ringbaard , borsthaar beartype Ik ben op zoek naar een rijpere man , bij voorkeur versa of top geen pure bottom uit de buurt tussen Aarschot en Hasselt , die kan ontvangen.

Enkel reacties met lichaamsfoto niet enkel je lul! Ik ben 37 jaar, cm, 88 kg, gewillig Ik hou van gerimd worden, bare geneukt worden, poppers, massage met olie Ik ben op zoek naar een bi-boy, gay, trav, ladyboy, shemale, die me verder op sleeptouw wil nemen in deze wondere wereld van gay seks.

Ik heb beperkte ervaring maar wil graag veeeeeeel meer ontdekken! Ik kan me makkelijk verplaatsen, niet ontvangen. Ik ben groot, mollig, normaal geschapen, geschoren en besneden, blond, groene ogen, respectvol, hygiënisch en discreet.

Ik houd me steeds aan de gemaakte afspraken! Hoi ik ben sissy van 31 jaar, 1m72 m, 58kg, en zoek date contact met dominante oudere man tot 70 jaar. Ik ben 28 februari terug in België maar zoek nu al contact! Geile kinky onverzadigbare neuk-pijp-zaadslet, morgenavond beschikbaar als bottom-gangbang-cumdumpslet. Dit op bi-trav party in club Goesting.. Slettenneukers en veelspuiter gezocht. Kickt op harde neukactie, mega dildofucking, fistfucking, spermshowers, bukkakes, cumdump, goldenshower.

Ik zoek senioren gay's vanaf 65j tot.. Niet bellen wel sms'en of mms. Slanke biseks man , voorzien van mooi gereedschap, zoekt beslist rijpere man van goed niveau en die ook een mooie pik heeft. Ook niet mailen a. Hallo, ik ben Bi bottom man, 44jaar. Indien je meer wenst kan dat besproken worden! Zelf hoef je niets te doen als je dat wenst PS: Géén pay dates, géén sm en géén car dates.

Ook geen fakers A. B dat ben ik ook niet! Ik ben 28 jaar, ik ben erg verlegen, want dit is mijn eerste keer en wil het dol graag eens doen!! Ik zoek een leuke man om af en toe een uurtje of soms langer plezier mee te beleven In een ideale situatie woon je in Noord West-Vlaanderen.

Je hebt een plaats waar je kunt ontvangen, en je bent geïnteresseerd in een normale man, voor leuke momenten. Je houdt van pijpen, rimmen en safe neuken. Maar dit laatste is niet per se het belangrijkste. Een lang voorspel is veel leuker. Elkaar opgeilen, uitkleden, omkleden met de kleren die jij wil kan ook. Ik wil het wel eens proberen. Samen douchen kan ook zo zijn we beiden lekker fris.

Mail je voorstel zeker door, ik reageer op elk voorstel! Ik geil enorm op leer en seks enkel in vol leren outfit. Maar dan nog even dit, ik heb de ziekte MS. Daardoor stap loop ik erg slecht, dus als ik kom, kan ik dan met de auto voor de deur staan en is het gelijkvloers? Ik help ook bij computer problemen, helemaal gratis.

Ik ontvang zwaargeschapen mannen nationaliteit óf leeftijd geen belang Ik pijp en slik graag of wordt graag geneukt bare,deeptroat,facefuck allemaal mogelijk behaard zeker welkom arabier of black geen probleem ik ,95,16,49j bottom,heel onderdanig zwaargeschapen senior zeker welkom geen fakers gewoon.

Man boven de 50jaar niet vrij met een heel jonge uitstaling en heel verzorgt zoek een maatje gebaseerd op ware vriendschap en hete sex leeftijd vanaf 40J tot 99jaar, mag gehuwd zijn het liefst wat ik heb is Klein geschapen mannen die zijn echt zo geil als boter maar iedereen mag reagaren; ik kijk ook niet op het uiterlijk; de moment dat je verzorgt bent en eerbied heb voor mijn prive leven en betrouwhaar zijn, ik ben ook zo eerbied voor iedereen b-en betrouwbaar.

Mijn speciale sexwensen zijn, ik heb graag dat mijn vaste vriend in het sexleven de teugels in handen neemt d. Ook heel verlegen manen mogen reagaren heb je speciale sexwensen, schrijf ze mee op in de eerste mail ik hou niet van fakers of dikken of mannen die denken dat zij de beste zijn van de wereld, ik hou meer van gewone simpele mannen. Misschien heb je wel zin in een amateur-crossdresser enkel kleding met weinig ervaring, die nog veel wil leren.

