Dating a bi man spuitende pikken

dating a bi man spuitende pikken

Sexen, Kontlikken, Vingeren Algemene voorkeuren: Sexueel Ervaren Belangstelling voor: Het is voor mij heerlijk om een man lekker te laten genieten maar dan ook wel een beetje teasend. Dus eerst lekker zuigen en daara over het lichaam kusjes gaan geven.

Ik kan je wel vertellen dat mijn tong op plekken gaat komen bij je lichaam wat een andere vrouw nog nooit bij je heeft gedaan. Gebeft worden, Gebeft worden, VingerenSexen Algemene voorkeuren: Ik weet niet of we ons nou moeten aanmelden als stel of niet? Wij zijn 2 vriendinnen, allebei bi maar wonen niet samen ofzo.

We zijn allebei dol op speeltjes dus die zullen we ook zeker erbij gebruiken. Tenzij jij zo goed bent dat we het hele bestaan daarvan vergeten Net Voorkomen Belangstelling voor: Rollenspel, Panty's, Spannende Panty's Laatst bewerkt: Heb jij zin om met ons een avontuurtje aan te gaan stuur ons gerust een bericht of mail naa. Exhibitionisme, Rollenspel, Sex Spelletjes Laatst bewerkt: Ik ben erg benieuwd of ik hier vind wat ik zoek.. Nu kon ik alleen nog maar afwachten en was ik dus weerloos.

Overgegeven aan zijn wensen. En dat voor onze 1e ontmoeting. Maar Ik had jou zo geplaagd net en dat wilde je me laten voelen ook. Tergend langzaam bewerkte jij met je warme mond mijn harde pik. Jij keek me even aan en ik zag een grote lach op je gezicht. Elke keer dat je bijna aan de top was dacht ik yes het gaat gebeuren.

Je mond stond wel open. Maar je lippen raakten net mijn eikel niet en t enige wat ik voelde was je warme adem. En ja je ging weer naar beneden. Ik zag jou ook glijmiddel op je vingers doen en ik deed automatisch mijn benen al uit elkaar. Je stopte even met pijpen en ging door mijn bilnaad richting mijn al jeukende anus. Je wreef er zacht over heen. En je maakte cirkels erom heen. Het werd steeds glibberiger natter tussen mijn billen.

Steeds als jij bij mijn neukhol kwam drukte jou vinger steviger op mijn strakke gaatje en soms ging je vinger iets naar binnen. Mijn pik maakte hierdoor schokkende bewegingen. Jij genoot hiervan en keek verlekkerd naar mijn drijfnatte bewegende stijve pik. Met mijn ogen half dicht stond ik hiervan te genieten want ik wilde mijn pik en zijn gezicht ook zien.

Tot ik ineens weer een warme lucht rond mijn pik voelde gaan. Mijn ogen waren gelijk helemaal en zag jouw tong likkend op en neer gaan langs mijn schacht. Mijn pik was kleiner dan die van hem. Zo'n 16 cm en 5 cm dik. Door de kamagra die we al genomen hadden en zijn warme mond, werd mijn pik pijnlijk hard. Zijn tong volgde de dikke aders op mijn staaf.

En toen ineens voelde ik warme lippen op het puntje van mijn eikel die al helemaal bloot lag. Doordat ik zo stijf werd was het vel al ver naar beneden. In het midden van mijn dikke eikel voelde ik een tong die met mijn spleetje speelde. Meer deed hij niet! Gek werd ik hiervan. Mijn heupen moest ik stilhouden want anders haalde ook hij zijn mond weg en zou hij me laten wachten.

Ik wilde nu ook het beest in mij los laten. Zijn hoofd beet pakken en dan mijn pik hard in die pijpende mond van hem rammen! Zijn mond hard afneuken! Zijn kontgat zo afraggen dat het vanzelf open bleef staan! Maar dat kon ik dus niet! Ik kon dit ook niet verwachten natuurlijk na wat ik als 1e gedaan had.

Ik hield me dus in en zag hem genieten van mijn lekkere voorvocht. En toen toch onverwacht voelde ik zo mijn eikel langzaam zijn hete natte mond in glijden.

Dat moment, dat gevoel wat door mij heen ging, deed me iets door mijn benen heen zakken van genot. Mijn natte anus gleed zo over zijn vinger heen. Hij nam mijn pik gelijktijdig diep in zijn mond en genoot even van die schokkende pik in zijn mond, om daarna langzaam op en neer te gaan.

En werd mijn pik langzaam geneukt door een gulzige mond. Hij zoog er soms hard aan en voelde ik hierdoor mijn pik zich nog meer verdikken en ik wilde sneller. Maar hij bleef langzaam op en neer gaan.

En bovenaan flink zuigend op mijn eikel om zo het zilte voorvocht in zijn mond te voelen komen. Ik stond zo te genieten hiervan dat ik amper merkte dat er een 2e vinger verdween in mijn volledig ontspannen aars.

En een 3e vinger ging er ook nog makkelijk bij in. Zo neukte hij mij met zijn mond en zijn vingers. Ik was zo ontspannen dat mijn kontgat al snel neuk klaar was. En merkte niet dat er al nu al 4 vingers inzaten die zo bewogen dat mijn gat zich goed oprekte. Hij stopte met pijpen want ik zou bijna klaar komen. Wat kun jij dat lekker man! Hij wist t niet want hij wilde alles doen! Dus kop of munt dan maar. Het werd dus geneukt worden. Gaan we eerst zo liggen dat we bij elkaars pikken en konten kunnen.

Hier wat dildo's en butplugs om mee te spelen. Wij gingen zo liggen dat we overal makkelijk bij konden. Ik pakte zijn half slappe druipende pik vast en nam als eerste zijn pik in mijn hongerige mond. De sterke geur en die smaak van zijn geile pik bracht mij weer gelijk in hogere sferen. De wereld veranderde weer in een hemels genot. Hij heeft zelf ook genoten van het pijpen van mijn pik want zijn eikel was echt drijfnat van het voorvocht wat ik dus echt niet erg vond! Mijn slappe pik voelde ik zijn warme mond in gaan en ook hij begon zuigend mijn pik weer stijf te maken.

Wat ik dus echt super vind kreeg ik nu. Een slappe penis in mijn mond stijf en groter voelen groeien. Ik genoot hiervan met intens genot. Net raakte mijn neus zijn buik nog. Nu is zijn penis weer lekker dik en een dikke 18 cm lange harde neukstaaf geworden. Zijn vingers gleden door mijn bilnaad richting mijn anus. En hierdoor had hij weer drijfnatte vingers van het glijmiddel dat nog vol aanwezig was tussen mijn billen. Al snel zitten er al weer 2 vingers in mijn nog openstaande gat hol rond te wroeten.

Ik voel mijn aars nog soepeler zich oprekken. Toen voelde ik iets kouds tegen mijn gaatje aan. Dildo dacht ik gelijk. Het was een buttplug. En hij had een flinke dikke gepakt! Het deed even pijn want ondanks dat ik soms wat in mijn anus deed was het een kleiner exemplaar.

Ik greep om me heen en pakte blind maar wat. Het werd een vibrator. Ik zette deze aan en drukte deze tegen zijn nog natte gaatje aan. Het puntje ging gelijk iets naar binnen. Zijn anus stond dus ook nog iets open. Ik wachtte tot hij gewend was aan dat koude apparaat. En zodra hij zich weer ontspande gleed als vanzelf die trillende staaf zijn neukgat in. Ik voelde zijn diepe gekreun trillend rond mijn pik, hij hield hierbij zijn hoofd stil en hield stevig mijn pik in zijn mond totdat de vibrator helemaal in zijn kont verdwenen was.

Ik liet hem wennen aan dat volle en trillende gevoel. Zijn eikel voelde ik opzwellen in mijn mond. Daarna ging ik langzaam neukende bewegingen maken en lette op zijn reactie of ik hem geen pijn deed. Zijn heupen gingen echter mee bewegen en als de vibrator diep in hem ging duwde hij zijn heupen zo naar voren dat de trilstaaf iets in zijn darmkanaal kwam. Dit was mij een teken dat ik sneller kon gaan. Zijn gekreun werd dieper en heftiger en dat voelde heerlijk om mijn gevoelige eikel die hij weer lekker naar binnen zoog.

Terwijl zijn tong mijn eikelspleet bewerkt. Af en toe drukte hij het puntje in dat spleetje. Na hem zo een tijdje bewerkt te hebben stond ik op en deed een condoom om. Hij moest op tafel gaan liggen. En zo was hij nog nooit genomen.

Dit werd zijn 1e echte vleesstaaf. Ik deed een kussen onder zijn kont en liet hem zijn benen naar zich toe trekken met zijn handen in zijn knie holten. Zo kwam zijn mooie gladde neukgaatje mooi bereikbaar te liggen. Zijn neukhol stond iets open. Ik zette mijn eikel tegen zijn al natte aars en drukte mijn pik langzaam naar binnen terwijl ik naar hem keek.

Bij het binnen dringen van strakke anus vielen onze ogen bijna helemaal dicht. Ik wilde hem zien genieten en ondertussen zaten zijn ogen dicht. Hij beet op zijn lip van genot terwijl ik mijn hele pik in zijn lichaam perste.

Zijn anus zat zo strak om mijn stijve lul heen dat ik al bijna klaar kwam! En ik liet weten dat ik ook al bijna zou gaan spuiten. Ik moest niet bewegen en liet ons zo genieten van onze samen smelting. Daarna ging ik hem langzaam neuken want ik wilde hier zo lang mogelijk van genieten en anders spoot ik veel te snel.

Hij begon echter steeds meer te kreunen. En zich steeds zo diep als het kon op mijn pik te duwen. Omdat hij zelf zijn benen vast hield ging ik zijn pik vast pakken. En die was ,net als bij mij als ik iets in mijn kont, iets slapper geworden. Ik trok eraan en kneep er stevig in. Hij kwam iets omhoog om te kijken wat ik deed nu begreep hij lachend waarom hij zo moest gaan liggen. Dit was super zo! Zijn pik werd niet snel stijf en ik sloeg met mijn vlakke hand op zijn slappe pik.