Kan ontvangen regio Geel. Mail je wensen maar, je krijgt altijd een antwoord. Beginnend slaaf 63 jaar, draag jartellen, rokje, slip, zoek dominant! Je bepaald de straf, werkstraf, Bondage, stoel oprekken; tafel, boom, enz. Gewillige jongen zoekt mannen die weten wat ze willen. Welke mannen willen mij eens komen proberen laten afzien? Wie kan deze bottom jongen op zijn knieen krijgen en neukt me helemaal suf??

Wie durft deze uitdaging aan gaan?? Ik ben een Lieve toffe kerel. Als je nog vragen hebt of je wil iets weten mag je me altijd contacteren. Gewillige Onderdanige Bottom is opzoek naar avontuur. En geile momenten met 1 of meerdere mannen. Ik kan vrij ontvangen liefst discreet. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Knappe gay boy 40 jaar zoekt oudere man voor relatie.

Stuur een mailtje met leuk voorstel! Geile Onderdanige Gewillige Bottom. Zoekt TOP S voor regelmatige date's. Veel kan en alles is bespreekbaar. Sta voor veel open en ben into veel Hoi, Knappe slanke stud met stevige lul wordt graag gefist tijdens het pijpen.

Mail een geil voorstel naar mij!! Ben man verzorgd type en geef gratis massage! Blank of zwart iedereen mag reageren. Liefst verzorgd en weinig behaard! Hallo , ik ben Olga , een perverse en kinky cd-slet , zeer gewillig , volgzaam en onderdanig. Ik zoek naar dominante mannen koppels , sadisten , met een pervers kantje die mij kunnen ontvangen en als pijn-en lustslavin willen onderwerpen aan hun lusten Zonder veel beperkingen.

Ik ben tegelijk een fervente pijp-en spermaslet die geilt op geleelneukt worden. Ik ben zeer bdsm minded en geil er op om onder bondage en sm gedwongen te worden tot de meest perverse vernederingen en seksueel misbruik. Als prille zestiger, travohoer en slavin ben ik zeer verzorgd.

Ik wil mij dan ook bij interesse graag verder voorstellen met meer info en foto's. Dit is geen fake maar een gemeend zoekertje. Voor een vaste en lange relatie moest het kunnen. Eerst wel foto's gewenst xxx. Ik gehuwde bi man zou graag eens een date hebben op hotelkamer te Gent of bij jou met 2, 3 of meer andere andere mannen, trav, cd of shemale. Dit om mij als bottom te neuken en te vullen! Ik heb deze droom la heel lang en zou deze graag werkelijkheid laten worden!

Ik zou zo mijn kontje willen verder laten inneuken! Foto's kunnen eventueel genomen worden met mijn toestel maar wel onherkenbaar! Wie interesse heeft of een voorstel mail met je looks en hoe je date ziet! Indien interesse en klik zou ik dit geregeld willen doen!!!! Telefoonnummer krijg je na mail en als ik je uitnodig! Ik ben 57 jaar; heel verzorgde man niet vrij, zoek levensvriend boven de 50 jaar voor een vaste vriendschap en sexrelatie uit te bouwen. Slaaf zoekt meester s die hem domineren in sex pijn.

Slaaf houdt van pijn zoals: Meester s mag doen wat hij wilt ook wat hij niet genoemd heeft, ik zal alles ondergaan. Kan zowel ontvangen als verplaatsen. Ben gebonden dus kan niet ontvangen, wel in een steeg Ik Lingerie drager zoek eveneens lingerie drager om samen foto's uit te wisselen en live te cammen via whatsapp. Graag reactie met foto's. En wie weet volgt er een date. Eventueel mag je hier foto's van nemen met mijn toestel! Alles gebeurd in samenspraak en met onderlinge toestemming! Afspreken kan ook geregeld in de week overdag vanavond zou ik misschien uitzonderlijk kunnen ontvangen tussen Reageren met looks foto mag , maten pik en hoe je mij zou verwennen!

Als je telefoonnummer toevoegt kan er ook eerst telefonisch contact! Liefst een echte man die een hoerig sissy meisje eens goed wil gebruiken als onderdanig neuksletje, paal mij maar eens goed. Ben nog maar 1 keer anaal gepaald en heb nog niet veel ervaring in pijpen, leer mij om een goed en onderdanig sissy hoertje te worden van jou, mijnheer en meester.