De ene hand hield zijn pik onderaan stevig vast als een ring daarbij gelijk zijn eikel bloot houdend. Mijn andere hand sloeg tegen zijn eikel en schacht. Afwisselend liet ik mijn nagels over zijn gevoelige pik gaan. Ik sloeg geen plekje over. Heel voorzichtig over zijn eikel en lekker stevig over zijn inmiddels hard wordende schacht en strakke zak. Zijn pik kwam weer met schokjes omhoog.

Maar nu kon ik hem wel alleen aftrekken. En jammer genoeg aan zijn eikel zuigen. Ondertussen bleef ik lekker rustig mijn pik in zijn anus duwen. Tot zijn pik weer keihard overeind stond. Mijn pik liet ik wat sneller zijn reet neuken en ik trok op het zelfde tempo aan zijn grote pik. Luider werden zijn kreunen en ik zei hem dat hij zich niet meer hoefde in te houden en zich helemaal kon laten gaan.

Hij wilde sneller maar ik bepaalde het tempo dat was weer mijn dominantie. Ik wist dat ik dit weer terug kon verwachten maar dat hield mij op dat moment niet tegen. Toen begon zijn aars te knijpen rond mijn pik en ik moest alles bij elkaar rapen om niet zelf al te spuiten!

Zijn voorvocht liep inmiddels over mijn vingers omdat mijn pik steeds diep van binnen langs zijn g-spot gleed. Zijn pik ging zich verdikken en langzaam voelde ik zijn pik kleine schokjes gaan maken. Dit deed mij mijn tempo vertragen en hij smeekte me om sneller te gaan.

Op deze manier stelde ik 2 keer zijn orgasme uit. Toen versnelde ik mijn tempo nadat ik eerst zijn voorvocht op mijn lippen smeerde en van mijn vingers gezogen had tot ik zijn pik weer vast greep om verder aan die pik te gaan trekken. Die geur in mijn neus, die smaak weer in mijn mond bracht het beest weer in mij omhoog en ik liet mezelf ook los gaan op zijn strakke gat!

Ik ramde zo hard als ik kon mijn pik in hem en met een oergrom diep vanuit zijn keel kwam hij klaar! Zijn zaad spoot er met volle kracht uit in wel 7 stralen! De eerste stralen kwamen tegen mijn kin en ik richte gelijk mijn geopende mand richting zijn spuitende pik. En ik had geluk! Ik kon mijn geile ge kreun niet inhouden en liet hem merken dat ik van zijn zaad genoot.

Er volgden nog meer stralen op mijn hand, zijn borst en zijn pik. Overal zat zijn zaad Het gaf mij een geweldige bevrediging om dat te zien. En genoot er ook intens van. Ik hield mijn pik stil in zijn kont terwijl hij zo heerlijk lag te spuiten en zachtjes bleef ik met zijn pik spelen. Het was een grote natte kliederboel. Zijn zaad liep langs mijn hand. Langs zijn pik over zijn zak heen. Zo liet ik hem lekker lang nagenieten wat wel 10 minuten duurde.

Ik vond het heerlijk om zo met zijn pik en zaad te spelen. Zijn dierlijke gegrom was over gegaan in een zachte stem die ineens zei dat hij nog nooit zo lekker was klaar gekomen. En bedankte me daarvoor. Mijn pik was inmiddels verslapt omdat ik optimaal zijn orgasme wilde mee maken en gleed langzaam uit zijn heet geneukte kont met een zachte kreun van hem.

Ik likte zijn sperma van mijn hand en smeerde er ook mijn lippen mee in. Toen ging mijn mond richting zijn al openstaande mond en gaven we elkaar een tongzoen met zijn sperma. Daarbij drukte ik mijn natte zaadlippen op zijn droge lippen. Toen het op was likte ik zijn zaad van zijn borst en buik.

En ging het weer delen. Nu liet ik zijn eigen zaad via een tongzoen in zijn mond glijden. Hij rilde even van de sterke smaak. Zo waren we wel 20 min rustig bezig tot ik naar zijn slappe maar nog drijfnatte spermapik boog om de laatste restjes op te likken.

Ik ging met mijn tong ook over zijn natte zak. Zijn ballen begonnen weer te draaien toen ik zijn zak likte. En weer ging ik tongen met hem en zijn zaad met hem delen. Zijn pik was zo nat dat ik 4 x heen en weer moest. Dat liet zijn pik niet onberoerd en werd weer dikker en stijf door het gelik en gezuig van mij. Ik deed een cockring bij hem om en zoog zijn pik weer op volle grote. En nu alweer een stijve? Dat lukt me anders nooit!

Ik wil het wel zeker weten! En ik heb zo genoten dat ik jouw reet nu wilt afraggen! En daarna delen we jouw sperma. Ga jij nu maar eend lekker op je rug liggen en duw ik mijn vlees staaf in jouw neukgat! Ik wilde het zeker graag. Alleen die grote pik! Ik ging maar op mijn rug liggen en wilde eerst wat drinken omdat mijn lippen plakten van zijn zaad.