Wie is die echte man die mij als zijn sletje wil? Liefs en geile likjes Girly X. Heb nog een strak spleetje, kan ontvangen en doe het gratis! Iemand intresse sms of mail mij. Man zoekt het liefst magere slaaf die doet wat ik zeg, ik ben zeer streng. Ik ben 44, wat mollig en op zoek naar een leuke man die leuke sexspelletjes wil spelen. Ik ben eerder bottom en "soft", zeker geen SM of dergelijke. Zin om elkaar uit te kleden, om te kleden heb wel eens zin om luier of panty's uit te proberen.

Kinky kan wel, als we maar overeenkomen. Ik kom soms overdag en soms 's avonds langs, vooral Noord West-Vlaanderen, maar kan soms ook wel verder Mijn wens voor zoek beetje dominante man of koppel? Ik heb géén behoefte aan onzin-reakties! Dus eerst bellen hierboven als je begrijpt. Ik zoek een mollig iemand die geen lichaamsbeharing heeft om elkaars lichaam te betasten en te masseren.

Ben je besneden erg groot of klein geschapen? Wie heeft er volgespoten condooms liggen en wil die aan mij geven? Stuur een SMS voor de locatie om te dumpen. Man zoekt lekkere homovriend voor leuke ontmoetingen voor alles. Ik kan vrij ontvangen. Géén SMS en géén mailtjes a. Wel met herkenbaar nummer bellen! Ik zoek een leuke en toffe man die mij kan ontvangen en eens lekker wil aftrekken.

Liefst in de omgeving van Kontich. Ik kan enkel overdag. Niets hoeft, alles kan. Gehuwde bi-man van 53 jaar zoekt sex met andere bi tot 55 jaar. Ik kan niet ontvangen, wel verplaatsen naar Antwerpen.

Ik ben voor veel in, maar wel safe en discreet. Beetje ziek of gestoord?? Graag kontakt voor indrukken uitwisselen, ervaringen delen , er meer over leren kortom want ben er onervaren mee "blasphemy" zeker? Gehuwde man, niet vrij, zoek vaste levensvriend, ben klein geschapen wel verzorgt voorkomen, de groote van een lul is niet belangrijk, ik klein geschapen mannen heel leuk en speels, ik kijk ook niet op het uiterlijke waar ik op kijk is eerbied hebben voor elkaar, een echte vriend zijn voor het leven, alles tesamen ontdekken echt genieten van het leven, ik vind bij een vaste vriendschap dat sex een heel groot deel speelt, ik hou van veel soorten sex en bij mij is alles bespreekbaar, ik gaat hier niet mijn sexkeuze vertellen, dat hou ik liever nog wat vast en de dag dat wij vrienden zijn voor het leven, zal je versteld zijn van mijn sex, ik hou van leuke mensen, geen zuurpruimen of dikkenekken, weet je wat uw intresse in mijn advertentie begint al te zwellen, is simpel stuur mij een e- mail en u krijgt eentje terug.

Hoi allemaal ik een een gozer uit Groningen, ik woon op mezelf en ben 41 jaar. Ik mis een lieve arm om me heen. Daarom ben ik op zoek een getinte marokkaanse of Turkse vaste vriend, ongeveer tussen 29 a 40 jaar. Alleen de leeftijd boys! Als je dit het zelfde vind, SMS me dan hierboven. Ik ben lichtjes bi ingesteld en heb vriendin, maar ben op zoek naar iemand die weet wat edging en cumcontrol is. Ik wil het graag eens ondergaan bij iemand die het zorgvuldig kan uitvoeren.

Ik hoeft niet gepijpt te worden,daar heb ik mijn vriendin voor. Wie kan dit doen. Ik ben slank,licht behaard en XL in de broek. Ik doe ook graag medical roleplay , graag ben ik je patient voor een geil onderzoek ook. Ik zoek iemand die wel eens graag word verwend en ik sta ook voor alles open, ben zelf nog maagd , 18 jaar, en als je me wit vastbinden geen probleem, zelfs tot op me plassen, ik wil wel alles eens proberen zelfs tot slikken toe, of als je zelf nog iets weet laat het me vooral weten!