Er word niet gedronken! En hou je benen weg en je gat open! Ik ging dus maar liggen met het kussen onder me. Benen de lucht in. Hij deed een condoom om en wilde al bij me naar binnen dringen. Toen zag hij pas dat de buttplug er nog inzat. Die rukte hij er ruw uit en spoot gelijk meer glijmiddel in dat openstaande gat en op zijn pik. Hij richte zijn eikel recht tegen mijn aars en zei: Ik had gelijk spijt dat ik hem die cockring omgedaan want zijn pik leek nu wel groter en harder dan net!

Ondanks dat ik die buttplug de hele tijd in had deed t toch nog pijn. Hij liet mij echter niet wennen aan zijn grote pik en hield ook geen rekening dat dit ook mijn 1e echte pik was. Nee hij deed gelijk wat hij me net zei. Hij ging me afraggen en dat deed hij ook! Hij trok zijn pik zover terug tot zijn dikke opgezwollen eikel nog net in mijn anus zat om hem daarna gelijk weer met al zijn kracht in zijn heupen naar binnen te rammen! Ik probeerde me maar te ontspannen in de hoop dat de scherpe pijn dan verdwijnt.

Echter na 10 pijnlijke stoten trok de pijn langzaam weg en kwam het lekkere gevoel waar ik zo vaak over gelezen had. Je zou zelfs klaar kunnen komen zo. Dat leek mij super om te spuiten zonder dat mijn pik werd aangeraakt! Zijn gerag veranderde mij in een neukslet die het steeds harder en dieper wilde. Zijn pik raakte steeds knoeihard mijn g spot. En het bekende gevoel dat je moet plassen kwam omhoog samen met het voorvocht uit mijn pik die alweer half stijf was.

Ik werd gek van die raggende pik in mijn hol en verloor mezelf. Ik werd langzaam duizelig. Het was mijn vriendin die kwam eerder thuis. Ze was gewoon op tijd. Maar wij waren gewoon zo lang met elkaar bezig! Terwijl hij mij iets minder heftig bleef door neuken.

Ze bleef zo naar ons staan kijken en snoof de geile geuren in de huiskamer op. Mmmm ik ruik sperma! Mijn vriendin is een echte spermaslet.

Hoe meer hoe beter! Ze likte altijd mijn pik schoon en deelde mijn zaad met mij. Ze werd geil door die geuren en beeld van mij met een man en ze greep naar haar al vochtige kut.

Ze ging met dr hand dr broekje in maar trok deze al snel uit. Ze stapte via een stoel de pooltafel en ging met haar natte kut boven mijn mond zitten. Ze was al zo geil dat mijn mond al nat werd van haar kutvocht wat al glinsterde tussen haar schaamlippen. Ik kon niet anders doen dan likken en slikken. En zo duwde ze haar geile jeukende doos heen en weer over mijn gezicht. Ze liet mijn neus tussen haar natte lippen gaan en bewerkte haar clit op het puntje van mijn neus.

Mijn hele gezicht was al snel drijfnat. Terwijl zij zich zo verwende vroeg ze aan mijn date hoe het was en ging. Ik kon zo niks zeggen. Hij vertelde alles haar fijn en het leek wel of ze daar door nog natter werd!

Ik moest af en toe ff flink slikken! Hij vertelde over het superorgasme wat ik hem had gegeven. Ze kreunde geil bij de details en drukte haar natte kruis nog harder op mijn mond. Ze begon steeds zwaarder te ademen. Ik proefde dat ze bijna klaar kwam en ze werd nog natter. Met een klein gilletje kwam ze klaar op mijn mond en ik voelde het kutvocht in mijn mond lopen.

Ondertussen was mijn date tijdens haar vragen weer beestachtig geil geworden dat hij mij weer flink hard aan het afraggen was gegaan. Mijn vriendin genoot hier wel van terwijl ze wat na zat te genieten met haar kut nog op mijn mond en dat hij met zijn gerag in mij ervoor zorgde dat zij zo mijn neus tussen haar lippen voelde glijden.

Er moet een pik in mijn kut! Ze speelt graag meesteres maar ik ook graag een slavin. Ze ging van mij af en ik kon eindelijk wat lucht happen. Ze duwde mijn date naar achter en zijn pik vloog uit mijn kont. Ik moest me me de andere kant opdraaien zodat zij mij in standje 69 kon pijpen en ik haar kon beffen en hij haar van achteren kon neuken.

Hij deed een nieuwe condoom om en zij begon mij alvast te pijpen. Mijn pik was nat van al dat voorvocht door dat gerag langs mijn gspot. En ze kreunde van genot toen ze dat proefde. Ze ging gelijk harder aan mijn pik zuigen. Ik kreeg een kussen onder mijn hoofd en zo lag ik dicht tegen haar kut aan. Ik voelde zijn pik over mijn hoofd gaan en zag zijn pik richting haar natte kut gaan.

Op een paar cm afstand zag ik zijn dikke pik langzaam in haar gaan. Haar lippen werden door zijn grote harde pik naar buiten geduwd.