Gebonden bi-man zoekt een vaste homo of bi vriend uit de regio Sneek. Dit voor overdag en niet in de avond. Stel tot 70 jaar mag ook. Ik ben 47 jaar, 1. Alléén SMS of bel na 20 uur met herkenbaar nummer. Ik kan niet ontvangen!! Ik zoek een man in Vlaanderen of Nederland die deze foto zelf spannend vindt en een discreet en regelmatig contact wenst 's avonds. Liefst wat rijpere man, proper, met mooi gereedschap. Bel me hierboven Géén SMS a. Hey iedereen, ik ben 41 jaar, en ben op zoek naar geile TOP kerels om me stevig te verwennen.

Kan me vlot verplaatsen en zoek geile dominante stevig geschapen mannen, nationaliteit van geen belang. Ben jij die gast die graag zijn zaad wil dumpen of ik pijp je deeptrouth of laat me bare neuken, alles is mogelijk , behaard, arabier of blacks allemaal welkom. Mocht je intresse hebben stuur dan zeker een whatsapp berichtje voor verdere afspraak met deze hoerige slet. Ben 23 jaar, bi top, van regio vlaams brabant, hoeilaart, zoekt vaste date partner, liefst 50 plus. Stuur me sms met stats Onderdanige hoer zoek meester es die mij regelmatig met auto komt ophalen voor regematig soft SM sessies.

Dat doe ik graag. Streel en lik mijn tepels, daar word ik geil van!! Ik woon regio Leuven. Bottom, 50 jaar, zoekt verzorgde top. Reageer NIET s nachts pak niet op dan!! Reageer ook niet op mensen die hun niet voorstellen en verlangen zeggen Ik ben niet hopeloos op zoek, dus zoek deftige top! Ik kan ontvangen te Borgerhout. Niet vrije man wil een eerste bi ervaring beleven! Als je veel spuit is dit een pluspunt net zoals je niet roker bent, geen baard of snor hebt!

Eventueel ook bijzetten of foto's nemen mag onherkenbaar. Afspreken kan niet in het weekend 's avonds maar vooral in de week overdag. Hygiëne, respect en discretie zijn een must en ik heb GFB! Eerst sms alvorens te bellen a. Hallo ik ben een leuke jongen die je graag eens verwent, volgend uw normen Ik kan Pijpen, Neuken top-Botton, Erotische massages, voet seks, Cardate, Diner date, reizen, enz… Alles is mogelijk in samenspraak met de klant.

Wij werken in alle discretie zowel voor de klant als van onze zijde. Wij kunnen oof in trio werken, met een collega escort. Een Meester die van me Eist dat ik steeds spontaan mijn tepeltjes in Zijn richting moet vooruitduwen, om ze langdurig en meermaals Hard te laten benijpen met Zijn Sterke Vingers geen klemmen.

Een Meester die wel steeds mijn pikje in de gaten houdt, zolang die stijf staat mag ik niet om genade vragen. Wat zijn Uw stats aub? Liefst bij mij thuis, tenzij je vlak in de nabije omgeving woont. Welke strenge kerel voegt de daad bij het woord en wil me nu eindelijk écht en volledig africhten, gelijk een hond? Woon heel discreet,ontvang verplaatst niet, zoek gewoon dominante grootgeschapen mannen, nationaliteit of leeftijd geen belang, díe dringend hun zaad kwijt wíllen ik pijp en slik graag of laat me neuken,bare, deeptroat, facefuck, allemaal mogelijk, behaard zeker welkom, arabier of black ook gewoon!

Zelf heb ik nog geen ervaring met een man en daar wil ik snel verandering in maken. Ik kan altijd ontvangen dus wanneer maakt voor mij niet uit heb altijd tijd!

Stuur me zo snel mogelijk je stats en zeker je foto's want ik reageer niet zonder, en wie weet nodig ik jou hier bij mij uit voor lekkere seks ;-.

Hallo ik ben heel lieve jongen zoek vriendschap mss langer vaste relaties alleen tussen 27 tot 39 jaar ik ben homo xxx. Hallo, leeftijd zegt me niets, maar wie wil er graag eens een lekkere jongen van 35 rukken in het toilet van de bib ofzo, ook ik ruk jou als je wilt, maar dit alles wel met rubberen dunne handschoentjes zoals in klinieken, ik ruk tot je spuit, of jij rukt mij tot ik spuit, sms me als je het ziet zitten, of vragen hebt x tot zo x.

Heb poppers in huis Bel of Mail me. Slanke onderdanige jongen zoekt contacten met dominante gasten voor vriendschap en fun.

Ik kan af en toe ontvangen, maar kan ook outdoor,op spannende plekken,bij jou,.. Hey ben 38j man vrijgezel en woon alleen al jaren zoek ik om een speld in de hooiberg, en leef ik al die tijd onzeker door mannen die hmje gewoon eens willen neuken om het kwijt te kunnen zijn Maar bij mij gaat dat niet ben een lieve, rustige man en mijn zoektocht eindigt pas als ik een chubby of volslankere man ontmoeten en leer kennen die net als ik homo gevoelens heeft en er van droomt om eens met de ware echte man to man sex kan hebben met elkaar.

Dikke knuf Pieter Xxx. Hallo ik ben Mark 56 jaar,ik ben een zeer onderdanig,ik bied mij aan als slaaf die voor alles gebruikt kan worden,zoals huishoudelijk werk, voor sex, sm,gewillig voor uw gasten, enz. Gezocht eveneens lingerieman die graag samen wil live chatten terwijl we aan het rukken zijn en wie weet wat volgt. Misschien bij klik een date. Graag reactie via mail of whats app met fotos.

Ik laat mij daarbij graag gebruiken en neuken door jou. Ik ben erg exhibitionistisch en hoerig en kick op geil gedrag. Van mij mag het van zachte seks tot kinky en soft-sm gaan, echter geen pijntoestanden. Bij mooi weer mag dat ook buiten bij jou in tuin of op een geschikte locatie.

Hiervoor zoek ik een man van ongeveer mijn leeftijd of ouder tot veel ouder zonder bovengrens en hoe ouder hoe liever ik het heb. Uw uiterlijk is niet van belang maar hygiëne wel.

U moet mij bij u thuis kunnen ontvangen en bij klik graag voor vaker. Graag uit omgeving grensstreek Belgie Nederland. Ben voor de rest vrij rustig van karakter, verlegen, en eerder meegaand, zeker geen moeilijke mens! Je houd ervan een wandeling samen te doen, ier Mrs gaan drinken of gewoon thuis een fijne babbel. En in het begin wat genieten van de softsex, elkaar wederzijds betasten, strelen, kussen, elkaars tepeltjes likken, tongzoenen, elkaar aftrekken en pijpen en 69 vrijen, rimmen wil ik ook proberen als het klikt en elkaar beter leren kennen en wederzijds zacht en diep anaal neuken in jouw of mijn nestje samen zonder condoom!

Bi, Hetero, top of bottom zich te weerhouden!!! Je bent lief en een respectvol rustig pers. Goedemorgen iedereen, hoe is met u met mij is ok, ik ben een heel verzorgde man,en ik heb de volgende vragen aan jullie is de grote van een lul echt zo belangrijk tegenwoordig? Ik ben ook graag naakt, vooral s'avonds. Bisexuele gehuwde man; niet vrij; wat aan de verlegen kant; niet groot geschapen, heel verzorgt ,prima werk aan de staat, zoek gelijkaardige vriend, ook liefst klein geschapen, ook heel verzorgt voor onze vriendschap, rustig opbouwen, ben genieter: Ben 21jaar weinig ervaring.

Wil graag behandeld worden als je slaafje. Laat me graag volspuiten en onderplassen, vuile kontjes schoon likken. Hou ervan hard geneukt te worden in mn kontje. Met meerdere tegelijk mij gebruiken heb ik nog geen ervaring mee ma wil het wel graag eens proberen. Wie wil me, stuur me maar. Niet mis te verstaan dat je mij ook mag pijpen en ik jou ook kan neuken.

Liefst mannen 18 tot 26 jaar. Bare bottom op zoek naar x-snoepjes, betrouwbaar en discreet aub! Enkel serieuze reacties en geen fakers! Vrijwillige seks is niks voor mij: Liefst vastgebonden, zodat je mij kunt dwingen tot alles! Wie wil mij stevig dwingen tot volledige overgave, om uitvoerige seks te hebben met jou, of ik het nu prettig vind of niet.

Zet dóór en ga je gang. Een van de voorwaarden is dat ik nadien altijd gelijktijdig een paal in mijn kont safef, en mond heb. Ik ben een 52jarige, getrouwde man met opkomende bi-gevoelens. Welke man van ongeveer zelfde leeftijd wil mij op een rustige en tedere manier inwijden?