Die heerlijke smaak liet ik door mijn hele mond gaan. Zij gaat nu rechtop zitten zodat haar nat gespoten kut recht boven mijn gezicht komt. Hij ziet er leuk uit. Mijn andere hand sloeg tegen zijn eikel en schacht. Jij keek me even aan en ik zag een grote lach op je gezicht. Af en toe snauwde ze naar mij dat ze mijn zaad in haar mond in haar mond gespoten wilde hebben.

Na een paar waarschuwingen liet ik je pik uit mijn mond schieten en deed je toen eerst handboeien om. Ik vroeg hem hoe hij het tot nu toe vond terwijl ik hem de handboeien omdeed. Overbodig gezien het kreunen van je. Je zei dat je nog nooit zo lekker gepijpt was. En ik glunderde ervan en zei dat ik net nog maar net begonnen was en nog lang niet klaar was met hem. Ik ging weer op de bank zitten en slokte zijn pik weer op. En ging intens verder genieten van jouw pik.

Daarbij goed oplettend dat je niet te snel ging spuiten. Mijn vingers spelende met je aars en mijn zuigende mond op je pik deed het voorvocht met golven uit je pik omhoog komen. En daar genoot ik intens van. Als een echte pijpslet liet ik niks verloren gaan en slikte alles heerlijk door nadat ik eerst die smaak goed had geproefd. Af en toe voelde ik je harde staaf nog dikker worden tussen mijn lippen.

Dan stopte ik even. Jij voelde inmiddels je aars lekker glibberig en glad worden. Toen ik de 1e vinger naar binnen wilde drukken kneep jij je billen samen.

Ik wachtte tot jij je weer ontspande maar hield de druk erop. Zodra je anus zich ontspande gleed mijn vinger als vanzelf je neukhol in. Alsof mijn vinger erin gezogen werd zo soepel ging het.

Ik begon draaiende bewegingen te maken. Om vast wat je op te rekken en je g-spot te vinden. Dat ging zo soepel zodat er een extra vinger in kon. En zo ging ik je aars bewerken daarbij oplettend of je het nog wel steeds aankon. Zo rekte ik jouw mannenkut steeds verder op terwijl ik je tergend bleef pijpen. Je kon nu alleen nog maar met je heupen draaien of stoten aangezien je handen achter je rug vast zaten. Je leek wel een geketend beest zo getergd en wild bewoog je om maar los te kunnen gaan op mij.

Ik merkte dat je benen slapper werden en begonnen te trillen. Ik besloot je te laten zitten. Ik maakte je boeien los zodat je wat kon drinken. Toen mocht jij het zeggen wat jij wilde dat ik deed.

Laat m maar zien en verleid me maar. Hij wilde dus dezelfde show ald dat hij net gaf. Ik ging eerst mijn handen wassen zodat t glijmiddel eraf was.

Toen ging ik voor hem staan en kneep in de bult van mijn joggingbroek. Met 2 handen liet ik zo mijn harde pik zien achter de stof. Jij keek verlekkerd naar mijn kruis en zag de natte plek zitten die ik al voelde.

Ik draaide mij om en duwde langzaam mijn broek naar beneden. Ik had geen onderbroek en hij zag gelijk mijn blote billen. Mijn naakte kont beviel jou wel want jouw handen grepen gelijk mijn billen vast en je begon ze te kneden en te voelen. Mijn broek schopte ik ook van me af en ging wijdbeens staan. Jouw handen trokken mijn billen uit elkaar en je liet een vinger door mijn spleet gaan. Ik voelde jouw vingers over mijn aars heen gaan. Wat mij kippevel gaf. Ik bukte iets voor over en leunde hierbij op de pooltafel.

Nu kon jouw hand mijn zak aanraken. En je speelde wat met mijn ballen die draaiden in mijn zak. Met mijn ene hand speelde ik met mijn pik. Je wilde dat zien en ik draaide me om naar jou toe. Je blik zat gelijk vast gepind op mijn kruis. Je keek hoe ik met mijn hand mijn eikel streelde. Hoe ik me zelf langzaam aftrok en net onder de rand van mijn eikel knijp. Je tong ging uitnodigend langs je lippen en daardoor deed ik een stap naar voren.

Mijn handen deed ik op mijn rug terwijl mijn pik uitdagend overeind stond. Dan zie ik jouw mond richting mijn pik zag gaan. Ik wachtte rustig dat 1e contact af. Je warme adem voelde ik tussen mijn benen en over mijn zak gaan.

Mijn pik begon hierdoor te steigeren en ik voelde steeds meer bloed mijn eikel verdikken. Toen voelde ik een tinteling door mijn hele lijf gaan toen jouw tong mijn ballen aanraakten.

Je lippen vouwden zich om mijn schacht en je tong voelde ik er tegen bewegen. Zo maakte je mijn hele pik rondom helemaal glimmend nat. Zo ging je al draaiend op en neer.

En steeds als ik dacht je gaat nu mijn eikel bewerken, ging je weer naar beneden. Gek van verlangen werd ik hier van en ik liet mijn tong maar over mijn lippen gaan om zo van zijn pik smaak te genieten. Ook mijn eikel liet al veel voorvocht los en ik verlangde naar jouw mond om mijn harde pik.