Lichaamsbouw is onbelangrijk, wel hygiëne. Stuur mij een berichtje met voorstel en wie weet ben jij mijn eerste ervaring! Nette man homo uit het Groningen Nederland zoekt een mooie knappe lekkere man voor heerlijke mannen liefde en lekkere sex.

Ik zie er goed uit normaal slank, geen baard en ook geen snor,normaal kort haar geen tattoos etc. Ik hou van lekker vrijen, tongzoenen, strelen, masseren, pijpen, zuigen, sabbelen, likken en zuigen aan de balzak en plassex, en kont neuken.

Wie heeft er zin met mij lekkere spannende sex met mij te beleven? Who wants this virgin ass! I'm looking for someone to take my ass virginity, I'm a married man living outside antwerpt looking to lose my ass virginity I can't accomidate so it has to be your place!

I'm free most afternoons send me a message if interested. Ben je al opgegeild, stuur mij dan een berichtje met een verhaal hoe jij onze sexleven ziet verder opbouwen, je mag me zelf vragen om verkleed te gaan als ladyboy met panty s en jartelen, dan doet ik dat wel alles binnenhuis nooit buitenhuis, en dan kan je feitelijk iedere keer een soort toneelstuk maken bv de strenge priester en ik de onderdanige non of een ander toneelstuk dokter en verpleegster, u ben niet verplicht om mij als ladyboy te gebruiken je kan gemakelijk die toneelstukjes doen priester en leerling priester helper of dokter en student er bestaan zoveel zaken die je maar kan bedenken ook ben ik voorstander van binnen een hondhalsband te dragen zo kan u mij trekken, waar u maar wilt nooit niet op mijn rug zitten of mijn rug gebruiken als voetbankje ik heb een heel slechte rug Hi I'm Sean a47 years old Irish married man living outside antwerpt.

I have had a massage with a happy ending from a man and now I'm looking for more! I am very open minded and willing to try anything, I want to rim and be rimed i also Want to 69 a guy and if the guy is right then I will let him take my ass virginity! Ik ben op zoek naar een rijpe man 50 a 60 jaar , forse penis die zin heeft om een gewillige jonge man te gebruiken.

Ik ben 29 Jaar, 1m84 m, 73 kg, Ik wacht op een leuk voorstel. Je bent lief, eerlijk, wederzijds respect je bent onervaren of weinig ervaring en zie een eerste softdate samen zitten? Ben je ook volslank en verlegen net als ik en wil samen met mij uit de kast komen en ontdekken stuur mailtje met foto event.

Meester of dominante man nen gezocht. Ik ben een onderdanige man met weinig ervaring maar sta voor veel open. Wil gedomineerd, ge mis bruikt worden voor u of jullie plezier.

Sta wel op hygiëne en discretie. In lingerie voel ik me vrouw dewelke verlangt om als slet of hoer aanzien te worden. Wie wenst mij te gebruiken voor zijn genot. Ik heb een lekker kutje, harde tepels, gulzige mond XXL en blacks welkom.

Hey, ik ben een alleenstaande volslankere homo van 37j ben vrijgezel en ik zoek een vaste volslankere vriend, leeftijd maakt niet uit! Voor een vaste vriendschap op te bouwen, je moet wel vrijgezel zijn en het liefs homo gevoelens voor man ik als het al goed klikt en gaat gaan we voor een vaste relatie samen, ik heb niet veel ervsring heb jij ook niet veel ervaring niet erg, dan zullen we de mannensex in de liefde samen ontdekken het mooiste wat ik wil is beide wederzijds zijn Versa sex is een grote rol in onze relatie dan omdat we beide volslank zijn en ik vind dat aangenamer, bent u klein of groot geschapen behaard of niet daar kijk ik niet om uiterlijkn moet wel goed liggen maar niet belangerijk belangerijk is ons hart en je staat open om nieuwe dingen te leren zoals oa.

Ben je volslank en vrijgezel en ook het alleen zijn beu? Voel me een zeer onderdanige slet. Zou graag door oudere Dominanten als slet afgericht willen worden. Tussendoor moet je ook bereidt zijn foto's te nemen of ook trio kan. Samen naar gay sauna of gay club of sexcinema gaan kan ook. Alleen reageren als je ervaring hebt, geen baard of snor hebt en liefst niet roker bent.