Maar jij had andere plannen met mij en deed mij nu eerst mijn handen geboeid achter mijn rug. Damn hij pakt me gelijk terug dacht ik. Maar hier genoot ik wel van. Nu kon ik alleen nog maar afwachten en was ik dus weerloos. Overgegeven aan zijn wensen. En dat voor onze 1e ontmoeting. Maar Ik had jou zo geplaagd net en dat wilde je me laten voelen ook. Tergend langzaam bewerkte jij met je warme mond mijn harde pik.

Jij keek me even aan en ik zag een grote lach op je gezicht. Elke keer dat je bijna aan de top was dacht ik yes het gaat gebeuren. Je mond stond wel open. Maar je lippen raakten net mijn eikel niet en t enige wat ik voelde was je warme adem.

En ja je ging weer naar beneden. Ik zag jou ook glijmiddel op je vingers doen en ik deed automatisch mijn benen al uit elkaar. Je stopte even met pijpen en ging door mijn bilnaad richting mijn al jeukende anus. Je wreef er zacht over heen. En je maakte cirkels erom heen. Het werd steeds glibberiger natter tussen mijn billen. Steeds als jij bij mijn neukhol kwam drukte jou vinger steviger op mijn strakke gaatje en soms ging je vinger iets naar binnen.

Mijn pik maakte hierdoor schokkende bewegingen. Jij genoot hiervan en keek verlekkerd naar mijn drijfnatte bewegende stijve pik. Met mijn ogen half dicht stond ik hiervan te genieten want ik wilde mijn pik en zijn gezicht ook zien. Tot ik ineens weer een warme lucht rond mijn pik voelde gaan. Mijn ogen waren gelijk helemaal en zag jouw tong likkend op en neer gaan langs mijn schacht. Mijn pik was kleiner dan die van hem.

Zo'n 16 cm en 5 cm dik. Door de kamagra die we al genomen hadden en zijn warme mond, werd mijn pik pijnlijk hard. Zijn tong volgde de dikke aders op mijn staaf. En toen ineens voelde ik warme lippen op het puntje van mijn eikel die al helemaal bloot lag. Doordat ik zo stijf werd was het vel al ver naar beneden. In het midden van mijn dikke eikel voelde ik een tong die met mijn spleetje speelde. Meer deed hij niet! Gek werd ik hiervan. Mijn heupen moest ik stilhouden want anders haalde ook hij zijn mond weg en zou hij me laten wachten.

Ik wilde nu ook het beest in mij los laten. Zijn hoofd beet pakken en dan mijn pik hard in die pijpende mond van hem rammen! Zijn mond hard afneuken!

Zijn kontgat zo afraggen dat het vanzelf open bleef staan! Maar dat kon ik dus niet! Ik kon dit ook niet verwachten natuurlijk na wat ik als 1e gedaan had. Ik hield me dus in en zag hem genieten van mijn lekkere voorvocht. En toen toch onverwacht voelde ik zo mijn eikel langzaam zijn hete natte mond in glijden. Dat moment, dat gevoel wat door mij heen ging, deed me iets door mijn benen heen zakken van genot.

Mijn natte anus gleed zo over zijn vinger heen. Hij nam mijn pik gelijktijdig diep in zijn mond en genoot even van die schokkende pik in zijn mond, om daarna langzaam op en neer te gaan.

En werd mijn pik langzaam geneukt door een gulzige mond. Hij zoog er soms hard aan en voelde ik hierdoor mijn pik zich nog meer verdikken en ik wilde sneller. Maar hij bleef langzaam op en neer gaan. En bovenaan flink zuigend op mijn eikel om zo het zilte voorvocht in zijn mond te voelen komen.

Ik stond zo te genieten hiervan dat ik amper merkte dat er een 2e vinger verdween in mijn volledig ontspannen aars. En een 3e vinger ging er ook nog makkelijk bij in. Zo neukte hij mij met zijn mond en zijn vingers. Ik was zo ontspannen dat mijn kontgat al snel neuk klaar was. En merkte niet dat er al nu al 4 vingers inzaten die zo bewogen dat mijn gat zich goed oprekte. Hij stopte met pijpen want ik zou bijna klaar komen.

Wat kun jij dat lekker man! Hij wist t niet want hij wilde alles doen! Dus kop of munt dan maar. Het werd dus geneukt worden. Gaan we eerst zo liggen dat we bij elkaars pikken en konten kunnen. Hier wat dildo's en butplugs om mee te spelen. Wij gingen zo liggen dat we overal makkelijk bij konden.

Ik pakte zijn half slappe druipende pik vast en nam als eerste zijn pik in mijn hongerige mond. De sterke geur en die smaak van zijn geile pik bracht mij weer gelijk in hogere sferen. De wereld veranderde weer in een hemels genot.

Hij heeft zelf ook genoten van het pijpen van mijn pik want zijn eikel was echt drijfnat van het voorvocht wat ik dus echt niet erg vond! Mijn slappe pik voelde ik zijn warme mond in gaan en ook hij begon zuigend mijn pik weer stijf te maken. Wat ik dus echt super vind kreeg ik nu. Een slappe penis in mijn mond stijf en groter voelen groeien.

Ik genoot hiervan met intens genot. Net raakte mijn neus zijn buik nog. Nu is zijn penis weer lekker dik en een dikke 18 cm lange harde neukstaaf geworden. Zijn vingers gleden door mijn bilnaad richting mijn anus. En hierdoor had hij weer drijfnatte vingers van het glijmiddel dat nog vol aanwezig was tussen mijn billen.

Al snel zitten er al weer 2 vingers in mijn nog openstaande gat hol rond te wroeten. Ik voel mijn aars nog soepeler zich oprekken. Toen voelde ik iets kouds tegen mijn gaatje aan.

Dildo dacht ik gelijk. Het was een buttplug. En hij had een flinke dikke gepakt! Het deed even pijn want ondanks dat ik soms wat in mijn anus deed was het een kleiner exemplaar. Ik greep om me heen en pakte blind maar wat.

Het werd een vibrator. Ik zette deze aan en drukte deze tegen zijn nog natte gaatje aan. Het puntje ging gelijk iets naar binnen. Zijn anus stond dus ook nog iets open. Ik wachtte tot hij gewend was aan dat koude apparaat.

En zodra hij zich weer ontspande gleed als vanzelf die trillende staaf zijn neukgat in. Ik voelde zijn diepe gekreun trillend rond mijn pik, hij hield hierbij zijn hoofd stil en hield stevig mijn pik in zijn mond totdat de vibrator helemaal in zijn kont verdwenen was. Ik liet hem wennen aan dat volle en trillende gevoel. Zijn eikel voelde ik opzwellen in mijn mond. Daarna ging ik langzaam neukende bewegingen maken en lette op zijn reactie of ik hem geen pijn deed. Zijn heupen gingen echter mee bewegen en als de vibrator diep in hem ging duwde hij zijn heupen zo naar voren dat de trilstaaf iets in zijn darmkanaal kwam.

Dit was mij een teken dat ik sneller kon gaan. Zijn gekreun werd dieper en heftiger en dat voelde heerlijk om mijn gevoelige eikel die hij weer lekker naar binnen zoog. Terwijl zijn tong mijn eikelspleet bewerkt. Af en toe drukte hij het puntje in dat spleetje. Na hem zo een tijdje bewerkt te hebben stond ik op en deed een condoom om. Hij moest op tafel gaan liggen. En zo was hij nog nooit genomen. Dit werd zijn 1e echte vleesstaaf.

Ik deed een kussen onder zijn kont en liet hem zijn benen naar zich toe trekken met zijn handen in zijn knie holten. Zo kwam zijn mooie gladde neukgaatje mooi bereikbaar te liggen. Zijn neukhol stond iets open. Ik zette mijn eikel tegen zijn al natte aars en drukte mijn pik langzaam naar binnen terwijl ik naar hem keek. Bij het binnen dringen van strakke anus vielen onze ogen bijna helemaal dicht. Ik wilde hem zien genieten en ondertussen zaten zijn ogen dicht. Hij beet op zijn lip van genot terwijl ik mijn hele pik in zijn lichaam perste.

Zijn anus zat zo strak om mijn stijve lul heen dat ik al bijna klaar kwam! En ik liet weten dat ik ook al bijna zou gaan spuiten. Ik moest niet bewegen en liet ons zo genieten van onze samen smelting. Daarna ging ik hem langzaam neuken want ik wilde hier zo lang mogelijk van genieten en anders spoot ik veel te snel.

Hij begon echter steeds meer te kreunen. En zich steeds zo diep als het kon op mijn pik te duwen. Omdat hij zelf zijn benen vast hield ging ik zijn pik vast pakken.

En die was ,net als bij mij als ik iets in mijn kont, iets slapper geworden. Ik trok eraan en kneep er stevig in. Hij kwam iets omhoog om te kijken wat ik deed nu begreep hij lachend waarom hij zo moest gaan liggen. Dit was super zo! Zijn pik werd niet snel stijf en ik sloeg met mijn vlakke hand op zijn slappe pik. De ene hand hield zijn pik onderaan stevig vast als een ring daarbij gelijk zijn eikel bloot houdend. Mijn andere hand sloeg tegen zijn eikel en schacht.

Afwisselend liet ik mijn nagels over zijn gevoelige pik gaan. Ik sloeg geen plekje over. Heel voorzichtig over zijn eikel en lekker stevig over zijn inmiddels hard wordende schacht en strakke zak. Zijn pik kwam weer met schokjes omhoog. Maar nu kon ik hem wel alleen aftrekken. En jammer genoeg aan zijn eikel zuigen.

Ondertussen bleef ik lekker rustig mijn pik in zijn anus duwen. Tot zijn pik weer keihard overeind stond. Mijn pik liet ik wat sneller zijn reet neuken en ik trok op het zelfde tempo aan zijn grote pik. Luider werden zijn kreunen en ik zei hem dat hij zich niet meer hoefde in te houden en zich helemaal kon laten gaan. Hij wilde sneller maar ik bepaalde het tempo dat was weer mijn dominantie.

Ik wist dat ik dit weer terug kon verwachten maar dat hield mij op dat moment niet tegen. Toen begon zijn aars te knijpen rond mijn pik en ik moest alles bij elkaar rapen om niet zelf al te spuiten!