Hygiëne, respect en discretie zijn belangrijker dan looks of afkomst. Geile pijp en neukslet steeds op zoek naar potente mannen met volle zak. Ik pijp je hard en je spuit waar je het wenst, ook in mond klaarkomen mag, ik slik nadien alles door. Ook mijn kutje mag vrij bespeeld en gebruikt worden Ook voor sauna of cinema afspraken Hallo, Ik ben Nick, 34 jaar, uit Minderhout Belgie Ik zou graag een leuke lieve trouwe partner leren kennen voor vaste relatie mee op te bouwen.

Ik ben geen uitgaan type, maar ik kan wel genieten van lekker te gaan eten, iets te drinken, weekendje weg, reisje, cinema te doen, en veel meer! Ik ben zelf een lieve begripvolle gezellige man, die zeker ook van de kleine dingen van het dagelijks leven kan genieten.

Spreek je dit aan? Reageer dan snel via bovenstaand telefoonnummer. Graag met herkenbaar nummer. Geile man van 50 jaar zoekt mannen voor geile sex! Ik ben voor veel te vinden!

Neuken,, kontlikken, pijpen, masturberen, maar géén SM! I Ik kan meermaals veel sperma spuiten en pijp heel goed! Leeftijd vanaf 18 jaar tot 40 jaar. Niet ernstig niet reageren en geen sex! Neem contact op GSM! Hou ervan gedomineerd en vernederd te worden, ben passief ingesteld en zeer gewillig, doe en laat doen wat gewenst werd. Weinig taboes zolang respect, vertrouwen, hygiene en discretie.

Ben een oudere lingerieslet voor mannen die weten hoe een slet te gebruiken. Ben reeds 69, maar verslaafd aan sperma, groot voor 73 Kg.. Wie wenst er een pijp en neukslet te gebruiken Van alle nationale landen zijn. Ik ben 23 jaar en zoek mannen die graag gepijpt worden en hun zaad lossen in mijn mond of facial. Meer kan evt ook. Liefst niet te slank, beetje voller mag wel.

Liefst niet bellen aub. Graag SMS of mail! Zoek dominante 70ers, Ik draag nylons en met kort rokje en string, moet tongen, Mijn voeten likken, ballen likken, me vastbinden, wasknijpers op tepels, mij spanken met riem hand. Diverse zweepjes op mijn billen tot rood is. Zoek een man, tv,sissy, schipper, priester, etc. Mijn GSM nummer is: Ik ben Albert, 22 jaar, gay uit Antwerpen. Ik zoek gratis seks met mannen en jongens!

Contact me op email aub en laat je telefoonnummer achter en vanneer je een afspraak wilt! Geile man 68kg 18x3 gaat Zondagmiddag naar Eros sauna in Oostende. Die ik kan lekker rijden en,afzuigen. Overdag heb ik familiale verplichtingen, maar s avonds en s nachts kan ik zeer discreet ontvangen. Ik sta open voor veel, neuken wel safe.

Uiterlijk onbelangrijk, hygiëne wel. Ben een "normale" man van 44, wat overgewicht, brilletje. Ik zoek een man die graag pijpt, of me gewoon lekker graag traag uitkleedt en gezellig streelt. Je mag me rimmen, maar neuken alleen safe.

Andere bottoms mogen ook reageren als ze graag pijpen bvb. Maar veel is hier mogelijk Niet op zoek naar snelle date, maar eerder naar een leuke morgen of middag waarbij je me mag ontvangen zoals jij wilt

GAY SEX AFSPREKEN BLOTE KUT ZIEN

Dik lul gay sex afspreken

Assen. zin in sex. 30 jaar. Wassenaar. sugar daddy zoekt toyboy. 30 jaar. Assen. Spanning en meer 55 jaar ik pijp'ngrote dikke lul diep leeg. 35 jaar. Assen. JONGEN 21, neen echt sex heb ik niet gehad,heb wel vrienden,hetero, en met een Zelf heb ik een vriend van 19 met een enorme dikke en lange lul 22x7 in het Ik ben gay en heb wel eens wisselende kontakten, afgelopen weekend een . Ben jij in voor zwarte gay sex en wil je gay afspraken of gay contacten gewillige bottom met dikke pik en een grote kont die je zo hard, diep en lang mag portuur met grote lul Ik ben nu 3maanden vrijgezel heb nu wel zin in geil sex en. Zaadkont natte klitjes