Zijn voorvocht liep inmiddels over mijn vingers omdat mijn pik steeds diep van binnen langs zijn g-spot gleed. Zijn pik ging zich verdikken en langzaam voelde ik zijn pik kleine schokjes gaan maken. Dit deed mij mijn tempo vertragen en hij smeekte me om sneller te gaan. Op deze manier stelde ik 2 keer zijn orgasme uit. Toen versnelde ik mijn tempo nadat ik eerst zijn voorvocht op mijn lippen smeerde en van mijn vingers gezogen had tot ik zijn pik weer vast greep om verder aan die pik te gaan trekken.

Die geur in mijn neus, die smaak weer in mijn mond bracht het beest weer in mij omhoog en ik liet mezelf ook los gaan op zijn strakke gat! Ik ramde zo hard als ik kon mijn pik in hem en met een oergrom diep vanuit zijn keel kwam hij klaar!

Zijn zaad spoot er met volle kracht uit in wel 7 stralen! De eerste stralen kwamen tegen mijn kin en ik richte gelijk mijn geopende mand richting zijn spuitende pik. En ik had geluk! Ik kon mijn geile ge kreun niet inhouden en liet hem merken dat ik van zijn zaad genoot. Er volgden nog meer stralen op mijn hand, zijn borst en zijn pik. Overal zat zijn zaad Het gaf mij een geweldige bevrediging om dat te zien. En genoot er ook intens van. Ik hield mijn pik stil in zijn kont terwijl hij zo heerlijk lag te spuiten en zachtjes bleef ik met zijn pik spelen.

Het was een grote natte kliederboel. Zijn zaad liep langs mijn hand. Langs zijn pik over zijn zak heen. Zo liet ik hem lekker lang nagenieten wat wel 10 minuten duurde. Ik vond het heerlijk om zo met zijn pik en zaad te spelen.

Zijn dierlijke gegrom was over gegaan in een zachte stem die ineens zei dat hij nog nooit zo lekker was klaar gekomen. En bedankte me daarvoor. Mijn pik was inmiddels verslapt omdat ik optimaal zijn orgasme wilde mee maken en gleed langzaam uit zijn heet geneukte kont met een zachte kreun van hem. Ik likte zijn sperma van mijn hand en smeerde er ook mijn lippen mee in.

Toen ging mijn mond richting zijn al openstaande mond en gaven we elkaar een tongzoen met zijn sperma. Daarbij drukte ik mijn natte zaadlippen op zijn droge lippen. Toen het op was likte ik zijn zaad van zijn borst en buik.

En ging het weer delen. Nu liet ik zijn eigen zaad via een tongzoen in zijn mond glijden. Hij rilde even van de sterke smaak. Zo waren we wel 20 min rustig bezig tot ik naar zijn slappe maar nog drijfnatte spermapik boog om de laatste restjes op te likken. Ik ging met mijn tong ook over zijn natte zak. Zijn ballen begonnen weer te draaien toen ik zijn zak likte. En weer ging ik tongen met hem en zijn zaad met hem delen. Zijn pik was zo nat dat ik 4 x heen en weer moest.

Dat liet zijn pik niet onberoerd en werd weer dikker en stijf door het gelik en gezuig van mij. Ik deed een cockring bij hem om en zoog zijn pik weer op volle grote. En nu alweer een stijve? Dat lukt me anders nooit! Ik wil het wel zeker weten! En ik heb zo genoten dat ik jouw reet nu wilt afraggen! En daarna delen we jouw sperma. Ga jij nu maar eend lekker op je rug liggen en duw ik mijn vlees staaf in jouw neukgat! Ik wilde het zeker graag.

Denk jij dat we bij elkaar zouden kunnen passen wil ik dat graag ontdekkenrKus Marianne r. Sexen, Kontlikken, Vingeren Algemene voorkeuren: Sexueel Ervaren Belangstelling voor: Het is voor mij heerlijk om een man lekker te laten genieten maar dan ook wel een beetje teasend. Dus eerst lekker zuigen en daara over het lichaam kusjes gaan geven. Ik kan je wel vertellen dat mijn tong op plekken gaat komen bij je lichaam wat een andere vrouw nog nooit bij je heeft gedaan. Gebeft worden, Gebeft worden, VingerenSexen Algemene voorkeuren: Ik weet niet of we ons nou moeten aanmelden als stel of niet?

Wij zijn 2 vriendinnen, allebei bi maar wonen niet samen ofzo. We zijn allebei dol op speeltjes dus die zullen we ook zeker erbij gebruiken.

Tenzij jij zo goed bent dat we het hele bestaan daarvan vergeten Net Voorkomen Belangstelling voor: Rollenspel, Panty's, Spannende Panty's Laatst bewerkt: Heb jij zin om met ons een avontuurtje aan te gaan stuur ons gerust een bericht of mail naa. Exhibitionisme, Rollenspel, Sex Spelletjes Laatst bewerkt:

VROUW VINGERT MAN MAN ZOEKT VROUW VOOR SEX

Dating a bi man spuitende pikken

HETEMEIDEN NL SPUITENDE PIKKEN